Shabu Shabu Zoetermeer klantervaringen

Restaurants 29  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Zoetermeer

9.5
Hannah 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Met vriendinnen vaste stek

De sushi hier is vers, lekker en fantastische kaart

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Gilian 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gek op de sushi van shabu shabu

de sushi is en blijft lekker bij shabu shabu. Ik heb al bij veel filialen gegeten en recent nog bij zoetermeer. Ook hier is de sushi bij uitstek weer de beste

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Suzanne 24-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top sushi

Vriendelijk personeel en de sushi wordt snel gebracht. Soms vergissen ze zich nog weleens in een tafeltje maar wordt toch altijd rechtgetrokken. Ik vind de manier van bestellen ook heel fijn. Op deze manier kun je zelf beslissen wanneer je geholpen wil worden in plaats van dat je moet wachten of juist te snel een ober aan je tafel hebt. Ideaal!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
5.0
susan 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Snel, lekker, onvriendelijke vrouwelijke bediening

Het eten, de snelheid en de bereikbaarheid is goed. Helaas is ons nu al enkele keren opgevallen dat de oudere dame in de bediening ronduit onvriendelijk is. Dit is de reden ook dat we deze recensie schrijven. De manier waarop zij met klanten en kinderen omgaat is echt schandalig. Zo stootte ze zich tegen een voetje van mijn dochtertje en begon tegen mijn dochter te vloeken in een voor ons onverstaanbare taal. Ik hoop dat het bedrijf deze dame in op cursus stuurt om te leren hoe ze klantvriendelijk moet zijn. Het overige personeel deed vriendelijk zoals het hoort.l

Pluspunten

Snel en smakelijk

Suggesties

De oudere dame in de bediening aanspreken op haar onvriendelijke gedrag en op training sturen

Klantvriendelijkheid
3.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
3.5
Afspraken nakomen
5.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
2.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
2.5
Totale klantervaring
5.0
Deel deze ervaring
9.5
Mandy Wolfsma 17-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima prijs kwaliteit verhouding met smakelijke sushi en een uitgebreide kaart. Ook de sfeer is er goed. Het restaurant is sfeervol en gezellig aangekleed.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Mellanie Former 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Sushi was goed hier!

Gisteravond voor mijn 18de verjaardag hier gegeten met een groep vriendinnen. Het was makkelijk om dit restaurant te vinden. Wij hadden een tafel gereserveerd bij een mooie Aziatische tekening aan de muur. Het was een gezellig plekje. Verder was er voor iedereen wel wat op het menu want ze hebben veel keus. Dit is echt een aanrader, het personeel is ook aardig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
6.5
Romy de Groot 26-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijk!

Geweldige sushi, heel vers en alles even lekker. De kippasteitjes moet je zeker proeven! Die waren zo lekker dat ik ze elke ronde wel heb besteld. Je hoeft hier gelukkig niet lang wachten op je eten, alles werd nadat we hadden besteld al snel opgediend. Veder was het personeel erg gastvrij en behulpzaam

Pluspunten

Vers en heel lekker!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
6.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
9.5
Shone 25-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Lekker eten. Gezellige ambiance en altijd druk

Gezellig. Eerste echte ervaring met sushi. Zeker een aanrader

Pluspunten

Bestellen met een tablet

Suggesties

Een vaste klantenkaart.. zodat afrekenen op de kaart kan?

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Saloni 17-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk

Lekker vers genoten

Pluspunten

Vers Snel Smaak

Suggesties

Prijs iets naar beneden?

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Anne Braaf 29-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super!

Voor alle sushi lovers onder ons, kan ik shabu shabu zeker aanraden! Het systeem met de ipads is super handig, het eten wordt redelijk snel gebracht en smaakt nog is heerlijk!

Pluspunten

- de sushi - personeel - sfeer

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen