Shabu Shabu Rotterdam klantervaringen

Restaurants 27  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Rotterdam

8.5
Claudia Burg 25-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gezellige avond.

Hele leuke sushi tent met enthousiast personeel. De sushi is super lekker en hetzelfde geldt voor de warme gerechten. Alles werd redelijk snel opgediend en het bestellen via de iPads was erg handig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

lekker eten, gezellige sfeer

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Asli Koykal 12-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Geweldig eten en snelle service

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Ahmet Duygu 10-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Kristien Zevenaar 17-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Leuk bedrijf met vriendelijk personeel

Het was de eerste keer dat we hier gingen eten. Het personeel was erg aardig en we werder snel geholpen. Voor een leuk prijsje een top avond!

Pluspunten

Prijs, Personeel, Eten

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Familie Korthe 09-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk gegeten

Normaal gesproken zijn we geen fan sushi, maar dit keer was het echt verrukkelijk! Alles vers en de warme hapjes niet koud geserveerd. De koude hapjes smaakte ook erg vers. Alles ziet er verzorgd en keurig uit. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Alles vers en de warme hapjes niet koud gereserveerd. De koude hapjes smaakte ook erg vers, Alles ziet er verzorgd en keurig uit. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Rene Was 20-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Verse sushi andere gerechten kunnen beter

Shabu Shabu stopt erg veel aandacht in meubels en klant vriendelijkheid dat kun je wel merken. Het restaurant was erg mooi en goed ingericht. De sushi was vers en erg lekker wel moeten ze oppassen met overige gerechten zoals kip stukjes die waren niet allemaal zo vers als de sushi dit lijkt nogal vergeten te worden. Verder hebben we lekker gegeten en hebben we niks meer aan te merken. Als je van sushi houdt zou ik zeker een keer langs komen.

Pluspunten

Verse sushi en vriendelijk personeel.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
9.5
Rintje Zijlstra 11-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende eetgelegenheid

Veel Rotterdamse sushiketens scoren voor mij geen voldoende. Daarom Shabu Shabu geprobeerd. Deze grote keten heeft mij positief verrast. De sushi was vers en we hadden tenminste een beetje zitruimte. Je ziet niet hutje mutje op elkaar. De moderne uitstraling van het restaurant doet hier nog een schepje bovenop. Shabu Shabu is voor mij in Rotterdam de enige suhsiking die wél goed scoort.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
3.0
Diana 26-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Uit de regio

Slecht

Wij gingen hier lunchen, eten was slecht sushi was redelijk oké maar grill gerechten waren slecht gefrituurde kip stukjes was gewoon koud hard en verbrand de zalm.was rauw van binnen kip kluifjes waren rauw en de soya bonen waren gewoon in de magnetron gepleurd taai en vies!! Wij werden soort van weggejaagd omdat ze pauze hadden heb er geen woorden voor dit is de slechtst sushi restaurant ever

Pluspunten

Meneer was wel vriendelijk

Suggesties

Uitgebreider lunch menu Neem een voorbeeld aan sumo of Soto den Bosch gerechten mogen kleiner

Klantvriendelijkheid
2.5
Informatieverstrekking
3.5
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
3.5
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
3.0
Snelheid/Levertijd
3.0
Kennis/Vakmanschap
3.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
1.0
Totale klantervaring
3.0
Deel deze ervaring
9.5
Kees 24-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Gewoon perfect

Kom hier regelmatig, en het is gewoon een top restaurant. Het eten is lekker, de bediening is goed en je kan er lekker zitten. Ik zeg: probeer het zelf eens

Pluspunten

Fijn restaurant

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
4.0
Arco 04-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Uit de regio

"Naar"

Na vele malen shabu sahbu was dit de druppel, we bestelden voor de derde ronde en aten 80% op, er lagen nog 4 stukjes vlees dan wel vis, hadden genoeg en wilde de rekening, Kom de bedrijfsleidster naar de tafel met de opmerking dat we niet genoeg hadden opgegeten, met daarbij haar gezellige gezicht, maar niet heus, wat een naar gevoel kregen wij daar van. Ik kan me heel goed voorstellen dat als er klanten zijn die een hele dikke bestelling doen en het vervolgens niet opeten, men er iets van vind, maar niet zo, muggenziften over een paar stukjes vlees???? nee geen Shabu shabu meer voor ons, het is al duur genoeg en dan gaan huilen als we iets over houden. Op zoek naar een ander! Belachelijk hoe dit ging, we zijn heel erg teleurgesteld!

Pluspunten

het is wel lekker

Suggesties

Train je personeel hoe je met mensen om gaat! klantvriendelijkheid is ver te zoeken,

Klantvriendelijkheid
0.5
Informatieverstrekking
2.0
Prijs
1.0
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
4.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen