Porza Venlo klantervaringen

Autobedrijven 854  recensies

Klantervaring met Porza, Venlo

 10
I Kikkert 07-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle service, goed product

Via via terecht gekomen voor een nieuwe luchtmassameter voor mijn Astra G Coupé. Gezien de leedtijs v.d. auto wilde ik er geen hele dure meer in zetten. De prijs bij Porza.nl is de laagste. Besteld, binnen een uur al bericht dat hij verzonden was en 1 dag later kon ik hem al inbouwen in de auto. De Astra rijdt weer geweldig nu! Super, goede prijs, snelle levering en een goed product, wat wil je nog meer!?

Pluspunten

Snelle levering, netjes per mail opnde hoogte gehouden v.d. order status.

Suggesties

Geen, keep up the good work!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
M. Van. Alteren. 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na telefonisch contact, netjes voor mij het onderdeel bewaard in Eindhoven op locatie. Super!

Klant vriendelijk, duidelijke uitleg over het onderdeel. Kunnen vergelijken, en een super goede prijs voor de nokkenass versteller.

Pluspunten

Op de site kan je, je bestelling doen. Ik had het onderdeel gelijk nodig dus heb ik gebeld. Ik kon hem gelijk ophalen op locatie Eindhoven waar ze hem voor mij hadden bewaard.

Suggesties

Ga zo door mensen. Ik ben reuze blij met jullie service.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Dominique van den Brenk 13-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede prijs / kwaliteit

Mijn bestelling werd later geleverd. Op de dag dat het geleverd had moeten worden netjes een telefoontje gehad dat de levering vertraagd is.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
4.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Plasman 27-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De goedkoopste voor het artikel datik jjodig had

Duidelijk bestelproces

Pluspunten

Goedkoop en geen verzendkosten

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
1.0
Koster 27-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Veel te lange levertijd

5 dagen levertijd (terwijl bij bestelling 2 dagen aangegeven werd) voor een op voorraad zijnde accu vind ik in deze moderne tijd veel te lang. Die tekortkoming ligt misschien bij Post nl maar had gehoopt dat ik mijn auto snel weer kon gebruiken maar hierdoor helaas dus niet.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
5.0
Snelheid/Levertijd
0.5
Kennis/Vakmanschap
5.0
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
9.5
Aktas 26-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
7.0
Stijn 25-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lekker snel, fijn zonder verzendkosten, maar duur onderdeel

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Bereikbaarheid
6.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Stephanie 24-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super snelle levering,heel goede klantenservice en topkwaliteit

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Hugo 23-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Betaalbare en originele onderdelen voor mijn auto

Duidelijke website en artikelomschrijving. Ik heb daar voor een nette prijs een originele antenne voor onze Citroen Grande C4 Picasso kunnen vinden.

Pluspunten

Goede artikelomschrijving, eerlijke prijs.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Lodder 23-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super!

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 753
123...8586
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen