Tandartsen Praktijk Amsterdam Amsterdam klantervaringen

Tandartsen 30  recensies

Klantervaring met Tandartsen Praktijk Amsterdam, Amsterdam

 10
W. Sjirjajev 31-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik beveel de Tandartsen Praktijk Amsterdam locatie JIburg aan iedereen aan.

Afspraak gemaakt bij Tandartsen Praktijk Amsterdam, locatie JIburg. Na onderzoek bleek dat ik een nieuwe brug moest hebben. Technisch goed gemaakt maar paste niet goed en dat kwam door het verzakken van mijn tandvlees. Ik ben twee keer teruggegaan om het passend te maken, maar er bleef een vibratie in zitten. Na 1 maand kreeg ik een telefoontje van de administratie of nu alles in orde was met mijn brug die gemaakt was door de technische dienst (gebit&zo) Ik werd uitgenodigd om de volgende dag op gesprek te komen met de tandarts Juriaan den Drijver. Na onderzoek bleek de enige oplossing een implantaat te zetten. Aangezien ik voor mijn brug twaalf honderd euro had betaald werd mij aangeboden de implantaat tegen zeer hoge korting te zetten. Ik ging hiermee akkoord en de implantaat is inmiddels gezet. Deze tandartsenpraktijk verdient een grote pluim of vijf sterren voor deze service.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
B. Matos 31-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Great place! I recommend!

I already went four times and so far I only had good experiences, staff always super friendly , on my first time they took time to explain everything I had to fix in my mouth and trying to make it clear as much as possible helping me to find the best way to do everything i need taking in consideration the type of insurance i have! I really appreciated.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Wladimir Sjirjajev 09-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Deze tandartsenpraktijk verdient een grote pluim of vijf sterren voor een uitstekende service

Ik beveel de Tandartsen Praktijk Amsterdam locatie JIburg aan iedereen aan.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Josephine van Walbeek 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Deze praktijk vind ik een aanrader!

Een toegankelijke tandartspraktijk met aardige medewerkers van de receptioniste tot aan de tandarts aan toe. Ik werd behandeld door Jurriaan den Drijver, die 2 implantaten geplaatst heeft, hij gaf van tevoren goede uitleg zodat je weet waar je aan toe bent. Het implanteren ging probleemloos en er werd voortdurend aan me gevraagd hoe ik me voelde.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
sukru ya 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb een wortel kanaal behandeling gehad bij deze tandartspraktijk en ik ben zo goed behandeld door de medewerkers

Ze waren netjes op tijd en gingen heel goed luisteren en gaven mij ook veel advies over me tanden en me kanaal behandeling ging perfect hier voor had ik altijd slechte tandartsen iedere keer werd het verpest en kwam via een vriend bij dit praktijk terecht en nu al weet ik hier ga ik vanaf nu me hele leve lang heen Niels Dankje wel voor me tanden en de assistent van Niels mondhygiënist de naam daar van ben ik alleen vergeten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Donny Rijnink 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Als we het hebben over een tandartsen praktijk dat zijn vak goed verstaat, dan hebben we het over tandartsen praktijk Amsterdam!

Via mijn tante ben ik bij de locatie IJburg terecht gekomen en van het begin af aan word je gewoon goed en duidelijk geholpen. Dit begint al bij de receptionist die vrolijk is en je heel zorgzaam te woord staat! Ik ben vandaag voor de tweede keer geweest en kan niet anders dan lovend zijn over deze praktijk ze willen echt het beste voor jou, het gebit staat centraal! Bijkomend voordeel is dat je voor alle tand problemen bij deze praktijk terecht kan en er zover ik nu kan oordelen allemaal professionals werken. Ik kan me niet voorstellen nog naar een andere praktijk te gaan!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Romy van der Weijden 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Great place!

I had my first visit with this dentist last month and had a great experience. Very friendly staff, professional and clean practice. Because it was my first appointment, they really took time to get to know me and my dental history. I left with a smile!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Hilbert 13-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer professionele tandartsenpraktijk met de nieuwste technieken.

Implantaat geplaatst. Binnen 1 uur was het klaar. Geen complicaties door zeer professionele en steriele behandeling. Werd ook zeer op mijn gemak gesteld en ook steeds op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. TOP!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
M. Meij 07-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer professionele club waar de klant altijd voorop blijft staan

Ik ben in het gelukkige bezit van een gezond gebit en dat wil ik graag zo houden. Daarvoor vertrouw ik op de kundigheid van de artsen van TPA.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Iwan 07-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeker een aanrader!

Na een vriendelijke ontvangst kreeg ik een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden voor mijn scheve tanden. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is, zeer professionele apparatuur en mensen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen