Polikliniek De Blaak Rotterdam klantervaringen

Plastisch chirurgen 12  recensies

Klantervaring met Polikliniek De Blaak, Rotterdam

 10
Sandra Dost 13-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

bovenooglid correctie, zo mooi gedaan!

Een bovenooglidcorrectie gehad, amper tot niet blauw geworden, al verschilt dat per persoon denk ik, na 8 dagen al bijna niet meer zichtbaar en zo mooi gedaan, geen vermoeide ogen meer, zo tevreden met het resultaat!

Pluspunten

Ze stellen je op je gemak, vakkundig, prijs niveau goed.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Karim 11-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

spataderen

GEEN LAST MEER

Pluspunten

pijnloos

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Stefan 27-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel tevreden over de behandeling bij deze polikliniek. De dermatoloog in Rijswijk neemt ruim de tijd voor een gesprek en daarom heb ik andere medicatie gekregen die beter werkt.

Pluspunten

De dermatoloog neemt de tijd voor een gesprek in plaats van meteen medicijnen voor te schrijven.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Patricia 27-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super.. duidelijke uitleg en tijd voor je

Heb vorige week een ooglid correctie ondergaan. Super blij met het resultaat ,nu al. Echt een aanrader voor iedereen Word vriendelijk geholpen en tijdens de ingreep duidelijke uitleg wat de chirurg aan het doen is.

Pluspunten

Professioneel... vriendelijk... fijn ontvangst

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marja van Empel 05-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uk schrijf dit namens mijn man, hij heeft alzheimer, ze hebben mijn man zo vriendelijk rustig en normaal behandeld, goede uitleg en begrip, geweldig personeel, super arts is een man waar hij en ik zich meteen goed bij voelden.

Suggesties

geen suggestie's zo blijven doorgaan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
L.Spruijt 15-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Razendsnelle laser behandeling tegen spataders met zeer weinig napijn

Zeer goed

Pluspunten

Makkelijk parkeren naast de kliniek

Suggesties

Tijdens de intake is alles hoorbaar in de wachtkamer, dat zou anders mogen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
0.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Karin 07-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel prettig en professioneel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Eva Volkert 07-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijke professionele arts. Duidelijke informatie verstrekking. Goede service en ondersteuning van de verpleging. Goed verzorgde nazorg.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn behandelingen die ik bij de Blaak ben ondergaan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Julie-Anne Maisey 06-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

5 lipoedema surgeries, 1 more to go. So grateful I found Dr Boonen who has given me my life and hope back. I can now walk without pain again.

All the staff have been so friendly, kind understanding and great at putting my mind at ease. The clinic have looked after me completely and never taken long to answer my questions. They have been great and worked hard to give me my life back free from lipoedema.

Pluspunten

Communication, prices, location, friendliness, super clean, nurses and receptionists and of course Dr Boonen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Romy 24-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vakkundig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen