Shabu Shabu Rotterdam klantervaringen

Restaurants 40  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Rotterdam

 10
Pinar 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super gezellige plek!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Geza 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Lekkere kip en vleesgerechten

Ik hou erg van all you can eat want dan kan ik zoveel eten als ik zelf wil. Daarnaast staat er genoeg op de kaart om van te eten vooral de vlees en kipgerechtjes zijn ook aanraders

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
jane 25-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk!

Al vele malen bij ShabuShabu gaan eten. Het is altijd heerlijk. De gerechten zijn precies groot genoeg om veel verschillende dingen te kunnen bestellen en de keus is zo groot dat het moeilijk is te kiezen omdat alles zo lekker is. Personeel is vriendelijk, bediening snel en er is een allergenenkaart.

Pluspunten

Dicht bij metrostations en ander openbaar vervoer

Suggesties

Omdat het zo groot en druk is, is er af en toe wel veel geluid, dat maakt tafelgesprekjes dan wat moeilijk. Als er iets aan de inrichting gedaan zou worden, zou ik voorstellen om wat meer besloten afdelingen te maken zodat de herrie wat beperkt wordt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
1.5
Kassy 16-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

One of the worst service ever

It was a quite nice restaurant but that was a couple of years ago, but becoming a bad one recently. We were in group with reservation to dine in at 18:00-20:00. It should be 2 hours all-you-can-eat, but apparently the staff came at 19:15 to say that we would order the last time at that moment. Since the restaurant is quite packed, many of our orders were missing. Moreover, we found an extra charge on the all-you-can-eat items for 20 euro. We needed to contact the manager, and got the money back without any apology.

Pluspunten

All-you-can-eat in city center.

Suggesties

Please prepare yourself for a possible bad service mind.

Klantvriendelijkheid
1.0
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
2.0
Kennis/Vakmanschap
5.0
Kwaliteit
5.0
Professionaliteit medewerkers
1.0
Totale klantervaring
1.5
Deel deze ervaring
9.5
Eva Gorens 13-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Shabu Shabu is echt een TOPTENT! Ik houd zoveel van sushi en dat komt door shabu shabu. Ik ben al bij veel locaties geweest, maar die in mijn buurtje is toch wel de gezelligste en lekkerste. Het personeel kent me daar inmiddels al.

Pluspunten

Locatie, personeel, snelheid en service

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Thierry 12-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Hele lekkere sushi die vers smaakt en waar aandacht aan besteed wordt. De kaart is lekker divers en de service is snel.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
0.0
Jan den Boer 24-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Het beste sushi Restaurant in Rotterdam

Altijd super al heel veel keer geweest maar altijd top lekkere verse sushi van constante kwaliteit

Pluspunten

Midden in het Centrum

Suggesties

2 of 4 persoons tafels aan het raam dat zou leuk zijn

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
0.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
9.0
Emiel Post 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Lekker gegeten hier

Heb hier laatst een date gehad met mijn vriendin en het was echt lekker eten. De ligging van het restaurant is mooi en de inrichting heeft een Aziatisch tintje. Heel erg leuk. De keuze op het menukaart is veel en voor ieder zit er wel wat lekkers bij. Naar onze mening komen wij zeker terug.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Stefan 02-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gezellig en lekker

Pluspunten

Een gezellige avond met vrienden bij Shabu Shabu. Het eten was erg lekker en werd snel opgediend. We werden erg vriendelijk ontvangen, het personeel is erg vriendelijk en gastvrij. Zowel de sushi als de warme gerechten waren erg goed voorbereid!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
6.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Lindsey Ozinga 07-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Erg genoten van onze avond bij Shabu!

Vriendelijk, behulpzaam personeel. het bestellen via de iPad is een ideaal systeem! het was voor ons de eerste keer dat we met de iPad konden bestellen dus dit werd vooraf netjes en duidelijk aan ons uitgelegd! het eten was erg lekker. We hebben er zeker van genoten!

Pluspunten

Het personeel die zo vriendelijk en behulpzaam was om alles uit te leggen!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 753
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen