Topdekmatrasspecialist.nl Hoorn klantervaringen

Beddenwinkels 121  recensies

Klantervaring met Topdekmatrasspecialist.nl, Hoorn

 10
Wilma 06-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goede en duidelijke site

De site is snel en makkelijk heb de klantenservice ook nog even gebeld. Helder verhaal prettig gesprek.

Pluspunten

Goed en eerlijk bedrijf

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bobby 22-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettige firma

Kwalitatief goede spullen hebben al meerdere dingen besteld en nog niet teleurgesteld.

Suggesties

Zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Wiilemijn 27-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg leuk telefoongesprek gehad

Ze nemen de tijd voor uitleg en om je vragen te beantwoorden. Dit vond ik een prettige ervaring. Heb online dan ook een topper besteld die heel goed bevalt.

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rick 27-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer duidelijke site makkelijk telefonisch contact

De site is heel duidelijk maar ik twijfelde tussen koudschuim en traagschuim. Gebeld en goede uitleg gekregen ze weten echt waar ze over praten.

Pluspunten

kennis van zaken vriendelijk goed geprijsd

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Petra&Hans 31-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed

Naar winkel gegaan op advies van de verkoopster die ik aan de telefoon had. Bleek een goed besluit is een hele andere topper dan welke ik uitgekozen had via de site. De levering ging niet foutloos maar is keurig opgelost, ze bellen ook terug als ze zeggen dat ze dat zullen doen.

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Harold 11-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top topper !

Op uw advies een Duo topper Aangekocht. En ik moet zeggen ik had mij geen betere kunnen wensen! Dank u wel

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Fleur 04-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg Fijn Geholpen

Erg fijn geholpen naar de juiste keuze voor een voor ons geschikt topdekmatras. Wij slapen weer heerlijk. Dank u wel voor de correcte service

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Phillipe 25-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende voorlichting, matrassen en bezorgservice!

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Tommy 14-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super service!

Zelf via internet een Topdekmatras gekocht wat toch niet helemaal naar wens was, gebeld en super goed en uitgebreid advies gekregen, het topdekmatras is bij ons omgeruild en nu slapen wij heerlijk. Echt super! Dank u wel

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jan en Ria 09-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Dit bedrijf weet waar ze over praten, echte kennis aanwezig en zorgen dat je het juiste matras vind wat bij je past. Een zaak die niet alleen het duurste probeert te verkopen. Inmiddels 2 matrassen voor thuis, een matras voor de caravan en tevens een baby matras op maat laten maken. De Matrassen zijn perfect op maat en hebben een goed comfort!!

Klantvriendelijkheid
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Prijs/Kwaliteit
 10
Afspraken nakomen
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1213
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen