Personeelsman Houten klantervaringen

HR Adviesbureaus 33  recensies

Klantervaring met Personeelsman, Houten

9.0
Joanne Breedveld 02-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De Personeelsman is onze man voor arbeidscontracten en wet en regelgeving voor o.a. ziekte en ontslag.

Wij beschikken zelf niet over een HR-manager of Personeelsmanager maar willen toch graag dat al onze personeelszaken goed zijn geregeld. De wet en regelgeving is dusdanig complex dat het maken van bijvoorbeeld arbeidscontracten geen eenvoudige opgave is. Daarin hebben wij de Personeelsman gevonden. Ook voor advies rondom een vaststellingsovereenkomst en andere personeel gerelateerde zaken zoals ziekte en ontslag vinden wij in hem een betrokken en ervaren adviseur. Hij past bij ons bedrijf omdat hij precies de invulling geeft die wij wensen en altijd snel en adequaat reageert. Breedveld Staal doet graag zaken met de Personeelsman, daarom beveel ik met volle vertrouwen zijn dienstverlening aan anderen aan.

Pluspunten

Reageert snel, maakt heldere afspraken, adviseert op prettige wijze

Professionaliteit/Deskundigheid
8.5
Afspraken nakomen
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Prijs/kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Patricia Vinkhuyzen 30-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mijn ervaring is goed. Goede informatie snel beschikbaar

Professionaliteit/Deskundigheid
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Prijs/kwaliteit
7.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Muriel de Vries 25-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ervaring is positief!

Ik heb gebruik gemaakt van het E-book pakket ontslag door disfunctioneren. Dit pakket bevat alle informatie die je moet weten op het gebied van hoe om te gaan met medewerkers die niet goed functioneren. Daarnaast brengen de tools ook veel in hulp in het opzetten van een verbetertraject conform de nieuwe wetswijzigingen op dit gebied.

Pluspunten

- Volledig - Zeer handig in gebruik - Informatie is up-to- date

Professionaliteit/Deskundigheid
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Johan den Heijer 18-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed en snel advies, De Personeelsman is een aanrader!

Professionaliteit/Deskundigheid
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Prijs/kwaliteit
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Van Gestel 29-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ervaring met pakket ontslag bij disfunctioneren

Geen ervaring met aanbieden van verbetertraject aan medewerker en was op zoek naar voorbeeld. Dit voorbeeld gevonden bij Personeelsman. Veel tips en adviezen uit overgenomen.

Pluspunten

E-book is ook handig om door de manager te laten lezen die vaak niet weet aan welke voorwaarden een verbetertraject moet voldoen en waarom. Heeft in mijn geval geholpen bij begripsvorming

Professionaliteit/Deskundigheid
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Claudia ten Rouwelaar 29-12-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend document, zeer praktisch met handige tips

Pluspunten

Helder geschreven, goede tips erbij

Suggesties

Letten op consistent gebruik van woorden, bijvoorbeeld 'werknemer' en 'medewerker'

Professionaliteit/Deskundigheid
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
A. Traa 10-11-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het Ebook is een duidelijk en overzichtelijk document dat goede handvatten biedt

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke inhoud Deskundig

Professionaliteit/Deskundigheid
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Prijs/kwaliteit
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Jeffrey Posthouwer 27-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snel en zeer deskundig advies.

Naar aanleiding van een onverwacht langdurig zieke werknemer binnen ons bedrijf hebben wij advies gevraagd aan de personeelsman. Wij kregen zeer snel een uitgewerkt plan toegestuurd wat ons enorm heeft geholpen.

Pluspunten

Snel, kordaat en klantvriendelijk

Professionaliteit/Deskundigheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Prijs/kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Intertoys Pijnacker 19-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

helder, duidelijk en snel geregeld

Wij hebben kort geleden een werknemer aangenomen voor ons filiaal in Pijnacker. We hebben daarvoor naar tevredenheid een arbeidscontract laten opstellen door de Personeelsman. Dit was begrijpelijk en duidelijk.

Professionaliteit/Deskundigheid
 10
Afspraken nakomen
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Prijs/kwaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Hotel van Walsum Rotterdam, Anton van Dam 07-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Helder, duidelijk en snel advies.

De Personeelsman heeft ons hotel geadviseerd bij diverse trajecten met werknemers. Ons personeel staat garant voor de klantbeleving van onze gasten in ons hotel. Met een klantwaardering van 8,7 bij Zoover hebben wij een top 10 positie van alle hotels van Rotterdam. Dit willen wij nog verder verbeteren. Ik maak in de toekomst zeker nog gebruik van de diensten van de Personeelsman als dat nodig is.

Pluspunten

De kennis en ervaring met het personeelswerk was voor ons een sterk argument om met de Personeelsman in zee tegaan.

Professionaliteit/Deskundigheid
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Prijs/kwaliteit
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden