Slotenmaker expert klantervaringen

Slotenmakers 204  recensies

Klantervaring met Slotenmaker expert

 10
Bartosz Klipo 13-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg bedankt!

Goede service. Top team!

Pluspunten

snel, vriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Adri van Keulen 08-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top bedrijf

Ik zal jullie zeker aanraden. Snel, eerlijk en klantvriendelijk.

Pluspunten

Snel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mevr.Mathijsen 06-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bedankt slotenmaker-expert!

2 uur gewacht op een slotenmaker die maar niet kwam opdagen! Bij slotenmaker-expert had ik meteen een goed gevoel bij. Vriendelijke monteur die binnen 20 minuten klaar was.

Pluspunten

Snel, vriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Judith den Butter 22-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bedankt slotenmaker-expert

Dankzij slotenmaker expert kon ik weer mijn woning in, bedankt toppers.

Pluspunten

snel - vriendelijk - klantgericht

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
S.G.H van Oostveen - Hoop 20-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed geholpen

Mij is gevraagd om mijn ervaring te delen op de website en dat wilde ik best doen. Bedankt Rutger!!!!! :D mocht het ooit nog een keer nodig zijn, dan zal ik je de volgende keer zeker bellen. Groetjes Sara

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Mitch Verseveld 20-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Puik werk

Een hele prettige ervaring. Vooraf beetje onduidelijk als het ging om de tarieven, maar dit komt doordat de telefoniste moeilijk aan kon geven wat er gedaan moest worden. Uiteindelijk was dit een nette prijs tegenover een goede service

Pluspunten

Zeer betaalbaar (vergeleken met meerdere slotenmakers) Een leuke monteur Lekker snel aanwezig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Samira Bouazzi 05-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een aanrader!

De slotenmaker was binnen een half uur bij mijn huis. Super snel en vriendelijk. Top!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Klimis Mistakidis 30-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel professioneel, aardig en snel. Helemaal goed gewoon.

Ik had via de website in de avond mijn vraag gesteld en mijn contact info achter gelaten. De volgende dag werd ik gebeld en hebben we een afspraak gemaakt. Tijdens het bezoek kreeg ik uitstekend advies en werd het zelfs meteen in de daad omgezet. 2 uur later waren alle sloten vervangen en was de zaak rond.

Pluspunten

Goed advies. Ik had een duurdere oplossing in gedachten maar de slotenmaker heeft me een betere en goedkopere oplossing geboden. We hebben tijdens de klus ook leuk gebabbeld. Zo’n aardige jongeman.

Suggesties

Ga zo door.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Hennie smit 19-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima

Hartelijk dank voor uw service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
G. Abbink 05-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

zeer tevreden

Mijn deur geopend voor 40 euro, dit lijkt me een nette, eerlijke prijs. Een tevreden klant erbij Ryan. Zoals beloofd mijn ervaring gedeeld met u. Groetjes, Gerda Abbink

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen