Tandartsen Praktijk Amsterdam Amsterdam klantervaringen

Tandartsen 41  recensies

Klantervaring met Tandartsen Praktijk Amsterdam, Amsterdam

 10
Teunie de Brouwer 14-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede fijne tandarts! Neemt alle angst weg door goede uitleg en vriendelijkheid!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
0.5
Ron Bla 15-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Bruut opgehangen.

Ik stond ongeveer 7 minuten in de wachtrij. Na die 7 minuten was ik de eerstvolgende. Ik werd ongemanierd opgehangen, wist niet waarom. Toen ik daarna direct terug belde, kreeg ik een automatisch bericht waarin ik te horen kreeg 'op dit moment zijn onze medewerkers met lunchpauze'! Dit zou niet de bedoeling moeten zijn van een "professioneel" bedrijf. Dit heeft voor mij afgedaan. Genoeg andere tandarts praktijken in mijn regio.

Klantvriendelijkheid
0.5
Informatieverstrekking
0.5
Prijs
0.5
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
0.5
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
0.5
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
0.5
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
0.5
Deel deze ervaring
9.0
Angela Lupuliev 21-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel fijn. Snelle en pijnloze behandeling

Ik ben lang op zoek naar een goede tandarts vanwege de behandelingen die ik moest ondergaan. Ik ben terecht gekomen bij Tandartsen Praktijk Oost Watergraafsmeer bij tandarts Mohammad Aldeiri. Ik ervaar de behandeling als prettig en nagenoeg pijnloos. Goede uitleg over behandelingen en goed advies over vervolgstappen

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Hannie Vijfhuizen 25-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Een tandartsbezoek is geen plezierig uitje.Het is wel noodzakelijk. De behandelingen zijn nagenoeg pijnloos en het resultaat prima.

Pluspunten

Snelle (pijnloze) behandeling

Suggesties

Geluidloos boren (grapje!!)

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
J Ten Theije 03-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer goed advies,professionele begeleiding en uitstekend resultaat

Al lange tijd klant bij deze tandartspraktijk (10jaar). Zeer tevreden als klant. Personeel is zeer vriendelijk,betrokken,vakkundig en heeft een prettige manier van adviseren wat het beste is voor mijn gebit. Door het bezoek en controle van zowel mondhygiënist als tandarts/implantoloog wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit van mijn gebit in goede orde blijft ook nu ik een jaartje ouder word. Vorig jaar de mogelijkheid besproken voor een “facing” van mijn gebit en dat heb ik tot volle tevredenheid laten uitvoeren. Nooit kunnen bedenken dat ik op mijn 64 ste levensjaar nog zo’n mooi onderhouden gebit zou hebben. Mijn complimenten aan Tandartspraktijk Amsterdam en met name aan Jurriaan den Drijver,Nils van Calcar,Gert-Jan de Weerd en de mondhygiënisten van TPA voor een job very well done!

Pluspunten

Professioneel,persoonlijk betrokken,klantvriendelijk en uitstekend resultaat.

Suggesties

Zeer aan te bevelen tandartspraktijk vooral omdat alle belangrijke diciplines aanwezig zijn.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Morteza Tehrani 23-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Er hebben in totaal 7 specialisten naar mijn mondsituatie gekeken, de laatste was in het VU en allemaal zeiden ze dat ik een zware kaakoperatie moest ondergaan. Gert Jan de Weerd heeft mijn gebit, zonder de operatie fantastisch opgeknapt! Dank!!

Mijn ervaring is goed, vanwege een ongeluk heb al vele jaren erg weinig kiezen over. Toen ook het VU zei dat ik alleen door een heftige kaakoperatie mijn beet (een zogeheten centenbakkie) kon veranderen was ik ten einde raad, ik durfde echt niet. Ik ben zelf gaan googelen en kwam bij Gert Jan. Hij heeft dmv van implantaten en kronen mijn beet zo veranderd dat ik nu weer een volle mooie mond heb, zonder de operatie dus! Ik kom nu netjes 2x per jaar om alles goed te laten onderhouden.

Pluspunten

De Kennis van het hele team, echt vakmensen!

Suggesties

Aan de balie is het soms rommelig, afspraken worden niet goed in de computer gezet.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Inge Anssems van Stokkem 17-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Door mijn verhuizing moest ik op zoek naar een andere tandartspraktijk. Ik zag er best tegenop, maar ik merkte al gelijk, dat dit helemaal niet nodig was.

Wat een lieve mensen, ik kwam bij tandarts Nils, die me alles heel duidelijk uitlegde en met me besprak. Ook Kelly zijn assistente wist je gelijk op je gemak te stellen.

Pluspunten

Fijn, dat iedereen daar zijn specialisatie heeft.

Suggesties

Nooit meer een andere tandarts, ik beveel deze praktijk iedereen aan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Petro 19-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Rustige en persoonlijke behandeling!

Perfecte rustige medewerkers vanaf de geen die telefoon opneemt tot aan de tandartsen zelf, 1 van de plekken die je verbazend genoeg kan bestempelen met; even een moment voor jezelf!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Manar 19-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik word altijd heel goed geholpen en vriendelijk personeel

Ik krijg altijd een herinnering van mijn afspraken, wat erg fijn is!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Anja Seling 25-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik ben heel erg tevreden met de praktijk en mijn tandarts Niels. Iedereen is heel vriendelijk en er is een goede sfeer op de locatie en het helpt mij ook dat ik graag naar deze praktijk ga. Ik voel me hier in goede handen en goed geadviseerd.

Ik ben heel erg tevreden met de praktijk en mijn tandarts Niels. Iedereen is heel vriendelijk en er is een goede sfeer op de locatie en het helpt mij ook dat ik graag naar deze praktijk ga. Ik voel me hier in goede handen en goed geadviseerd. Ik kan deze praktijk iedereen aanraden want iedereen is heel professioneel en er wordt ook goed opgelet dat je op tijd ook weer eens voor een mondbehandeling komt en goede uitleg gegeven hoe je je tanden schoon houdt om gatjes te voorkomen. Ik ga hier graag naartoe ookal ben ik soms een beetje bang voor de behandeling maar het wordt je altijd alles goed uitgelegd indien je dat wilt.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden