Aqua Dental Clinic Den Haag klantervaringen

Tandartsen 18  recensies

Klantervaring met Aqua Dental Clinic, Den Haag

7.5
S.G. Wiedenhof 26-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk en correct personeel,

Moest op zoek naar een nieuwe tandarts uiteindelijk bij deze praktijk gekomen omdat mijn gezin hier ook komt. Eerste bezoek was gelijk een goed gevoel om te blijven komen Ben geen held bij de tandarts, maar door de juiste benadering en behandeling ga ik weer. Met dank aan tandarts Dr Vigder en mondhygiëniste Kinh Thi.

Pluspunten

Goede bereikbaarheid, Voor zover ik het kan zien goede Hygiene mogelijkheid tot spoed behandeling 24/7

Suggesties

Receptie / balie meer op afstand houden van de patiënten gesprekken kunnen duidelijk gevolgd worden.

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
7.0
Eddy de la Combe 24-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goed

Ik werd snel en duidelijk in een korte tijd geholpen.

Pluspunten

Alles is bespreekbaar en dat is erg prettig

Suggesties

Het mag altijd wel goedkoper ;)

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
9.5
T Laa 18-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede, vriendelijke tandarts

tandarts houd er rekening mee als je angst hebt. Vriendelijke personeel en je voelt je er snel op je gemak.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
J. Hoogduijn 18-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prettige en kundige mensen

ik word altijd goed geholpen en de praktijkondersteuners zijn vriendelijk en staan je goed te woord. de praktijk zelf heeft een professionele uitstraling.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
M. Verschoor 27-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Aardig personeel, bij pijn altijd snel geholpen,

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Britt 27-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een fijne betrouwbare tandarts!

Ik heb tandarts Vidger, hele fijne tandarts, die de tijd voor je neemt. ook vragen worden goed beantwoord en de behandeling onderbreekt hij als je je hand op steekt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
K. Ibrahim 27-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik ben zeer tevreden!

Al lange tijd was ik niet bij de tandarts geweest. Vorige week ben ik voor de eerste keer in Aqua Dental Clinic geweest. De tandarts stelde mij op m'n gemak en nam de tijd voor mij. Mijn complimenten!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
R. Ramlal 22-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super geholpen, m'n vaste plaats nu!

Na een verhuizing, naar een nieuwe tandarts.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
M. Buis 22-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Keurige nette behandeling!

Fijn dat je weet wat er gaat gebeuren en goed advies

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
M. Louweret 22-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Najaren lange angst heeft tandarts Hillers mij hiervan genezen.

Een geweldige tandarts met gevoel voor haar patienten en goede adviezen. Verteld wat ze doet en bereid je voor op de behandeling. Ik ben dik tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google. Wanneer u gebruik maakt van Klantervaringen Online zullen er actuele gele beoordelingssterren worden getoond in de organische zoekresultaten van Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen