Tandartspraktijken Studentist klantervaringen

Tandartsen 14  recensies

Klantervaring met Tandartspraktijken Studentist

 10
Anna 22-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle en goede hulp, vriendelijke mensen en korte wachttijden

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Hugo Timmerman 15-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een tandartspraktijk voor studenten kende ik nog niet. Ze houden rekening met studenten door goed te communiceren over afspraken en kosten. Zo weet ik wat mij te verwachten staat. Er werken diverse tandartsen, ze zijn allen erg vriendelijk en behulpzaam!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Maarten B. 28-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Behandeling mbt losse voortand met deskundigheid en nauwkeurigheid opgelost voor een normale prijs!!

Omdat ik niet helemaal vanuit Utrecht naar mijn tandarts wilde in Den Haag, kon ik vrijwel direct terecht bij Studentist! Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan door de receptioniste Nadia en goed geholpen door een van de tandartsen.

Pluspunten

Professioneel, komen afspraken na, goede tarieven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Raymon de Jong 11-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top praktijk

Prettige en open communicatie, werken via een onlineafspraken systeem waardoor ik makkelijk thuis een controle afspraak kan inplannen. Bij eventuele problemen kan ik altijd snel terecht. Nu 5 jaar klant bij Studentist, voor mij geen andere praktijk.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Bart 21-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Spoedig

Sinds vorig jaar ben ik gaan studeren in Amsterdam, tot die tijd geen tandarts gehad. Een vriend van mij raadde Studentist aan, direct online afspraak gemaakt. Kon de volgende dag al terecht, gelukkig geen gaatjes! Maar wel een afspraak bij de mondhygienist, kon direct de volgende dag al terecht. Erg fijn hoe snel je terecht kan!

Pluspunten

Kundig maar zeer vriendelijk en betrokken medewerkers!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
0.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Minne van Santen 06-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede en betrouwbare tandarts

Zeer tevreden over deze tandarts. Alles goed geregeld zonder enkele problemen. Altijd goed en pro-actief geholpen. Zoals een tandarts voor mij moet zijn.

Pluspunten

Snel, effectief, lage kosten en klantvriendelijk.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Johan 26-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Kom hier sinds ik studeer in Utrecht, fijn om voor de tandarts niet naar m'n vorige woonplaats te hoeven. Aanrader!

Top ervaring, klantvriendelijk, duidelijke uitleg

Pluspunten

Persoonlijk, professioneel en goede zorg

Suggesties

Avondbehandelingen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Grant Thornton 29-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prachtige moderne praktijk in hartje centrum, zeer ervaren tandartsen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Anas Naveed 29-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top praktijk! Hele fijne tandartsen. Van te voren krijg ik een duidelijk overzicht van de kosten. Ook tijdens de behandeling word er eerst goed uitgelegd wat ik kan verwachten. Al met al heb ik hele goede ervaringen met deze praktijk.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Mick van Polanen Petel 01-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima tandartspraktijk, altijd snel terecht en goed geholpen

Ben gaan studeren in Amsterdam en destijds terechtgekomen bij studentist, ivm studie switch ben ik verhuisd naar Utrecht. Ook daar wordt ik prima geholpen bij studentist!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen