Pallethandel Pallet Plaza B.V. Almere klantervaringen

Pallets en kisten 51  recensies

Klantervaring met Pallethandel Pallet Plaza B.V., Almere

8.5
Dion Ariaans 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect!

Ik had maar een kleine bestelling. Maar toch was de serivice snel en goed! Ze gaven mij duidelijke informatie, over hoe en wat er het beste was.

Pluspunten

Snel, goede service, klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemorgen Dion, fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Het maakt voor ons niet uit hoe groot of klein de bestelling is wij zijn altijd bereid om u hierbij te helpen. Het Pallet Plaza team
 10
Raf Vernaillen 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne lounge-hoek gemaakt met jullie pallets!

Ik heb met de pallets een lounge-hoe gemaakt. Ik woon in België en heb dus wat meer portkosten betaald, maar toch nog goedkoper dan hier in bij ons! Levering was stipt zoals gepland, pallets in perfecte staat. Het is een hele fijne zitbank geworden.

Pluspunten

stipt, nieuwe pallets met houten klos (is mooier om meubels van te maken), prijs

Suggesties

Tip voor lounge te maken: bij redzipper.nl kan je kussens bestellen die perfect passen op deze pallets! een echte aanrader.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemorgen Raf, fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze pallets en de service die de transporteur bied. We wensen je veel zitplezier! Het Pallet Plaza team
8.5
CAST, Leendert 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super goede service, ik kan alleen maar zeggen! Top

Perfect, geen nadelen, alleen voordelen, eerlijk, persoonlijk en zakelijk!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemorgen Leendert, dankjewel voor de feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf. Het Pallet Plaza team
9.5
Rita 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer terveden. Goede uitleg en snelle levering!!

Bij onze eerste aankoop veel uitleg gehad over waar we rekening mee moesten bij aankoop van machines en materialen. Uiteindelijk snel en goed geholpen met de keuze van machines en spijkers. levering binnen 2 dagen super. Laatst weer een bestelling gedaan en met 1 dag binnen. Echt een aanrader en ik zal zeker weer een bestellen daar!!!

Pluspunten

klantvriendelijk, goede kennis, snelle levering. Goed gevoel bij deze mensen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Beste Rita, goed om te horen dat wij u hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze van een schiethamer en de bijbehorende spijkers. Het Pallet Plaza team
8.5
Buys 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede communicatie, zelf de pallets opgehaald en dit ging erg snel.

Pluspunten

Goed bereikbaar

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemiddag Buys, fijn om te horen dat u tevreden over onze manier met communiceren met klanten! Het Pallet Plaza team
 10
Sandra ten Hoope 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super snel uit de dozen-brand geholpen!

Daar "zaten" we dan. Op de loungeset waar onderdelen van misten, die ondanks vele beloften niet werden nagezonden. De koop kon worden ontbonden, mits de loungeset deugdelijk werd teruggezonden. De originele dozen hadden wij al weggegooid? Wat nu? Google bood uitkomst en we stuitten op Pallet Plaza. Nog geen uur na de bestelling stonden de dozen voor ons klaar. En een paar dagen later was onze koopsom teruggestort. Nu alleen nog een nieuwe loungeset vinden (of winnen?).

Pluspunten

Super snelle service.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemiddag Sandra, dankjewel voor de creatieve terugkoppeling over de palletdozen. Goed om te horen dat we jullie zo snel uit de brand hebben kunnen helpen. Het Pallet Plaza team
 10
Visser 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super service

Fijn bedrijf

Pluspunten

Snelle levering

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemiddag Visser, bedankt voor u feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Het Pallet Plaza team
7.0
E. Boelen 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snelle en vlotte levering/ Prijs kwaliteit erg goed.

Snelle en vlotte levering/ Prijs kwaliteit erg goed.

Pluspunten

snelle levering

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
6.5
Kwaliteit
6.5
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Beste E. Boelen, bedankt voor u terugkoppeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de prijs - kwaliteit verhouding. het Pallet Plaza team
0.0
Frans tiebesl 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldige service en eeg klant vriendelijk hebben zelfs geholpen om in re laden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
0.0
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Beste Frans, bedankt voor u feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en klantvriendelijkheid. het Pallet Plaza team
9.0
Nico 05-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

I built all my furniture with their pallet, they suggested me how to compose the pallets and the order was really fast.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Good afternoon Nico, thank you for the feedback. We are pleased to hear that the delivery was quick and our custumor service is good. het Pallet Plaza team
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen