Shabu Shabu Zoetermeer klantervaringen

Restaurants 19  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Zoetermeer

6.5
Romy de Groot 26-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijk!

Geweldige sushi, heel vers en alles even lekker. De kippasteitjes moet je zeker proeven! Die waren zo lekker dat ik ze elke ronde wel heb besteld. Je hoeft hier gelukkig niet lang wachten op je eten, alles werd nadat we hadden besteld al snel opgediend. Veder was het personeel erg gastvrij en behulpzaam

Pluspunten

Vers en heel lekker!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
6.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
9.5
Shone 25-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Lekker eten. Gezellige ambiance en altijd druk

Gezellig. Eerste echte ervaring met sushi. Zeker een aanrader

Pluspunten

Bestellen met een tablet

Suggesties

Een vaste klantenkaart.. zodat afrekenen op de kaart kan?

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Saloni 17-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk

Lekker vers genoten

Pluspunten

Vers Snel Smaak

Suggesties

Prijs iets naar beneden?

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Anne Braaf 29-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super!

Voor alle sushi lovers onder ons, kan ik shabu shabu zeker aanraden! Het systeem met de ipads is super handig, het eten wordt redelijk snel gebracht en smaakt nog is heerlijk!

Pluspunten

- de sushi - personeel - sfeer

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Kees 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel goed personeel

Toen wij binnen kwamen zijn wij goed ontvangen. Onze jas werd zelfs opgehangen. Het personeel werkte goed door, er liep ook meer dan genoeg personeel rond. Het eten was ook allemaal goed. Goede kwaliteit en lekker eten. We hebben heel erg genoten van onze avond!

Suggesties

Een aanrader

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Mevr.Y.Jansen 29-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super!

Goed gegeten en zeer vriendelijke ober die goede inzicht had!

Pluspunten

Tablet bestellen : -))

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Lisa 25-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastisch

Fantastisch restaurant. Je krijgt snel en heel goed eten. Het is fantastisch hoe ze het doen allemaal. Shabu Shabu is zeker weten een aanrader!

Pluspunten

1. Snel 2. Lekker 3. klantvriendelijk

Suggesties

.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Celeste 22-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel lekker eten

Veel keuze en lekkere keuzes

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
5.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Berend Kloppenbroek 15-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super leuk restaurant

Vorige week bij Shabu Shabu wezen eten, het was top! Vriendelijk personeel, kwaliteit sushi en het een iPad om te bestellen, origineel!

Pluspunten

Goed eten, Origineel, Prijs

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Piet Bakker 15-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goede Service en heerlijk eten

Ik heb al vaker sushi gegeten maar nog niet in Zoetermeer eens moest de eerste keer zijn. Ik ben samen met mijn familie naar Shabu Shabu gegaan. We kregen al snel een tafel en er werd goed uitgelegd hoe je je eten kon bestelen. Ik heb veel soorten vis geprobeerd en ze waren allemaal erg lekker. Ook mijn familie vond het erg lekker Het personeel was zeer vriendelijk en snel. We hebben genoten van de avond.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen