Shabu Shabu Den Haag klantervaringen

Restaurants 12  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Den Haag

8.5
Anne Staudt 22-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Toppie!

heerlijk genoten bij shabu shabu gisteravond. Het restaurant was makkelijk bereikbaar en het eten was super! De sushi smaakte vers en de warme hapjes waren heerlijk, het personeel was ook erg klantvriendelijk en ons eten kwam redelijk snel. Hele geslaagde avond gehad bij shabu shabu!

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Kirsten de Kort 28-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk gegeten

Voor de eerste keer hier wezen eten, en dat zal niet de laatste keer zijn. We werden erg vriendelijk ontvangen en snel geholpen ook was het eten erg lekker.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goed eten

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Sophie Graad 19-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heerlijk gegeten zonder gestoord te worden

Vandaag besloot ik naar Shabu Shabu te gaan met mij man, dit bleek een goede keuze te zijn. We hebben ons helemaal rond gegeten. Het eten was erg lekker en het personeel komt je niet telkens storen. Als je wat wil bestellen kijk je gewoon om de iPad en het personeel komt vanzelf fantastisch. Ook konden we niet alleen sushi eten maar ook andere hapjes zoals kippen vleugels. Het personeel was snel en we hebben erg genoten van onze avond.

Pluspunten

Ongestoord eten en snel personeel.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Annette van Helvoirt 09-11-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super lekker en lang gegeten! Het was erg gezellig!

Wij komen binnenkort terug!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
René Goenen 12-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Beste sushi van Den Haag

Bij Shabu Shabu vind je de beste sushi van Den Haag. Je bestelt de gerechten via een iPad, wat erg handig is. Hierdoor verloopt de aanlevering van de gerechten erg snel. Natuurlijk was het ook mogelijk om de serveersters aan te spreken. Eten was top!

Pluspunten

Snelle service

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Rick kraal 19-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Beste sushi

Ik kom er te veel en te graag. Ik hou echt van sushi en ik vind de sushi bij Shabu Shabu echt heerlijk. Zeker vaste klant. Leuk en mooi restaurant met een goede bediening. Ga zo door.

Pluspunten

Heerlijke sushi

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Cynthia Hoetmer 19-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wij komen terug

We wilden net voor de verbouwing nog even genieten bij Shabu Shabu in Den Haag. Bij de binnenkomst voelt het altijd al meteen als thuiskomen. Zoals altijd werd onze jas aangenomen en konden we zelf ons plekje uitzoeken. Deze keer koos ik niet voor sushi, maar ging ik meer voor de vlees- en visgerechtjes. Het bleek geen slechte keuze, want ik heb ontzettend genoten. Als afsluiter in de laatste ronde heb ik toch nog sushi besteld samen met mijn tafelgenoot. Als verrassing kregen we een speciaal toetje, omdat ze dus twee weken dicht zijn in verband met de verbouwing. Het toetje was nog beter dan we van Shabu Shabu gewend zijn. Zoals altijd kregen we weer een bonnetje om tegen een gereduceerd tarief van 6 euro de parkeergarage uit te rijden. Ik kan niet wachten tot ik weer kan!

Pluspunten

Speciaal toetje, ook goede vis- en vleesgerechten

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Juliette ter Berg 02-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Je hoeft niet per se sushi te eten om van Shabu Shabu te houden

Zelf ben ik niet zo'n visliefhebber, dus ik dacht altijd dat het eten bij een sushi keten niets voor mij zou zijn. Mijn vriendinnen wilde toch graag bij Shabu Shabu eten en beloofde mij dat ik na het bezoek erg enthousiast zou zijn over het restaurant, dus ik geloofde hen op hun woord... En gelijk hadden ze. Wat een top restaurant is Shabu Shabu. Ik lust absoluut geen vis, maar ik heb mijn buik rond kunnen eten: wat een enorme keuze. Ook heb ik voor het eerst sushi gegeten, ik wist helemaal niet dat ik dat lustte, aangezien ik dacht dat sushi altijd met vis geserveerd werd (de sushi met ei is absoluut mijn favoriet). De warme gerechten vind ik top: de sauzen zijn op smaak, de porties zijn top en ze zijn op goede temperatuur. Het bestelsysteem via de iPad zorgde ervoor dat ik heerlijk heb kunnen kletsen met mijn vriendinnen en we niet continue 'gestoord' werden door het personeel. Ik heb trouwens niets aan te merken op het personeel, want ze zijn erg vriendelijk. Je ziet dat het management alles goed in de gaten houdt en daarom alles op rolletjes verloopt.

Pluspunten

Dessertbuffet: absoluut geen chemische smaak, wat je vaak bij zulke ketens hebt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Lars Zonneveld 30-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Eigenlijk zijn alle Shabu Shabu's goed

Ik heb denk ik bij de meeste Shabu Shabu filialen gegeten. Tot nu toe heb ik op geen enkele wat aan te merken en ze zijn allemaal goed. Goede kwaliteit van het eten, vriendelijke personeel en een leuke inrichting.

Pluspunten

Hele Shabu Shabu keten is top!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
kraska 20-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

goed en lekker gegeten

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen