Showtime-Agency Stripbureau Rotterdam klantervaringen

Evenementenbureau's 75  recensies

Klantervaring met Showtime-Agency Stripbureau, Rotterdam

 10
Liza 15-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuke, professionele en nette show!

Mijn vriendinnen hebben mij verwend met een onvergetelijke vrijgezellenfeest, met als klap op de vuurpijl een mr. Grey stripact door Kevin! Wat hebben wij gelachen. Act zat goed in elkaar, leuke muziek en niet vulgair! Bedankt, Kevin!

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Goedele 12-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Nog steeds aan het dromen

Ik was compleet verrast door het feit dat er een stripact was geboekt voor mijn vrijgezellen maar Steve was perfect in alle opzichten... Hoewel ik best wel verlegen ben, wist hij mij toch min of meer uit mijn schelp te krijgen en denk ik met een brede glimlach terug aan de voorbije zaterdag :-D Hij maakte het nog specialer.

Pluspunten

Gerustellend, Super mooie glimlach, Kwaliteit Humoristisch Helemaal mijn type ;-)

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
9.5
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Valentina 16-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super goed en leuk

Heel professioneel, en heel gezellig. Ze doen hun best om het iedereen naar hun zin te krijgen en weten duidelijk waar ze mee bezig zijn. Top mensen met kennis!

Pluspunten

Alles!

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ruud Henschel 30-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ze komen hun afspraken na, en stipt op tijd

Ze komen zeer professioneel over en kijken en of vragen of tot hoever ze mogen. Nadat je een bevestiging geeft van okay is goed dan tikkeltje "stouter". Alles bij elkaar zeer professioneel en zeker NIET vulgair. Ze zorgen dat iedereen zich vermaakt. Zelfs mijn schoonmoeder van 75 ☺

Pluspunten

Leuk, professioneel, spontaan en niet vulgair.

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
9.5
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
9.5
Prijs
6.0
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
De Jong 15-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

TopShow!

Zondagavond kwam Luna bij ons langs voor een striptease show voor iemand die het even verdiende. Van te voren heb ik Luna geïnformeerd over de situatie en daar speelde ze heel mooi op in. ze gaf een erg sexy show waarbij de gelukkige niks te kort kwam :) Was wel even blozen ;) !! Ze kwamen ruim optijd om zich voor te bereiden en de communicatie tussen Showtime, Luna en ons verliep heel goed. Aanrader!! Keep up te good work!

Pluspunten

Super Sexy!

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Roos Rek 25-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg leuk!! Kevin is echt aan te raden als je een goede stripact wil

De mr grey act was super leuk!! Hebben ook al eens de cowboy act van kevin gezien. Kevin is goed, leuk en gezellig!!!

Pluspunten

Keus uit veel verschillende acts

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Stephanie de Groot 24-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

De workshop striptease was heel erg leuk!

We hebben een workshop striptease gevolgd. Het was een hele leuke ervaring!

Pluspunten

De lerares heeft ons erg op ons gemak gesteld mede door de goede professionele uitleg

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Mascha 13-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top!

Michele kwam op een jubileumfeest voor een collega.. Iets heel anders dan een vrijgezellenfeest dus.. Daarom moest het sexy, grappig en toch ook wel netjes zijn. Zij heeft hier 100% rekening mee gehouden en over 10 jaar hebben ze het zeker nog steeds over DIT jubileumfeest!! ;) Ik kan niets anders dan alleen maar complimenten geven!

Pluspunten

*de show verliep zoals beloofd, *goed contact met haar zodat alles goed verliep, *precies op tijd, * en een mooie, lieve meid!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Benjamin 10-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kwaliteitsact, klantvriendelijk, improvisatie

Mijn eerste ervaring met een strip-act en wist dus niet wat ik moest verwachten. Daarnaast organiseerde ik het voor iemand die een beetje verlegen is. Om deze redenen advies gevraagd over wat ik het beste kon doen en wie ik het beste kon kiezen. Ben erg vriendelijk geholpen en kon kort van tevoren nog een afspraak inschieten. De voorbereiding van de act (ongezien/ongehoord binnenkomen) ging goed. De act zelf was een succes en erg professioneel.

Pluspunten

- Klantvriendelijk - Kwaliteit - Niet vulgair - Improvisatie indien niet alles aanwezig is zoals verwacht

Suggesties

Van tevoren uitleggen wat voor soort spullen je nodig hebt als er meer nodig is voor een act dan alleen een stoel zonder leuningen. Maakt het jezelf een stuk gemakkelijker.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
simke 13-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

super

Het was een zeer fijne ervaring! De sfeer zat er direct in. Zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen