Tandartsen Praktijk Amsterdam Amsterdam klantervaringen

Tandartsen 35  recensies

Klantervaring met Tandartsen Praktijk Amsterdam, Amsterdam

 10
Inge Anssems van Stokkem 17-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Door mijn verhuizing moest ik op zoek naar een andere tandartspraktijk. Ik zag er best tegenop, maar ik merkte al gelijk, dat dit helemaal niet nodig was.

Wat een lieve mensen, ik kwam bij tandarts Nils, die me alles heel duidelijk uitlegde en met me besprak. Ook Kelly zijn assistente wist je gelijk op je gemak te stellen.

Pluspunten

Fijn, dat iedereen daar zijn specialisatie heeft.

Suggesties

Nooit meer een andere tandarts, ik beveel deze praktijk iedereen aan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Petro 19-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Rustige en persoonlijke behandeling!

Perfecte rustige medewerkers vanaf de geen die telefoon opneemt tot aan de tandartsen zelf, 1 van de plekken die je verbazend genoeg kan bestempelen met; even een moment voor jezelf!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Manar 19-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik word altijd heel goed geholpen en vriendelijk personeel

Ik krijg altijd een herinnering van mijn afspraken, wat erg fijn is!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Anja Seling 25-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Ik ben heel erg tevreden met de praktijk en mijn tandarts Niels. Iedereen is heel vriendelijk en er is een goede sfeer op de locatie en het helpt mij ook dat ik graag naar deze praktijk ga. Ik voel me hier in goede handen en goed geadviseerd.

Ik ben heel erg tevreden met de praktijk en mijn tandarts Niels. Iedereen is heel vriendelijk en er is een goede sfeer op de locatie en het helpt mij ook dat ik graag naar deze praktijk ga. Ik voel me hier in goede handen en goed geadviseerd. Ik kan deze praktijk iedereen aanraden want iedereen is heel professioneel en er wordt ook goed opgelet dat je op tijd ook weer eens voor een mondbehandeling komt en goede uitleg gegeven hoe je je tanden schoon houdt om gatjes te voorkomen. Ik ga hier graag naartoe ookal ben ik soms een beetje bang voor de behandeling maar het wordt je altijd alles goed uitgelegd indien je dat wilt.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Mirjam 25-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tijdens het eten van een snoepje kwam mijn kroon er in zijn geheel uitzetten. Ik ben een angstpatient en dus niet de makkelijkste

Natuurlijk vast tandarts op vakantie maar ik kon snel terecht. Tijdens de -opgeofferde- lunchpauze hebben twee mensen, collega en assistente mij zo lief en professioneel geholpen. Petje af!

Pluspunten

Ik kon snel terecht! Ze hebben hun lunchpauze opgeofferd voor me! Ik kan weer praten, eten en gerust slapen. Geweldig.

Suggesties

Laat de patient gewoon wat lekkers meenemen volgende keer zodat ik mijn waardering kan laten blijjen jongens.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
W. Sjirjajev 31-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik beveel de Tandartsen Praktijk Amsterdam locatie JIburg aan iedereen aan.

Afspraak gemaakt bij Tandartsen Praktijk Amsterdam, locatie JIburg. Na onderzoek bleek dat ik een nieuwe brug moest hebben. Technisch goed gemaakt maar paste niet goed en dat kwam door het verzakken van mijn tandvlees. Ik ben twee keer teruggegaan om het passend te maken, maar er bleef een vibratie in zitten. Na 1 maand kreeg ik een telefoontje van de administratie of nu alles in orde was met mijn brug die gemaakt was door de technische dienst (gebit&zo) Ik werd uitgenodigd om de volgende dag op gesprek te komen met de tandarts Juriaan den Drijver. Na onderzoek bleek de enige oplossing een implantaat te zetten. Aangezien ik voor mijn brug twaalf honderd euro had betaald werd mij aangeboden de implantaat tegen zeer hoge korting te zetten. Ik ging hiermee akkoord en de implantaat is inmiddels gezet. Deze tandartsenpraktijk verdient een grote pluim of vijf sterren voor deze service.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
B. Matos 31-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Great place! I recommend!

I already went four times and so far I only had good experiences, staff always super friendly , on my first time they took time to explain everything I had to fix in my mouth and trying to make it clear as much as possible helping me to find the best way to do everything i need taking in consideration the type of insurance i have! I really appreciated.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Wladimir Sjirjajev 09-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Deze tandartsenpraktijk verdient een grote pluim of vijf sterren voor een uitstekende service

Ik beveel de Tandartsen Praktijk Amsterdam locatie JIburg aan iedereen aan.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Josephine van Walbeek 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Deze praktijk vind ik een aanrader!

Een toegankelijke tandartspraktijk met aardige medewerkers van de receptioniste tot aan de tandarts aan toe. Ik werd behandeld door Jurriaan den Drijver, die 2 implantaten geplaatst heeft, hij gaf van tevoren goede uitleg zodat je weet waar je aan toe bent. Het implanteren ging probleemloos en er werd voortdurend aan me gevraagd hoe ik me voelde.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
sukru ya 08-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb een wortel kanaal behandeling gehad bij deze tandartspraktijk en ik ben zo goed behandeld door de medewerkers

Ze waren netjes op tijd en gingen heel goed luisteren en gaven mij ook veel advies over me tanden en me kanaal behandeling ging perfect hier voor had ik altijd slechte tandartsen iedere keer werd het verpest en kwam via een vriend bij dit praktijk terecht en nu al weet ik hier ga ik vanaf nu me hele leve lang heen Niels Dankje wel voor me tanden en de assistent van Niels mondhygiënist de naam daar van ben ik alleen vergeten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen