Topdekmatrasspecialist.nl Enkhuizen klantervaringen

Beddenwinkels 135  recensies

Klantervaring met Topdekmatrasspecialist.nl, Enkhuizen

9.5
Maria del Sol 21-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Nooit meer een duur merktopper voor mij

Hele fijne duotopdekmatras gekocht. Veel beter als het merktopdekmatras wat ik eerst had. In plaats van bijna €1000 euro kwijt te zijn voor een nieuwe topper koste deze topper minder dan de helft. En hij ligt ook nog eens vel lekkerder.

Pluspunten

Heel goede prijs kwaliteits verhouding

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Tristan 20-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed

Goede site prima matras besteld.

Pluspunten

Goed en niet duur

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Emmy 20-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn ervaring was echt top

Ik had heel veel vragen en daarom klantenservice gebeld. Had totaal geen verstand van matrassen maar hun uitleg is zo helder dat ik nu ook echt weet wat ik gekocht heb. Slaapt zo lekker en dat voor dat geld!

Pluspunten

Alles is plus!!

Suggesties

Ga vooral zo door!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Lars 18-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Betrouwbaar bedrijf

Komen afspraken na en leveren een goede kwaliteit.

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Tom 18-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Concurrende prijzen en eersteklas kwaliteit

Lastig qua maatvoering maar goed gemaakt mijn nieuwe bootmatras met rondingen en taps toelopend maar het ziet er echt goed uit. En honderden euro's goedkoper dan de andere 2 offertes die ik aangevraagd had.

Pluspunten

Goed en goedkoper dan de anderen

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wim en Annie 18-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuke firma om wat bij aan te schaffen

Al meerdere dingen gekocht waaronder nieuwe matrassen leuke firma die een mooie kwailteit spullen verkoopt voor een goede prijs.

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wally 28-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top! tot en met de bezorging

Goede spullen goede prijs snel geleverd en behulpzame aardige bezorger

Pluspunten

Alles

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ilona 28-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goede klantenservice

Wilde meer informatie alvorens te beslissen en ben snel en vakkundig te woord gestaan.

Pluspunten

Nemen snel de telefoon op Goede uitleg en duidelijk advies

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter-Jan 29-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Positief, duidleijk verhaal wat klopt

Goed advies gekregen en besteld. Lig absoluut heel fijn op mijn nieuwe matras.

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Iris 29-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Eindelijk een webshop die helder en duidelijk is

Duidelijke website maar omdat ik echt een lastige slaper ben ook de klantenservice nog even gebeld. Fijn en leuk gesprek gehad en daarna wist ik ook zeker welke topper ik wilde bestellen.

Pluspunten

helder en duidelijk ook aan de telefoon

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden