Shabu Shabu Zoetermeer klantervaringen

Restaurants 14  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Zoetermeer

9.5
Kees 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed personeel

Toen wij binnen kwamen zijn wij goed ontvangen. Onze jas werd zelfs opgehangen. Het personeel werkte goed door, er liep ook meer dan genoeg personeel rond. Het eten was ook allemaal goed. Goede kwaliteit en lekker eten. We hebben heel erg genoten van onze avond!

Suggesties

Een aanrader

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Mevr.Y.Jansen 29-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super!

Goed gegeten en zeer vriendelijke ober die goede inzicht had!

Pluspunten

Tablet bestellen : -))

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Lisa 25-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastisch

Fantastisch restaurant. Je krijgt snel en heel goed eten. Het is fantastisch hoe ze het doen allemaal. Shabu Shabu is zeker weten een aanrader!

Pluspunten

1. Snel 2. Lekker 3. klantvriendelijk

Suggesties

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Celeste 22-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel lekker eten

Veel keuze en lekkere keuzes

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
5.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Berend Kloppenbroek 15-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super leuk restaurant

Vorige week bij Shabu Shabu wezen eten, het was top! Vriendelijk personeel, kwaliteit sushi en het een iPad om te bestellen, origineel!

Pluspunten

Goed eten, Origineel, Prijs

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Piet Bakker 15-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goede Service en heerlijk eten

Ik heb al vaker sushi gegeten maar nog niet in Zoetermeer eens moest de eerste keer zijn. Ik ben samen met mijn familie naar Shabu Shabu gegaan. We kregen al snel een tafel en er werd goed uitgelegd hoe je je eten kon bestelen. Ik heb veel soorten vis geprobeerd en ze waren allemaal erg lekker. Ook mijn familie vond het erg lekker Het personeel was zeer vriendelijk en snel. We hebben genoten van de avond.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Gert W. 02-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Japanse topklasse

Super restaurant. Altijd zeer vriendelijk ontvangen en de gerechten worden altijd goed heet geserveerd. De menukaart is zeer duidelijk en je hebt vaste prijzen. Precies wat een echte Nederlander beaamt. Shabu Shabu is voor mij een blijvertje.

Pluspunten

Vaste prijzen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Silvester Karreman 15-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Lekker gegeten en bediening is snel.

We hebben hier heerlijk gegeten. De bediening is snel, alleen vanwege de wisselende tafelnummering komt het eten soms niet goed aan. Maar voor de rest is het eten altijd vers en lekker van smaak. Echt een aanrader.

Pluspunten

Snelle bediening Vers klaargemaakt. Vriendelijke bediening

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Piet van de Molen 09-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super avond

Leuk restaurant, je kan er lekker zitten er is namelijk genoeg ruimte. Het personeel is erg vriendelijk en zijn snel bij je tafel. Het eten smaakt ook erg goed, ik vind het zelf altijd erg lekker. Goed restaurant met goed en lekker eten.

Pluspunten

Goede en vlotte bediening

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Kelly Onderwater 30-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijk gegeten

Wat was het heerlijk om hier eens een hapje te eten. Shabu Shabu Zoetermeer heeft mij en mijn vrienden verrast. Parkeren was makkelijk in de Parkeergarage Duitslandlaan. Het ontvangst was warm, en we mochten zelf kiezen waar we gingen zitten. Het all you can eat concept was ons al duidelijk, dus we konden direct onze eerste gerechtjes bestellen. Het eten was, zoals altijd, goed. Na drie rondes waren we eigenlijk al voldaan, maar het heerlijke dessert hebben we gelukkig niet overgeslagen. Het personeel heeft ons netjes en snel geholpen. We hoefden gelukkig niet lang te wachten op onze drankjes en het eten. Dit maakt het eten zoveel aangenamer! Uiteindelijk kan ik dus zeggen: Een echte aanrader!

Pluspunten

Snelle bediening

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen