Start-Line Verkeersschool B.V. 's-Gravenhage klantervaringen

Rijscholen 63  recensies

Klantervaring met Start-Line Verkeersschool B.V., 's-Gravenhage

9.5
Noel 16-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een prettige ervaring en hele goede rij instructeur

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Jan 20-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super rijschool

Super gelopen gezellig en veel geleerd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Hanae Ennaji 19-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb in een korte tijd enorm veel geleerd!

Ik heb veel geleerd bij Startline, waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb gehaald! Mijn rij instructeur was erg geduldig en was bereidt om dingen meerdere keren uit te leggen als dat nodig was.

Pluspunten

- geduldig - duidelijk - vriendelijk

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Danzell 29-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig .. serieus en experts op het gebied

Ik zat eerst bij een andere rijschool en werd opgelicht en vertraagd... ben over gestapt naar start line en binnen een maand had ik mijn rijbewijs.. heel profesioneel en geweldige ervaring

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jabrane 28-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Veel geleerd in een korte tijd. Heeft aanzienlijk veel ervaring en kan goed omgaan met de client. Top kwaliteit!

Pluspunten

snel je rijbewijs, je leert meer dan alleen rijden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Josje van den Berg 23-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne rijlessen met een goede rijinstructeur.

Pluspunten

Vaak tijd. Goede tips. Chille sfeer.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Tarik 16-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goede ervaring

Ik heb een hele leuke en leerzame periode gehad bij start-line. De instructeur is heel goed in z’n vak.

Pluspunten

de instructeur kan heel goed uitleggen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Aygun 09-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sem 02-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In 1 keer geslaagd, gezellige rijlessen, rijd ook s'avonds, kortom helemaal top

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Koen 27-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super rijschool, rijdt ook nog savonds door dus ideaal voor als je overdag moet werken. Geduldig en je hoeft je ook gelijk op je gemak zodat je volledig kan focussen op de lessen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen