Tandartspraktijken Studentist klantervaringen

Tandartsen 19  recensies

Klantervaring met Tandartspraktijken Studentist

 10
Sara Nguyen 05-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kwalitatief goed, en kritische tandartsen aanwezig

Studentist is mijn derde tandartsenpraktijk die ik heb mogen ervaren. De eerste was niet zo vriendelijk tijdens de behandelingen, de tweede tandartsenpraktijk was niet zo praktisch. Dus ik kwam zelfverzekerd bij Studentist aan bij de halfjaarlijkse controle. Bleek ik meerdere gaatjes te hebben, en moest ik volgens Studentist ook een wortelkanaalbehandeling ondergaan. Daar schrok ik uiteraard van, en ik was ook sceptisch over hun oordeel. Vervolgens ben ik naar een andere tandartsenpraktijk gegaan, en heb ik mijn gebit nogmaals laten controleren. Ook zij kwamen op hetzelfde oordeel uit: meerdere gaatjes, en de wortelkanaalbehandeling moest zo snel mogelijk worden gedaan. Uiteindelijk heb ik de gaatjes, wortelkanaalbehandeling én tandsteen laten verwijderen bij de Studentist. Allen pijnloos, snel en goed opgelost. Door Studentist ben ik minder bang geworden voor de tandarts. Dus ik raad zeker Studentist Utrecht aan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marije 29-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg prettige tandarts, zeer tevreden.

Erg prettig om naar Studentist te gaan. Je kan erg snel bij ze terecht en ze werken professioneel. Ben erg tevreden met het resultaat!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
kirsten 05-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

snel, vriendelijk, adequaat!

Pluspunten

hele leuke mondhygienist Bart!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
cas 13-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goed, tevreden

Klantvriendelijkheid
0.0
Informatieverstrekking
0.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.0
Sophie van Scherpenzeel 21-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Makkelijk om een afspraak te maken en aardige medewerkers.

Pluspunten

Online afspraak maken, herinnering per mail.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Anna 22-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle en goede hulp, vriendelijke mensen en korte wachttijden

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Hugo Timmerman 15-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een tandartspraktijk voor studenten kende ik nog niet. Ze houden rekening met studenten door goed te communiceren over afspraken en kosten. Zo weet ik wat mij te verwachten staat. Er werken diverse tandartsen, ze zijn allen erg vriendelijk en behulpzaam!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Maarten B. 28-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Behandeling mbt losse voortand met deskundigheid en nauwkeurigheid opgelost voor een normale prijs!!

Omdat ik niet helemaal vanuit Utrecht naar mijn tandarts wilde in Den Haag, kon ik vrijwel direct terecht bij Studentist! Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste Nadia en goed geholpen door een van de tandartsen.

Pluspunten

Professioneel, komen afspraken na, goede tarieven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Raymon de Jong 11-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top praktijk

Prettige en open communicatie, werken via een onlineafspraken systeem waardoor ik makkelijk thuis een controle afspraak kan inplannen. Bij eventuele problemen kan ik altijd snel terecht. Nu 5 jaar klant bij Studentist, voor mij geen andere praktijk.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Bart 21-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Spoedig

Sinds vorig jaar ben ik gaan studeren in Amsterdam, tot die tijd geen tandarts gehad. Een vriend van mij raadde Studentist aan, direct online afspraak gemaakt. Kon de volgende dag al terecht, gelukkig geen gaatjes! Maar wel een afspraak bij de mondhygienist, kon direct de volgende dag al terecht. Erg fijn hoe snel je terecht kan!

Pluspunten

Kundig maar zeer vriendelijk en betrokken medewerkers!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
0.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 741
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen