Slotenmaker expert klantervaringen

Slotenmakers 182  recensies

Klantervaring met Slotenmaker expert

 10
Truong 22-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Meterkast geopend voor goede prijs.

Omdat ik per ongeluk de sleutel van mijn meterkast had weggegooid (ontzettend dom), moest ik op zoek naar een slotenmaker. Uiteindelijk vanwege de beste prijs (heb contact gehad met meerdere slotenmakers voor een prijsopgave) besloten te kiezen voor slotenmaker Expert. Het blijft uiteraard een flink bedrag voor die enkele minuten (vakmanschap), maar was prijstechnisch de beste deal die ik kon vinden en ben verder 100% tevreden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Chayenne Smeets 10-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Sleutels binnen vergeten..

Direct Slotenmaker Expert gebeld op aanrader van een vriendinnetje. Super vriendelijke monteur, die mijn deur schadeloos heeft geopend.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Daan Jonker 10-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Slot vervangen

Vakbekwame mensen, komen afspraken na en bieden goede service

Pluspunten

Goedkoop

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Roy Kramer 08-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima

Tweede keer dit jaar dat ik mijn sleutels binnen was vergeten vandaag. De eerste keer werd ik geholpen door een flut bedrijf, maar dit keer was het een zeer prettige ervaring. ik werd geholpen voor de helft van het geld en was binnen no-time binnen. klantvriendelijk en een betrouwbaar bedrijf. Hoop niet dat het mij nog overkomt, maar ik zal jullie zeker aanraden. [thumbs up]

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Katja brinkhuis 02-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig!

Ik zocht een slotenmaker om na een inbraak alle sloten in mijn woning te vervangen. Binnen 2 uur was dit geregeld.

Pluspunten

Extra service gehad, de slotenmaker heeft alle raamsloten ook gecontroleerd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Anette Matla 25-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed geholpen door Slotenmaker-Expert

Kreeg mijn achterdeur niet meer op het nachtslot. Ik heb vervolgens Slotenmaker-Expert gebeld. Die was er binnen 20 minuten. Erg fijn dat het zo snel opgelost kon worden.

Pluspunten

Snel op locatie, vriendelijke monteur, aantrekkelijke prijzen.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Familie Bruinsma 23-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Preventie inbraak winter periode

Dankzij slotenmaker expert kunnen wij met een gerust gevoel het huis verlaten. De monteur was er al binnen een halfuur en heeft alles goed beveiligd om inbraak tegen te gaan. Goede service, snel en erg klantgericht.

Pluspunten

Klantgericht, snel, kwaliteit & betaalbaar!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Gerard hofman 23-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed!

Puik werk, bedankt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jochem 19-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ook ik ben geholpen door Richard. Goede service tegenover nette prijzen. Niets op aan te merken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Joanna 18-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snelle service!

Vriendelijke monteur met veel kennis. Dank jullie wel!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen