Showtime-Agency Stripbureau Rotterdam klantervaringen

Evenementenbureau's 67  recensies

Klantervaring met Showtime-Agency Stripbureau, Rotterdam

 10
Maris 18-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kevin is een topper!

Een verrassingsfeest voor een vriendin die 50 jaar was geworden georganiseerd op een feest locatie (ladies night) Daar mocht een stripper niet ontbreken want ze had altijd een wens een stripper. Vervolgens ben ik samen met een andere vriendin van haar gaan googelen op internet en meteen de eerste de beste was Kevin en wij zagen zijn video en waren meteen enthousiast. Dit is de stripper voor Jeanet. Zonder dat we nog verder gingen zoeken op internet hebben we gelijk Kevin gebeld. En Kevin denkt mee en voelde goed en vertrouwen dat dit de beste keus was voor onze vriendin, een stripper in Amerikaans politie uniform. Wauw wat een gave mooie professionele show heeft Kevin gegeven. Dit was zo geslaagd en zo zeker iedereen aanraden want Kevin is ook zowel voor als na de show benaderbaar voor een ieder. Onze vriendin vertelde tijdens haar speech aan het einde van de feest avond dat wij géén betere keus dan Kevin hadden kunnen doen en dat zij zich op gemak bij hem voelde en een super gave show. Ze vertelde vroeger met vrijgezellenfeest was ik verkleed als boef en nu heb ik een politie agent als stripper. Het was echt top!

Pluspunten

Klantvriendelijk, professioneel, fijn om samen mee te werken en Kevin denkt mee hoe en wat voor de show. Is goed verzorgd, spontaan en enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst als er een stripper moet komen.

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Vrijgezellenfeest 30-6-2018 02-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal geweldig

Royal erotisch dinner was geweldig! De bunny maakte met haar opdrachten en haar lach de sfeer er goed in. Een dubbele striptease show voor de vrijgezel door de geweldige Michele en Anesia maakte het feest compleet!

Pluspunten

Lekker eten, leuke locatie, mooie en grappige bunny, leuke stripshow

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
6.5
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Sophie van den Berg 01-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Echt een super ervaring!

Dit was al de tweede keer dat we Showtime gebruikten voor het boeken van een stripper, en alles was weer perfect geregeld! Kevin voerde een hardstikke leuke show op, we hebben ons ontzettend vermaakt!

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Alves 10-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend

Het was een perfect workshop.

Pluspunten

????????

Suggesties

N.v.t

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
9.0
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Michael 03-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Razend enthousiast, op naar de volgende keer!!

Ik wil jullie bij dezen nog even heel erg bedanken voor de uitstekende service van afgelopen vrijdag. De show is enorm goed ontvangen door zowel de vrijgezelle dame als de rest van de gasten. Complimenten aan stripper Mike, van de onopvallende manier hoe hij aan boord kwam tot, om de woorden van de vrijgezelle dame te gebruiken, de manier waarop hij haar volledig op haar gemak liet voelen en ze zo zonder schaamte heerlijk heeft kunnen genieten van haar verrassing. Complimenten ook aan de schippers die het tijdens de rest van de rondvaart tot een feestje hebben gemaakt. We hebben genoten van een heerlijke avond. Mocht ik in mijn omgeving vernemen dat ze naar soortgelijke activiteiten zoeken zal ik jullie zonder twijfel aanraden. Wie weet tot een volgende keer en nogmaals ontzettend bedankt!

Pluspunten

Professioneel en klantvriendelijk. Super veel lol gehad met de schippers en de stripper, want je viert tenslotte een feestje en dan is de sfeer belangrijk.

Suggesties

Als ik jullie nog een kleine tip mag geven, gezien jullie meerdere boten hebben, was het voor mij wat onduidelijk welke boot ik moest hebben, vandaar mijn telefoontje vlak voor 21:00 uur. Het bleek de "smokeboot" te zijn, maar omdat ik geen idee had stonden zowel wij als de jongens van de boot ruim op tijd te wachten, zonder dat we wisten dat we op elkaar aan het wachten waren. Dit is natuurlijk helemaal in orde gekomen, maar stel jullie hadden van te voren gezegd je moet de "smokeboot" hebben, dan was dat nog vlekkelozer verlopen.

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
9.5
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
C. V.Herk 28-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Discreet, maatwerk en gewoon gezellig. Professioneel!

Pluspunten

Maatwerk geleverd, top!

Klantvriendelijkheid
9.0
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Communicatie
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Afspraken nakomen
 10
Prijs
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
9.0
Prijs
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Roshni 28-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

perfect voor een vrijgezellenfeestje

Ze hebben met alles goed meegedacht. Samen keken we naar bepaalde oplossingen. Wel zou ik ze aanraden dat de menu wel wat uitgebreider is dan wat op hun website vermeld staat.

Pluspunten

de playboy deed niets wat we niet leuk vonden. omdat het voor de meeste het de eerste keer was, zocht hij echt wat we kon en wat niet

Suggesties

menukaart aanpassen en de telefoon laten maken

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Communicatie
 10
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Manon 18-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kevin heeft een stripact vol humor en betrekt naast de vrijgezel zelf, ook haar vriendinnen in de show. Showtime agency reageert snel en efficient.

Pluspunten

- Hoge reactiesnelheid - Humorvolle stripact

Suggesties

- Prijs is wel flink voor 10-15 min stripact, maar marktconform. - Geen keuze van kostuum/thema

Klantvriendelijkheid
8.0
Kwaliteit
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Communicatie
8.0
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Prijs
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Kwaliteit
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Bereikbaarheid
 10
Prijs
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Jeffrey 16-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische danseressen, goeie service! We zijn erg tevreden over de show.

Klantvriendelijkheid
9.0
Kwaliteit
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Communicatie
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Prijs
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Kwaliteit
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Prijs
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Glenn 15-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Van A tot Z in orde!

Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Communicatie
8.0
Bereikbaarheid
 10
Afspraken nakomen
9.0
Prijs
 10
Informatieverstrekking
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Kwaliteit
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Bereikbaarheid
 10
Prijs
 10
Informatieverstrekking
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen