Easy Living Slaapbanken & Bedkasten Amsterdam klantervaringen

Beddenwinkels 419  recensies

Klantervaring met Easy Living Slaapbanken & Bedkasten, Amsterdam

8.5
diana 05-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goed

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Pim Kuipers 02-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goed

doed, vriendelijk, professioneel,

Pluspunten

communicatief OK

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Sara 29-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk en deskundig

Heel goed.Vriendelijk personeel dat je de tijd gunt.

Pluspunten

Men denkt hier mee tot dat je hebt gevonden wat je zoekt.Je kunt je idee bijna custom made maken en ik ben heel erg blij met het eindresultaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
JC de Bres - de Langen 28-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel vriendelijk EN professioneel geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
S.G. Mesker - Duiker 24-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer prettige ervaring met Easy Living, klantgericht, vriendelijk en service gericht

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
J Jelsma 24-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede ervaring met Easy Living. Keuze uit zeer slimme opberg systemen en goede slaapbanken. In de rust kunnen kiezen, Alle vragen kunnen stellen. Er was alle tijd, geen gehaast. Prettige winkel, alles stond ruim opgesteld, niet opgepropt.

Pluspunten

Bijzondere bankbed systeem

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Bereikbaarheid
1.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
margot van der helm 23-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goed op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen, snel geïnstalleerd en goede uitleg

prima

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Caroline 19-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie bedkast van goede kwaliteit

Zeer goed geïnformeerd bij het kiezen van een bedkast. Aardige medewerkers en goede monteurs. Goede service en medewerking bij vragen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Marlene Sterk 19-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg goed product en goede communicatie. Fijn dat degenen die het product kwamen brengen het ook demonstreerden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Joyce Cordus 19-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Bijzonder vriendelijk en adequaat te woord gestaan en geholpen door Jeroen!

Ik wilde de slaapbank z.s.m. geleverd hebben. Dat kon. Alleen was het maar de vraag of deze ook meteen gemonteerd kon worden. Ik heb bijzonder gewaardeerd dat ik later nog werd gebeld om te laten weten dat ze hun uiterste best zouden doen om tijd te vinden voor de montage! En dat lukte! Alles werd na afloop ook keurig opgeruimd en de instructies hoe de slaapbank in en uit te klappen waren voortreffelijk!

Suggesties

Geen suggesties. Houden zo, zou ik zeggen. Vakmanschap en vriendelijkheid maken dat ik graag bij jullie terugkom als ik iets nodig heb! Ik ben meer dan tevreden! :-)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...4142
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen