Shabu Shabu Apeldoorn klantervaringen

Restaurants 42  recensies

Klantervaring met Shabu Shabu Apeldoorn

0.5
Monica Wiersma 30-03-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Uit de regio

Slechte service als er een ambulance moet komen!

Zaterdagavond zijn wij voor het eerst komen eten bij jullie! Mijn man krijgt na een uurtje een TIA! Personeel reageerde niet op mijn roep om 112 te bellen, ik heb dus zelf maar gebeld, toen er eindelijk iemand kwam om ons naar een rustig kamertje te brengen en we daar zaten, werden we door de eigenaar daar weggehaald, want er lagen prive spullen! Man wat denk je, ik pak op dat moment echt niks van een ander! We zaten dus op een gegeven moment bij de ingang. Ambulance kwam, mijn man was nog steeds niet uit de TIA. Ik loop met mijn man mee naar de ambulance, roept de eigenaar me terug dat ik nog wel even de rekening van 85,70 moest betalen. Door de adrenaline gedaan! Maar te bijzonder voor woorden! Hoe kun je dit doen?! Het gaat me zeker niet om het geld! Maar de manier hoe er met je om gegaan wordt op het moment dat er wat is! Hoe dan! Ik ben zo boos! Dit is niet eens in woorden uit te drukken!

Pluspunten

NIET!

Suggesties

:Personeel EHBO cursus laten doen!

Klantvriendelijkheid
0.5
Informatieverstrekking
0.5
Prijs
0.5
Afspraken nakomen
0.5
Bereikbaarheid
0.5
Communicatie
0.5
Snelheid/Levertijd
0.5
Kennis/Vakmanschap
0.5
Kwaliteit
0.5
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
0.5
Deel deze ervaring
 10
Wesley 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gezellige tent, goede sushi

Voor mijn verjaardag ben ik met mijn beste vriendin sushi wezen eten als lunch. Dat beviel erg goed, je hebt niet alle sushi zoals bij het diner maar de keuze is nog steeds meer dan genoeg

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Miranda Eijkman 31-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewoon top altijd!Lekker eten en vriendelijk personeel dat heb je niet vaak meer in all you can eat zaken!We komen er graag!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Tracy 03-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Food is good and customers are served quickly. I'm satisfied with their services,

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Niels Visser 12-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Shabu shabu is mijn favoriete concern

Een heel gezellig dagje met de familie gehad en geëindigd bij Shabu Shabu. Ik heb wel eens eerder bij een Shabu Shabu restaurant gegeten en ben nog net zo enthousiast als bij het andere restaurant. Het was wederom weer heerlijk!

Pluspunten

Drankjes!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Rianne 06-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na een avondje bowlen met vrienden zijn we gaan eten bij Shabu Shabu Apeldoorn. In één woord is deze tent te beschrijven: TOP! Ik kom er zeker weer terug

Pluspunten

Gezellige sfeer en topbediening

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Raimond Otting 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijke sushi hier

Alles is hier goed geregeld. Je kan hier je eigen toetje maken want er is een bar. Het ziet er allemaal schoon uit en hygiënisch is alles goed bijgehouden. De sushi is op een goede temperatuur. Kom hier zeker terug en het is echt een aanrader.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Raimond Otting 08-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heerlijke sushi hier

Alles is hier goed geregeld. Je kan hier je eigen toetje maken want er is een bar. Het ziet er allemaal schoon uit en hygiënisch is alles goed bijgehouden. De sushi is op een goede temperatuur. Kom hier zeker terug en het is echt een aanrader.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Rob Jongman 01-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk eten veel keuze. Vriendelijk personeel

Het was echt super om daar te eten en te relaxen op een door de weekse dag. Wij komen zeker teug.

Pluspunten

Welkoms cocktail met en zonder alcohol. Sushi erg vers

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Rene 10-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Een hele goede ervaring.

Voor de eerste keer bij Shabu Shabu, maar voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

Personeel. Service Eten De snelheid van het bestelde eten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden