Shabu Shabu Leiden klantervaringen

Restaurants 34  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Leiden

9.0
Maarten 23-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed eten bediening prima

Erg goed gegeten bij shabushabu leiden ik hou niet van sushi maar er waren genoeg andere gerechten dus dat moet je niet tegenhouden hier te gaan eten. Wij hebben gesproken met veel bediening en dat is wel wisselend want de volwassen obers zijn minder vriendelijk dan de jonge meiden. Toen wij gevraagd hadden om bestek en dat niet kregen hebben we met lizzie gesproken zij was super vriendelijk hielp ons gelijk echt top service. Desserbar is geweldig je hebt keuze uit ijs, fruit en gebakjes we zijn meerdere malen gegaan en erna afrekenen kan je gewoon lekker blijven zitten want het pinapparaat komt gewoon naar je toe als je daar om vraagt op de tablet

Pluspunten

alles is er snel, eten is lekker en de bediening is goed

Suggesties

vooraf vragen of wij bestek nodig hebben dit moesten we meerdere malen vragen

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Terence 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De allerbeste sushitent na slechte ervering met andere sushi tenten

Ik heb een hele slechte ervaring met het eten van sushi behalve bij shabu shabu. De sushi hier is tenmisnte goed en versbereid. Ik eet alleen nog maar sushi bij shabu shabu toko's

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Leigh 06-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super lekker eten

Super lekker eten, snel bediend, aardige bediening, amper problemen (maar als er een probleem is, is het dan snel en professioneel opgelost). Overal een geweldige avondje uit.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jessie d. 15-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Shabu shabu is al heel lang mijn favoriete restaurant. Ik ben er inmiddels ook al een bekend gezicht. De Grilled salmon is absoluut mijn favoriet samen met de garnalen salade.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Anita Komen 25-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super!

Een paar weken terug eten bij Shabu Shabu omdat mijn dochter geslaagd is voor de Havo (de kei!). We waren hier nog nooit eerder geweest, en daarom vonden we het een beetje spannend omdat we een aantal familieleden bij ons hadden die nooit eerder Japans hadden gegeten. Gelukkig ging dit allemaal helemaal goed en het grootste gedeelte op de kaart werd goed gegeten. Tip: ook de cocktails op het menu zijn om te smullen!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
R Pols 01-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top sushi! Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Nebian den Besten 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Was heel goed.

Top gerechtjes die ze maken en goede service van het personeel. Voor herhaling vatbaar.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.0
Nikki 12-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Lekker restaurant

Samen met vriendinnen hier gegeten. We eten wel vaker bij Shabu omdat de sushi hier heel lekker is! maar ook de warme gerechten zijn heerlijk. Ook voor mensen die geen sushi eten hebben hier veel keus. Ons zien ze zeker wel terug

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Martinho Sanmoenawi 23-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vind heg eten heel goed alles vers en goed bereid

Goed eten echt top restaurant !!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Sanmoenawi 23-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede eten . Good service

Kwaliteit is goed

Pluspunten

Eten komt op tijd en vers

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 753
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen