Shabu Shabu Leiden klantervaringen

Restaurants 16  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Leiden

5.0
Lottie 30-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

Kwaliteit van het eten is vergeleken met andere Japanse restaurant helaas matig. Sushi wordt lauw opgediend alsof het niet in de koeling heeft gestaan. Vis is soms plakkerig.

Kwaliteit van het eten is vergeleken met andere Japanse restaurant helaas matig. Sushi wordt lauw opgediend alsof het niet in de koeling heeft gestaan. Vis is soms plakkerig.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
4.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
5.0
Deel deze ervaring
8.5
Hugo Keizer 20-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk gegeten

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Isur Graaff 06-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Hmm wat lekker!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Sanne 10-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Lekker eten en vriendelijk personeel

Vrijdag hier wezen eten en we werden snel geholpen door een vriendelijke jonge damen. Het eten was ook erg lekker en van goede kwaliteit.

Pluspunten

Lekker sushi, Goede prijs kwaliteit

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Timo Van Bergen 27-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Meerdere keren geweest blijft lekker

Ik ben al meerdere keren bij Shabu Shabu geweest en het blijft toch elke keer weer genieten. Ik heb weer lekker gegeten en het eten was vers en ook het drinken was niet duur. We hebben ook een paar lekkere desserts gegeten zo heb ik wat schep ijs genomen toen ik klaar was met mijn sushi en als je kijkt hoeveel je eet is de prijs niet duur en dus ook wel je geld waard. Ik kom hier graag nog eens terug.

Pluspunten

Veel eten en erg goedkoop

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Sonja Berends 02-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Lekker gegeten met vriendinnen

Recent hebben wij ons avondje uit in Leiden gestart bij Shabu Shabu in Leiden. Zoals altijd hebben ze ons niet teleurgesteld. Inmiddels kent de eigenaar ons een beetje en die zette meteen de juiste drankjes op tafel. Het eten was perfect. De chef bereidde de sushi en nigri's erg zorgvuldig. De bediening was druk in de weer maar wist onze gerechtjes toch vrij snel te serveren.

Pluspunten

Nooit teleurgesteld

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Tanya 29-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super plek om gezellig te eten

Mijn zus en ik komen al jaren bij Shab Shabu in Leiden. Het is er gezellig, het eten is lekker en het personeel is snel en vriendelijk. Van de tientalle keren dat wij er zijn geweest hebben we altijd genoten en zullen en vast nog tientalle keren heen gaan.

Pluspunten

Sinds ze tablets hebben om te bestellen gaat alles makkelijker en sneller. Duidelijke plaatjes zodat je weet wat je neemt ????

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Hamdafa Hamhamham 06-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb gegeten

Ik ging hier eten, was erg lekker. Ik vond het leuk dat de tafels hier een andere figuur hadden dan bij mij thuis.

Pluspunten

Mooie obers

Suggesties

Meer mannelijk personeel

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
0.5
bismarck 12-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Anders

eten blijft eten zeggen ze

Klantvriendelijkheid
0.5
Informatieverstrekking
0.5
Prijs
0.5
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
0.5
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
0.5
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
0.5
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
0.5
Deel deze ervaring
 10
Manouk 26-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De gouden Ipad

Ik blijf dat bestellen met die Ipad echt geweldig vinden. Het is ook nog leuk om te doen. Je hebt je bestellingen snel op tafel. Top service

Pluspunten

De Ipad is top. Snelle service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen