Start-Line Verkeersschool B.V. 's-Gravenhage klantervaringen

Rijscholen 48  recensies

Klantervaring met Start-Line Verkeersschool B.V., 's-Gravenhage

 10
Deirdre Rotteveel 18-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Deirdre Rotteveel

hele fijne rijschool. Instructeur geeft je een fijn gevoel en bouwt vertrouwen met je op. Veel geduld, altijd vriendelijk en flexibel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Twan Noordam 28-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Roy van Nieuwkoop 12-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super!

In 1 keer mijn rijbewijs binnen gesleept met behulp van een top rij-instructeur!

Pluspunten

Goede rustige uitleg, veel geduld en een top begeleider

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Amber Loos 06-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb altijd met veel plezier les gehad, duidelijke uitleg en in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!

Pluspunten

Altijd optijd Prettige sfeer Geeft zelfvertrouwen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marwan 26-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

In 1 keer geslaagd, de beste rijschool ter wereld. Er wordt perfect lesgeven

1 keer geslaagd,

Pluspunten

Beste Instructeur Perfecte lessen Perfecte auto

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Lorenzo 19-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Net mijn rijbewijs gehaald in 1x waarbij alles voldoende was.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Elmas 16-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Binnen paar weken mijn rijbewijs op zak!

Pluspunten

Altijd op tijd Vertrouwelijk Ervaren

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rabia 05-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne en betrouwbare rijschool

Hele vriendelijke rij-instructeur. Alles wordt duidelijk tijdens de lessen uitgelegd en met geduld. Ik ben in 1x geslaagd in zeer korte tijd. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Moheed Khan 21-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geen woorden voor. Het was een van mijn beste ervaringen in mijn leven!

Ik kreeg vanaf mijn eerste les alles duidelijk uitgelegd en was daar heel blij mee. Ik voelde me tijdens de lessen op me gemak.

Pluspunten

- snel bereikbaar - flexibel - relaxed

Suggesties

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ricardo sanches 12-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Beste rijschool ever

Ik heb alles te danken aan rij school startline en met name Yusuf sahin. Geweldige leraar in elk opzicht. Ik heb ook bij andere rij scholen gereden maar wereld van verschil

Pluspunten

Heel duidelijk en helder een hele goeie man ik heb nix te klagen dit was perfect

Suggesties

Ik hoop dat Meer mensen hier lessen komen volgen echt perfect

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen