Start-Line Verkeersschool B.V. 's-Gravenhage klantervaringen

Rijscholen 76  recensies

Klantervaring met Start-Line Verkeersschool B.V., 's-Gravenhage

8.5
Erdem 15-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top rijschool 1e keer meteen geslaagd, dankzij deze rijschool.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Morris 09-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

In 1x geslaagd dankzij goede kwaliteit lessen

Ondanks meerdere lockdowns en periodes zonder lessen toch in 1x geslaagd dankzij rijinstructeur Ihsan. Hij geeft goed advies, begeleiding en tips zodat je vlot, veilig en zelfstandig leert rijden. Bovendien is hij flexibel met inplannen van lessen en komt hij je altijd op tijd ophalen voor de les. Ik kan deze aanraden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
O.Yalcin 06-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super Relax

Super relaxe lessen, maar tegelijk wordt je goed geholpen!

Pluspunten

Alle credits naar de rij instructeur (Ihsan)!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anique Zuidgeest 04-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Helemaal top

Ik ben in 1 keer geslaagd ondanks dat ik tussen mijn examen een lockdown hadden door Corona ben ik toch geslaagd.

Pluspunten

Hij neemt echt de tijd voor je en ziet wat je moet verbeteren.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Derman 02-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leerling

Het was een leuke ervaring om bij deze rijschool te lessen want zo heb ik mijn rijbewijs super snel gehaald.

Pluspunten

Efficient. Helder. Snel. Goedkoop.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Kim 13-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super! Een hele goede rijschool

ik heb heel veel geleerd van mijn instructeur, echt een top rijschool en in 1x geslaagd!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Umut Aygun 24-09-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Alles ging perfect zoals het hoort

Alles werd goed uitgelegd. Goeie voorbereiding voor het examen. Als er iets tijdens rijles fout gaat, dan legt hij het opnieuw uit en duidelijker.

Pluspunten

Duidelijk en verstaanbaar.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Merwan 21-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldig

Pluspunten

Snelle en efficiënte lesgeving

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Adil Aboulwafa 03-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed en profesioneel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Maik Veenman 29-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Helemaal top!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...78
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen