Bloemingdael Plastische Chirurgie Haarlem klantervaringen

Plastisch chirurgen 17  recensies

Klantervaring met Bloemingdael Plastische Chirurgie, Haarlem

 10
Lara van Dongen 11-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Blij!

De TCA Peeling van Bloemingdael heeft mij het gewenste resultaat gegeven. De littekens zijn een stuk minder geworden. Een echt aanrader.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Marie Hendrixen 11-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Fijne omgang en prachtig resultaat

Onlangs mijn gezicht laten liften middels de wel bekende facelift. De medewerkers van Bloemingdael waren erg aardig en ook de behandelend arts wist mij keer op keer gerust te stellen. De operatie viel best mee en het resultaat was erg mooi. Iedereen bedankt!

Pluspunten

Aardig personeel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Bloemingdael Plastische Chirurgie
Reactie van Bloemingdael Plastische Chirurgie
Bedankt Marie!
 10
Marianne 03-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ontzettend tevreden!

Onlangs heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren bij Kliniek Bloemingdael. Na diverse intake gesprekken wist ik het zeker, ik laat de correctie doen door Dr. Staudt. De operatie zelf viel heel erg mee. Ik werd goed geïnformeerd door het personeel en daardoor wist ik precies wat mij te wachten stond. Het uiteindelijke resultaat was verbluffend, ik ben hier dan ook erg bij mee!

Pluspunten

Heldere uitleg Aardig personeel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Savannah 03-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed en vakundig geholpen

In eerste instantie was ik bang voor de operatie, dokter Melis wist mij echter op mijn gemak te stellen waardoor ik ontspannen de operatie in ging. Achteraf was dit nergens voor nodig, de operatie verliep voospoedig en het resultaat was helemaal naar wens. Echte aamrader!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Sheila Polsbroek 10-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Liposuctie

Twee maanden geleden heeft Plastisch Chirurg Kalam Ahmed een liposuctie bij mij uitgevoerd. Ik ben inmiddels 40 jaar, heb mijn hele leven veel gesport en goed op mijn voeding gelet. Op een gegeven moment valt er niet meer tegenop te trainen en zijn de probleemzones genetisch bepaald. De liposuctie betrof de binnenkant bovenbeen, onderbuik, onderkant billen, zijflanken dijbenen en lovehandles. De ingreep was qua moeilijkheidsgraad groot omdat ik al slank ben en tevens best atletisch. Het betrof dus eigenlijk een "sculpture" van mijn probleemzones. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en had dit nooit bereikt met nog meer sporten en eveneens niet met minder voeding.

Pluspunten

Voor de liposuctie sportte ik minimaal drie keer per week en lette ik op gezonde en gebalanceerde voeding. Dit blijf ik natuurlijk doen ook na de liposuctie!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Djoan 04-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zie hieronder

s-lift indien u de moeite zou nemen om op onderstaande link een review te schrijven van uw operatie. Als u daarin beschrijft welke operatie u wanneer gehad heeft en hoe dat ervaren heeft, dan is dat erg prettig om te lezen voor mensen Juli 2014 heb ik met succes een S-lift ondergaan die door dr. Ahmed is uitgevoerd. Het besluit daartoe heeft anderhalf jaar geduurd en ik ben nog steeds heel tevreden met het resultaat. Mijn kaaklijn zakte erg uit in hamsterzakjes en overtollig losse huid met naar beneden trekkende rimpels. De mate van veroudering van mijn gezicht paste nog niet bij mij. Een S-lift is fysiek minder ingrijpend dan een totale Facelift en wat mij betreft beter passend bij de rest van mijn 62-jarige lichaam (bijv. mijn handen) Ik ben bij Dr. Ahmed terecht gekomen via de goede ervaring van mijn zus (oogleden) maar ook door het feit dat hij al veel ervaring had met gecompliceerde cosmetische chirurgie bij o.a. brandwondencentrum. Bij de S-lift wordt in deze kliniek niet alleen de huid strakker getrokken maar worden ook onderliggende spieren wat aangetrokken. Ik besloot om deze S-lift te doen onder plaatselijke verdoving omdat dit voor minder blauwe plekken zou zorgen en vanwege (voor mij) andere voordelen t.o.v. een narcose. De verdovingsprikjes zouden wel wat pijnlijk kunnen zijn werd me gezegd, maar dat vond ik toch echt héél erg meevallen! Een uur van te voren had ik op advies van Dr. Ahmed een ontspanningsmiddel ingenomen. Ik weet niet of dat de oorzaak was dat ik tijdens de ingreep er heel ontspannen bijlag en ik de sfeer ook als heel prettig en onspannen heb ervaren. Ik kon gewoon meepraten en reageren op de gesprekken die tijdens de ingreep werden gevoerd met de assistente. Voelde me echt prima. Na 2 uur was het klaar, kreeg een verband om mijn hoofd en kon ik gewoon naar huis (werd wel opgehaald). Ik kreeg nog 'n soort drukverbandmasker mee. Dat heb ik trouw zoveel mogelijk gedragen (op gegeven moment alleen nog 's nachts). Vlak na de operatie zit je huid heel strak en ik had 'horizontale rimpels'. Ook verdikkingen bij mijn slaap waar hechtingen zaten. Dr. Ahmed zei gelijk dat dat strakke weer zou normaliseren en toen een week later de hechtingen eruit gingen hoorde ik dat alle verdikkingen vanzelf wegtrekken. En dat is ook allemaal gebeurd! Er was 3 maanden later al zelfs met een lamp erop, nauwelijks een litteken te zien. Het gevoel in mijn huid bij mij oren is bijna volledig teruggekomen er is maar een klein reepje zonder gevoel. Het is bij mij heel mooi genezen. Ik weet niet of het wat uitmaakt maar ik ben na een week na de ingreep begonnen Arnica op de blauwe huid in te masseren. En toen de hechtingen eruit waren littekencrème gebruikt. De eerste 3 dagen heb ik pijnstillers geslikt, daarna werd de pijn veel minder. De pijn was trouwens ook niet heel intens, maar pijnstillers werkten wel verzachtend). Ik kon na 5 dagen alweer de straat op; deed mijn haar voor mijn oren met hulp van een haarband. Hoe is nu het resultaat na een jaar ? Mijn gezicht is weer volledig 'genormaliseerd' d.w.z. de huid zit nu veel losser dan 3 maanden na de operatie, maar niet op de manier zoals het voor de ingreep zat toen ik mezelf niet kon aanzien in de spiegel. Ik ben 63 en ik zie er nu weer 'normaal' uit, ik herken mezelf weer en kan mezelf weer accepteren. Ik ben er heel blij mee, wat raar klinkt omdat het er zo vanzelfsprekend en natuurlijk uitziet terwijl het verschil met hoe het was best groot is. Niemand van mijn vrienden heeft gezien dat ik een S-lift heb laten doen. Zij hadden wel allemaal t idee dat ik er uitgerust uitzag, een vriendin vroeg of ik was afgevallen. Deze reacties bevestigen mijn idee dat ik er nu goed uitzie. Bij het eerste vrijblijvende informatiegesprek werd ik door dr. Ahmed zo goed geïnformeerd en geadviseerd dat ik daardoor de juiste afweging kon maken (volledige lift of gedeeltelijke S-lift). Ik heb anderhalf jaar gewacht alvorens de stap te nemen (idee moet ook rijpen) en ben heel blij dat het allemaal zo goed en ontspannen verlopen is en dat het resultaat zo'n natuurlijke verbetering is.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
A MB 03-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Neuscorrectie

Een jaar geleden een neuscorrectie gehad die uitgevoerd werd door dr. Staudt. Ik had het VEEL eerder moeten doen! En het is echt waar wat ze zeggen, je moet absoluut geduld hebben voor het resultaat (tot zeker 1 jaar!) maar ik voel me op en top vrouw en kijk weer met plezier in de spiegel. Dr. Staudt kan ik aan iedereen aanbevelen: professioneel, vriendelijk en eerlijk.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Franciska 18-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wat was ik ongelukkig na een borstprothese wissel uitgevoerd in de Velthuiskliniek. Dr Wouter van der Pot begreep het helemaal en heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal gelukkig kan zijn met mijn borsten.

Ik ging voor een prothese wissel naar een bekende gerenommeerde kliniek . Daar werden de ronde borstprothesen vervangen door anatomische prothesen. Na de operatie bleek een van de prothesen veel hoger te zitten dan de andere. Dit zou vanzelf goed gaan komen. Ik had geduld nodig. Na een half jaar was er echter nog niets veranderd. Maar ik moest nog steeds geduld hebben. Ondertussen was ik echt niet happy met het resultaat. Na bijna een jaar was er nog steeds niets veranderd. Er werd mij verteld dat er weinig aan gedaan kon worden. Hoogstens kon de andere borst gelift worden en dat zou extra littekens gaan opleveren. Ook werd mij gevraagd of ik altijd zo onzeker was over mijn lichaam en blij moest zijn met het resultaat. Het was echt niet mooi. Ik besloot afgelopen oktober naar de kliniek van Bloemingdael te gaan en sprak met Dr. Wouter Pot. Hij vertelde mij dat het geen makkelijke operatie zou gaan worden, maar er waren zeker mogelijkheden om mijn borsten meer gelijkend te krijgen. Ik ging ervoor en ben superblij dat ik deze stap heb genomen. Er bleek veel kapselvorming aanwezig te zijn en deze zorgde ervoor dat de prothese nooit had kunnen zakken. Het kapsel werd verwijderd en een nieuwe prothese werd geplaatst. Het resultaat is echt mooi geworden. Natuurlijk ogende borsten, waarmee ik weer normaal in bikini kan en zonder gene naar de sauna ga.... Dank Wouter.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Eline V 17-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super mooi en natuurlijk eindresultaat

Afgelopen November ben ik van een B-cup naar een kleine D-cup gegaan. Dr. Staudt heeft mij van begin tot eind gerust gesteld, de tijd genomen en vakkundig advies gegeven. Het resultaat is heel mooi geworden en oogt natuurlijk. Ik ben super tevreden!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Ronald de Zwijger 16-03-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geen hangende oogleden meer voor mij

Dankzij de onderooglidcorrectie die ik onderging bij Kliniek Bloemingdael zijn mijn hangende oogleden verleden tijd. De opluchting na de operatie was groot, ik zag meteen het enorme verschil! De slap geworden huid rond mijn oog is heel netjes verwijderd, waardoor ik weer met open blik de toekomst tegemoet ga.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen