Bescon Bestrijdingstechnieken BV Roden/Almere klantervaringen

Afdichtingen 70  recensies

Klantervaring met Bescon Bestrijdingstechnieken BV, Roden/Almere

8.0
Sofa Surfer 17-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Degelijk, professioneel, zorgvuldig

Betrouwbare vakmensen, goede communicatie, ook (juist!) als er . verschil van inzicht is. Degelijke oplossingen. Vriendelijk, zorvuldig en schoon. Van harte aanbevolen bij vochtproblemen of lekkage in kelder of souterrain.

Pluspunten

Schone werkers, goede communicatie, degelijk werk.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Pascal de Haas 14-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer positief

Ik kan Bescon van harte aanbevelen. Nadat wij tot de constatering kwamen dat er als gevolg van een lekkage forse zwamvorming onder ons bad was ontstaan, met mogelijke doorslag in de muur, belandden wij enigszins tussen wal en schip. Omdat het bad als zelfaangebrachte voorziening binnen een huurhuis werd aangemerkt, kon de woningbouw niets voor ons betekenen. Ondanks dat wij als huurders feitelijk geen opdracht konden geven voor inspectie en de woningbouwvereniging die opdracht ook niet zou geven, waren de mensen van Bescon als enige (van diverse afgebelde bedrijven) bereid om langs te komen voor een inspectie. Na een vakkundige inspectie, met een eerlijk advies, kregen wij een offerte binnen. Door omstandigheden en de Corona-crisis duurde het vanuit onze kant ruim een jaar voordat wij opdracht konden geven om de werkzaamheden uit te laten voeren. Dus eerst maar weer contact gezocht met de vraag of er een her-inspectie uitgevoerd moest worden. Er werd goed meegedacht en ik kon, om niet onnodig met kosten geconfronteerd te worden, zelf foto's maken en insturen om dit te laten vergelijken met de foto's van de inspectie. De conclusie was dat een her-inspectie niet nodig bleek te zijn. Superfijn! Op de dag van de werkzaamheden waren de heren van Bescon keurig op tijd. Er werd netjes en hard doorgewerkt. De zwam is op vakkundige wijze bestreden. Ook de aangetaste stuclaag aan de andere kant van de muur werd 'afgekapt', waardoor de muur kon drogen. Al het afval werd in een bigbag op straat verzameld; deze is na afloop ook kosteloos opgehaald. In huis werd alles tot op de laatste 'kruimel' opgeruimd. Met andere woorden: ik ben zeer tevreden over Bescon. Als ik het in steekwoorden zou moeten omschrijven, dan zeg ik vakkundig, behulpzaam, meedenkend, goede service, netjes, beleefd en bereikbaar. Dank jullie wel!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Lisa de Rooy 13-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zwarte schimmel snel verwijderd!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Richelle 14-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Natte vlekken op de muur en zwarte schimmel weg laten halen door Bescon

Heel snel ter plaatse en netjes werk! Nergens meer last van gehad :)

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
3.0
De Vries 06-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Lang wachten op offerte

We hebben een inspectie aangevraagd maar de offerte duurde super lang. We hebben wel 3 weken moeten wachten! Ze hadden het druk zeiden ze

Suggesties

Sneller met de offerte

Klantvriendelijkheid
3.0
Informatieverstrekking
3.0
Prijs
3.0
Snelheid/Levertijd
3.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
3.0
Professionaliteit medewerkers
3.0
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring
8.0
Fam Hendriks uit Roden 06-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Denken goed mee, hebben een strakke planning

Wij hadden last van overtollig vocht in de muren. Het was altijd vochtig in huis en het rook ook niet fris. We hebben Bescon gevraagd om dit voor ons op te lossen en dat hebben ze heel goed gedaan. Uiterst tevreden met het resultaat.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Familie Riem 03-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Voorraadkelder laten afdichten door Bescon

Dit bedrijf kan ik aanbevelen! Duidelijke offerte, afspraken nagekomen en vriendelijke nette mensen. Bedankt en groeten uit Delft!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Architectenbureau Kempen 23-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede samenwerking

Wij willen Bescon bedanken voor hun uitstekende advies

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
De Groot uit Assen 23-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kelder waterdicht gemaakt

Bescon heeft onze kelder waterdicht gemaakt. Nu kunnen we onze opslag daar weer veilig bewaren. TOP

Pluspunten

Mooie afwerking

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Hendrik uit Delft 24-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alles is verlopen zoals beloofd

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden