Shabu Shabu Den Haag klantervaringen

Restaurants 15  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Den Haag

9.0
Lisa 15-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Altijd lekker

Samen met vriendinnen hier gegeten. We eten wel vaker bij Shabu omdat de sushi hier heel lekker is! maar ook de warme gerechten zijn heerlijk. Ook voor mensen die geen sushi eten hebben hier veel keus. Ons zien ze zeker wel terug

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
7.5
Sanne Kramer 24-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Genoten!

Voor de zoveelste keer gegeten bij Shabu en het was me toch weer fantastisch! Het eten is altijd vers en van goede kwaliteit veder wordt het redelijk snel opgediend dus je hoeft hier nooit lang te wachten op je eten!

Pluspunten

Vers, van goede kwaliteit

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
6.5
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
8.0
Bas Hoske 29-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuke avond

Een gezellig sushi restaurant om heen te gaan. Het eten is heerlijk en het personeel is hardwerkend en vriendelijk. super handig bestel systeem met die ipads tegenwoordig!

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Anne Staudt 22-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Toppie!

heerlijk genoten bij shabu shabu gisteravond. Het restaurant was makkelijk bereikbaar en het eten was super! De sushi smaakte vers en de warme hapjes waren heerlijk, het personeel was ook erg klantvriendelijk en ons eten kwam redelijk snel. Hele geslaagde avond gehad bij shabu shabu!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Kirsten de Kort 28-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk gegeten

Voor de eerste keer hier wezen eten, en dat zal niet de laatste keer zijn. We werden erg vriendelijk ontvangen en snel geholpen ook was het eten erg lekker.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goed eten

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Sophie Graad 19-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heerlijk gegeten zonder gestoord te worden

Vandaag besloot ik naar Shabu Shabu te gaan met mij man, dit bleek een goede keuze te zijn. We hebben ons helemaal rond gegeten. Het eten was erg lekker en het personeel komt je niet telkens storen. Als je wat wil bestellen kijk je gewoon om de iPad en het personeel komt vanzelf fantastisch. Ook konden we niet alleen sushi eten maar ook andere hapjes zoals kippen vleugels. Het personeel was snel en we hebben erg genoten van onze avond.

Pluspunten

Ongestoord eten en snel personeel.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Annette van Helvoirt 09-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super lekker en lang gegeten! Het was erg gezellig!

Wij komen binnenkort terug!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
René Goenen 12-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Beste sushi van Den Haag

Bij Shabu Shabu vind je de beste sushi van Den Haag. Je bestelt de gerechten via een iPad, wat erg handig is. Hierdoor verloopt de aanlevering van de gerechten erg snel. Natuurlijk was het ook mogelijk om de serveersters aan te spreken. Eten was top!

Pluspunten

Snelle service

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Rick kraal 19-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Beste sushi

Ik kom er te veel en te graag. Ik hou echt van sushi en ik vind de sushi bij Shabu Shabu echt heerlijk. Zeker vaste klant. Leuk en mooi restaurant met een goede bediening. Ga zo door.

Pluspunten

Heerlijke sushi

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Cynthia Hoetmer 19-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij komen terug

We wilden net voor de verbouwing nog even genieten bij Shabu Shabu in Den Haag. Bij de binnenkomst voelt het altijd al meteen als thuiskomen. Zoals altijd werd onze jas aangenomen en konden we zelf ons plekje uitzoeken. Deze keer koos ik niet voor sushi, maar ging ik meer voor de vlees- en visgerechtjes. Het bleek geen slechte keuze, want ik heb ontzettend genoten. Als afsluiter in de laatste ronde heb ik toch nog sushi besteld samen met mijn tafelgenoot. Als verrassing kregen we een speciaal toetje, omdat ze dus twee weken dicht zijn in verband met de verbouwing. Het toetje was nog beter dan we van Shabu Shabu gewend zijn. Zoals altijd kregen we weer een bonnetje om tegen een gereduceerd tarief van 6 euro de parkeergarage uit te rijden. Ik kan niet wachten tot ik weer kan!

Pluspunten

Speciaal toetje, ook goede vis- en vleesgerechten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen