Shabu Shabu Rotterdam Zuid klantervaringen

Restaurants 21  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Rotterdam Zuid

8.5
Sophie van der hulst 20-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

heerlijk gegeten!

het eten is hier fantastisch, er is heel veel keus wat natuurlijk zorgt voor afwisseling. Ook als je niet zo’n visliefhebber bent zijn er genoeg andere hapjes waar je van kan genieten! De service is ook erg goed en snel. Zeker een aanrader

Pluspunten

Veel keus!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Fayvel Yudel 01-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede kwaliteit!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Dennis Dekens 28-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed eten voor een leuke prijs!

Als verrassing hier wezen eten met mijn vriendin en het was heerlijk, erg gezellige en leuke avond gehad.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Alex Goederen 30-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heerlijk gegeten met collega's

Ik ben vaak in Rotterdam voor zaken en zo nu en dan ga ik ook samen met collega’s ergens eten. Vandaag ging ik samen met wat collega’s bij Shabu Shabu eten. Het eten was erg lekker alleen was de sfeer hier minder dan die van bijvoorbeeld in Amsterdam. Verder was het eten wel top en het personeel was erg vriendelijk en snel. We hebben genoten van het eten en komen graag nog eens terug.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en top eten.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Rachid 20-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Lekker eten in modern restaurant

Het eten was erg lekker in dit restaurant. We parkeerde onze auto op het parkeerterrein van stadion de Kuip. Dit was gratis en op korte loopafstand van het restaurant (ongeveer 5 minuten denk ik). Bij aankomst goed ontvangen en we werden meteen naar onze plek gewezen. Bestellen ging digitaal en dit was erg simpel. ook de levering was dik in orde. Prima ervaring

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Karel van der Kroon 18-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Altijd vers

De sushi bij Shabu Shabu smaakt altijd verrukkelijk. Ik vind dat de sushi echt altijd goed van smaak is. Ze leveren een goede en snelle service, wij worden altijd fijn geholpen. Leuk restaurant om te komen en je betaald een goede prijs

Pluspunten

Verse sushi

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
3.5
Paula Silva 18-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

2 keer geweest en 2 keer ontevreden

De reden is als je ergens gaat eten zoek je voor een leuke sfeer en daar kan je dat nie vinden . Ik zie de baas de 2 keren dat ik ben geweest schreeuwen tegen te werknemers en de werknemers lopen heel de tijd met een boos gezicht . Ik vindt het geen leuke sfeer

Pluspunten

Eten is lekker

Klantvriendelijkheid
2.5
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
2.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
4.5
Kwaliteit
3.5
Professionaliteit medewerkers
4.5
Totale klantervaring
3.5
Deel deze ervaring
2.0
jan de kruijk 25-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

eten goed gastvrijheid slecht

hoewel het heel rustig was , wilde men het niet regelen dat wij samen met vrienden die wij in het restaurant zagen konden eten.

Suggesties

tevreden klanten krijg je niet, die moet je maken

Klantvriendelijkheid
2.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
2.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
2.0
Totale klantervaring
2.0
Deel deze ervaring
9.5
Jordy 01-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De beste

Mijn favoriete sushi restaurant. Ik kom hier graag. De sushi is echt goed net als de rest. Zeker een aanrader

Pluspunten

Heerlijk eten

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Hans de Groot 01-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

het was echt heerlijk bij Shabu Shabu

De service was ontzettend goed. Het is ook heel bijzonder om alle bestellingen via een tablet te bestellen. Persoonlijk vond ik de Maki’s het lekkerst en de ebi tempura het lekkerst. Het ligt ook erg dichtbij het Pathé bioscoop. Erg handig voor een complete dag-uitje.

Pluspunten

Sercive, Sfeer.

Suggesties

Sushi Zalm

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen