Tandartsen Praktijk Amsterdam Amsterdam klantervaringen

Tandartsen 27  recensies

Klantervaring met Tandartsen Praktijk Amsterdam, Amsterdam

9.5
Josephine van Walbeek 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Deze praktijk vind ik een aanrader!

Een toegankelijke tandartspraktijk met aardige medewerkers van de receptioniste tot aan de tandarts aan toe. Ik werd behandeld door Jurriaan den Drijver, die 2 implantaten geplaatst heeft, hij gaf van tevoren goede uitleg zodat je weet waar je aan toe bent. Het implanteren ging probleemloos en er werd voortdurend aan me gevraagd hoe ik me voelde.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
sukru ya 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb een wortel kanaal behandeling gehad bij deze tandartspraktijk en ik ben zo goed behandeld door de medewerkers

Ze waren netjes op tijd en gingen heel goed luisteren en gaven mij ook veel advies over me tanden en me kanaal behandeling ging perfect hier voor had ik altijd slechte tandartsen iedere keer werd het verpest en kwam via een vriend bij dit praktijk terecht en nu al weet ik hier ga ik vanaf nu me hele leve lang heen Niels Dankje wel voor me tanden en de assistent van Niels mondhygiënist de naam daar van ben ik alleen vergeten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Donny Rijnink 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Als we het hebben over een tandartsen praktijk dat zijn vak goed verstaat, dan hebben we het over tandartsen praktijk Amsterdam!

Via mijn tante ben ik bij de locatie IJburg terecht gekomen en van het begin af aan word je gewoon goed en duidelijk geholpen. Dit begint al bij de receptionist die vrolijk is en je heel zorgzaam te woord staat! Ik ben vandaag voor de tweede keer geweest en kan niet anders dan lovend zijn over deze praktijk ze willen echt het beste voor jou, het gebit staat centraal! Bijkomend voordeel is dat je voor alle tand problemen bij deze praktijk terecht kan en er zover ik nu kan oordelen allemaal professionals werken. Ik kan me niet voorstellen nog naar een andere praktijk te gaan!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Romy van der Weijden 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Great place!

I had my first visit with this dentist last month and had a great experience. Very friendly staff, professional and clean practice. Because it was my first appointment, they really took time to get to know me and my dental history. I left with a smile!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Hilbert 13-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer professionele tandartsenpraktijk met de nieuwste technieken.

Implantaat geplaatst. Binnen 1 uur was het klaar. Geen complicaties door zeer professionele en steriele behandeling. Werd ook zeer op mijn gemak gesteld en ook steeds op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. TOP!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
M. Meij 07-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer professionele club waar de klant altijd voorop blijft staan

Ik ben in het gelukkige bezit van een gezond gebit en dat wil ik graag zo houden. Daarvoor vertrouw ik op de kundigheid van de artsen van TPA.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Iwan 07-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeker een aanrader!

Na een vriendelijke ontvangst kreeg ik een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden voor mijn scheve tanden. Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is, zeer professionele apparatuur en mensen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
O. Marcheggiani 07-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zelf zeer professioneel geholpen

Zowel de tandarts als de mondhygienist hebben zeer veel geduld met de kinderen (5 en 8 jaar oud) waardoor deze met plezier naar de tandarts gaan.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Piet Klok 02-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Bovenstaande beoordelingen zijn niet overdreven.

Waarom zijn de bovenstaande beoordelingen niet overdreven? Omdat professionaliteit; persoonlijke aandacht; laagdrempelig door goede uitleg en prettige uitstraling van personeel mij goed zijn bevallen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Ineke van de Langerijt 20-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Fijne praktijk waar je heel vriendelijk en bekwaam geholpen wordt.

Tandarts, mondhygiëniste of orthodontist, allemaal bekwaam en vriendelijk. Ondanks dat het altijd 'spannend' is om er naar toe te gaan, verdwijnt dat als sneeuw voor de zon, door de manier waarop je geholpen wordt.

Pluspunten

Goed bereikbaar, schoon, heel bekwaam personeel en goede uitleg bij wat er gaat gebeuren! Korte wachttijd.

Suggesties

Wat meer up to date tijdschriften om te lezen tijdens het wachten.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen