Start-Line Verkeersschool B.V. 's-Gravenhage klantervaringen

Rijscholen 42  recensies

Klantervaring met Start-Line Verkeersschool B.V., 's-Gravenhage

 10
Elmas 16-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Binnen paar weken mijn rijbewijs op zak!

Pluspunten

Altijd op tijd Vertrouwelijk Ervaren

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rabia 05-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne en betrouwbare rijschool

Hele vriendelijke rij-instructeur. Alles wordt duidelijk tijdens de lessen uitgelegd en met geduld. Ik ben in 1x geslaagd in zeer korte tijd. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Moheed Khan 21-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geen woorden voor. Het was een van mijn beste ervaringen in mijn leven!

Ik kreeg vanaf mijn eerste les alles duidelijk uitgelegd en was daar heel blij mee. Ik voelde me tijdens de lessen op me gemak.

Pluspunten

- snel bereikbaar - flexibel - relaxed

Suggesties

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ricardo sanches 12-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Beste rijschool ever

Ik heb alles te danken aan rij school startline en met name Yusuf sahin. Geweldige leraar in elk opzicht. Ik heb ook bij andere rij scholen gereden maar wereld van verschil

Pluspunten

Heel duidelijk en helder een hele goeie man ik heb nix te klagen dit was perfect

Suggesties

Ik hoop dat Meer mensen hier lessen komen volgen echt perfect

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
William 28-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Had een goede rijinstructuur en was met de praktijk examen in een keer geslaagd

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Kelly 28-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super fijne rijschool

Binnen 2 maanden in een keer weten te slagen dankzij deze top rijschool. Fijne rij-instructeur die je alles op een goed tempo leert. Turgay, nogmaals bedankt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Perlita 28-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top rijschool

Na verschillende rijscholen gehad te hebben, ben ik goed en serieus ontvangen door Start-line. De lessen waren duidelijk, goed opgebouwd en ik werd goed voorbereid op de examen. Ik ben in 1x geslaagd!!

Pluspunten

Bereid je goed voor om veilig de weg op te kunnen gaan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Aymane 15-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Beste rijschool van Nederland in 1 keer geslaagd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Brahim 12-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Aardige rij-instructeur die een duidelijke aanpak heeft

Pluspunten

Uitleg en omgang

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Ali 01-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne ervaring.

Heb veel rijscholen gehad, helaas niet wat je zou verwachten van een rijschool. Bij startline gelukig wel. Veel geduld getoond en vakmanschap. Zij begrijpen wel waar het om gaat en wie centraal staat, nl de leerling!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen