Start-Line Verkeersschool B.V. 's-Gravenhage klantervaringen

Rijscholen 59  recensies

Klantervaring met Start-Line Verkeersschool B.V., 's-Gravenhage

 10
Jabrane 28-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Veel geleerd in een korte tijd. Heeft aanzienlijk veel ervaring en kan goed omgaan met de client. Top kwaliteit!

Pluspunten

snel je rijbewijs, je leert meer dan alleen rijden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Josje van den Berg 23-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne rijlessen met een goede rijinstructeur.

Pluspunten

Vaak tijd. Goede tips. Chille sfeer.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Tarik 16-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goede ervaring

Ik heb een hele leuke en leerzame periode gehad bij start-line. De instructeur is heel goed in z’n vak.

Pluspunten

de instructeur kan heel goed uitleggen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Aygun 09-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sem 02-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In 1 keer geslaagd, gezellige rijlessen, rijd ook s'avonds, kortom helemaal top

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Koen 27-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super rijschool, rijdt ook nog savonds door dus ideaal voor als je overdag moet werken. Geduldig en je hoeft je ook gelijk op je gemak zodat je volledig kan focussen op de lessen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Yavuz Coban 12-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In 1x geslaagd, zegt al genoeg over kwaliteit etc.

Wil je goed leren auto rijen en snel je rijbewijs halen ben je bij het juiste adress.

Pluspunten

Ervaar het zelf

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Sophie 25-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

In één keer geslaagd! (ondanks druk rooster)

Mijn rij-instructeur (Sahin) was erg professioneel en had kennis van zaken. Hij had genoeg geduld en wist dingen die ik niet begreep herhaaldelijk en gevarieerd uit te leggen. Ook liet hij me op mijn gemak voelen en gaf hij zelfvertrouwen als ik dingen goed deed. Indien ik foute acties ondernam, liet hij dit merken. Niet op een onprettige manier, maar op een effectieve, leerzame wijze. Verder merk je dat hij houdt van zijn vak en dit zie je ook terug in de manier waarop hij lesgeeft. Ten slotte was er genoeg ruimte voor humor, maar bleef er altijd een educatieve en serieuze sfeer.

Pluspunten

- Veel beschikbaar - Examengerichte rijlessen

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
7.5
D. v/d Berg 28-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Betrouwbaar

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Taner 28-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen