Polikliniek De Blaak Rotterdam klantervaringen

Plastisch chirurgen 26  recensies

Klantervaring met Polikliniek De Blaak, Rotterdam

3.5
Nellie Jense 08-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Oogleden laten ophalen.

In Rijswijk heb ik een ooglidcorrectie laten doen in januari. Wel mooi gedaan maar mijn oogleden bleven over mijn pupil hangen. Dat heeft dokter den Hengst ook zelf geconstateerd. Toen ik bij de oogarts kwam vertelde hij dat de spiertjes van mijn oogleden opgehaald moesten worden. En dat het een medisch indicatie is. Ik baal wel dat ik nu twee keer geopereerd moest worden en dat ik de operatie bij de kliniek zelf heeft betaald. Ik snap niet dat de plastisch chirurg dat niet heeft gezien? Het is toch een chirurg die dat had moeten zien? Met vriendelijk gr, mevr Jense

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
4.0
Kwaliteit
4.0
Professionaliteit medewerkers
4.0
Totale klantervaring
3.5
Deel deze ervaring
logo Polikliniek De Blaak
Reactie van Polikliniek De Blaak
Wij vinden het vervelend dat u teleurgesteld bent in de behandeling. Zoals wij vooraf hebben aangegeven is chirurgie geen exacte wetenschap. Onze arts heeft met zijn ruime ervaring ingeschat dat de bovenooglidcorrectie verbetering zou brengen in het zicht en dat is ook gebeurd en de cosmetische verbetering is duidelijk zichtbaar. Dat u daarna toch nog enige klachten bleef houden was niet van tevoren in te schatten. Dat een oogarts daarna op basis van de gecorrigeerde ogen besluit dat een zwaardere operatie nodig is lijkt ons een juiste beslissing. Wij hopen dat u nu verder van alle klachten af zult zijn na de nieuwe ingreep.
 10
Joost van Beurden 24-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Fantastisch...

Ontvangst door de receptionistes was alleraardigst,heel sympathieke en gastvrije dames. In 1e instantie ben geholpen aan een plekje op mijn scheenbeen door dokter Mirthe en Christel..vakwerk. Vandaag wederom op controle...alles weg en weer blij en gezond. Vandaag ook even op mijn verzoek gekeken naar de onderkant van mijn voeten...voet-wratten was de diagnose van dokter Mirthe. Gelijk geholpen en ik heb vandaag kunnen lopen zoals ik 20 jaar geleden liep,chapeau dames. Echt, na podotherapeut,semi orthopedische schoenen,pedicure,kortom de hele medische molen eindelijk een goed vooruitzicht..bedankt MVG Joost van Beurden

Pluspunten

Géén minpunten...:)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
adreg 17-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

ik was bij de dermatoloog ik had een verdacht plekje op mijn schouder

dat verdachte plekje is gelijk weggehaald en op gestuurd om te laten onderzoeken , gelukkig was alles goed,

Pluspunten

dat de wachttijden erg kort zijn en dat er snel en vakkundig is gehandeld .ben erg tevreden.

Suggesties

x

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Peter Sandifort 06-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goede ervaring, vriendelijk en altijd behulpzaam met alles.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Johanna 31-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professioneel routinewerk

Lichte ingreep ondergaan, prima behandeld en goed resultaat

Pluspunten

Professioneel, snel en vriendelijk

Suggesties

Let op, meerder locaties. Locatie stond bij mij niet goed in brief waardoor begeleider op verkeerde plek was (en niet werd doorverwezen)

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Layla Greven 21-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijn personeel en professioneel. Echte aanrader voor een behandeling.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
A.Lunghi-Gaikema 10-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben heel goed geholpen. Ben zeer tevreden en heel gelukkig met het resultaat. Heel erg bedankt.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
C.Laureijsen 28-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg goed, zeer kundig, aardige arts en medewerkers

Ik vond het een naar verhouding tijd/operatie wel een dure operatie. Toch was het me erg waard. Ik had het jaren eerder moeten doen, maar daar moet je natuurlijk wel de middelen voor hebben.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Wim Stenfert Kroese 19-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

professioneel en vriendelijk

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Yana Kitsay 16-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lipoedeem patient

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen