Tandartspraktijk Brandebeemd Breda klantervaringen

Tandartsen 10  recensies

Klantervaring met Tandartspraktijk Brandebeemd, Breda

8.5
HGH van Hengel 05-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Werkwijze van tandarts dhr Weber is doortastend, prima

Suggesties

De herinnering van de afspraak per sms, is prima. 3x is wellicht iets te veel. 2x (een week en een dag vóór de afspraak) lijkt me voldoende.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
R. Hoogma 25-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Kundige praktijk! Aanrader

Fijne rustige tandarts, communicatie mag wel ietsje beter bij hem, maar het personeel pakt dat goed en snel op!. Een echter aanrader dus!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
M. Opdam 25-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

deskundige tandarts

Jarenlang had ik vaak last van hoofdpijn en een knakkend kaakgewricht. KNO-arts noch huisarts konden mij helpen. Migraine pillen haalden niks uit. De tandarts heeft mij in 2 behandelingen van mijn klachten afgeholpen door een behandeling met een nieuw soort scan-apparaat. Het effect ervan voelde ik zowat onmiddellijk! Supper dankbaar!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
G. Kraaij 25-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Beste tandarts ooit

goede praktijk, zorgzaam, leuk team, kosten overzicht van te voren. perfect dus

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
M Blokland 18-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben zeer tevreden over de deskundigheid van deze tandarts maar ook de andere medewerkers.

Al geruime tijd had ik last van mijn kaken en hoofdpijn, vooral in de ochtend. Ik lag gedurende de nacht vaak heel krampachtig met mijn kaken op elkaar en sliep daardoor ook minder goed. Met het eten voelde ik een vervelend knakkend geluid in mijn kaken. Op advies van de manager/preventie assistente een afspraak gemaakt voor een T-scan. De tandarts heeft mij onderzocht en een T-scan uitgevoerd. Sinds dien heb ik zoveel meer ontspanning in mijn kaken, ik word niet meer vermoeid wakker, het knakkende geluid in mijn kaken is weg en ook geen hoofdpijn meer. Kortom ik ben zeer tevreden en ik kan dit iedereen adviseren die vergelijkbare klachten heeft.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
D. Sikkema 18-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het personeel is erg vakkundig en vriendelijk

Ik ben al ruim 5 jaar lang klant bij Tandartspraktijk Brandebeemd en heb nog geen enkele klacht gehad. Bij de halfjaarlijkse controles word ik altijd persoonlijk gegroet en wordt er altijd geïnteresseerd gevraagd hoe het met mij gaat. Hierdoor heb ik een goede band opgebouwd met mijn tandarts en ben hem volkomen gaan vertrouwen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
M Geen 18-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer deskundig en vriendelijk

Vooral door de T-scan van een aantal klachten af geholpen. Hoofdpijn, slecht slapen en knakkende kaken. Ik zou iedereen die de kaken vast opelkaar klemt en klachten heeft aanbevelen een T scan te laten doen. Ik ben bijzonder angstig voor de tandarts maar in deze praktijk gaat met daar prima mee om!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
T Lammerse 18-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top praktijk

Duidelijk over hoe en wat, gratis WIFI en netjes pet SMS en email een bevestiging van de afspraak. Er word zelfs een advies gegeven per sms als er wegwerkzaamheden zijn. Altijd vriendelijk geholpen, ik kom hier niet voor niets al bijna mijn hele leven.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
R van der Hijden 26-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer prettig

Goede ervaring, persoonlijke aandacht. Hier ben je geen nummer, maar krijg je alle tijd en aandacht van de tandarts en assistentes.

Pluspunten

Service, klantvriendelijk

Suggesties

Ruimere openingstijden zou fijn zijn ivm vrijvragen voor m'n werk. Al zou ik nooit bij deze tandarts weggaan, omdat hij z'n werk zeer goed doet.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Jens van der Vaart 12-02-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Betrokken tandarts

Tandarts Weber is ontzettend betrokken bij de problemen met mijn gebit. Hij legt mij altijd vriendelijk alles uit en heeft veel geduld!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen