Pallethandel Pallet Plaza B.V. Almere klantervaringen

Pallets en kisten 47  recensies

Klantervaring met Pallethandel Pallet Plaza B.V., Almere

 10
Lianne 05-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goed geholpen door de klantenservice

Ik kon met al mijn vragen terecht bij de klantenservice en ben zeer snel en goed geholpen. Ook toen ik veranderde van transportkeuze, werd dit snel in werking gezet.

Pluspunten

-Professioneel -Vriendelijk -Denken met je mee

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
J. Thomasz 18-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top! Helemaal blij met mijn pallets! Matras erop en ik heb een bed :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Henk Hagen 22-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bij palletplaza 4 pallets gekocht plus een zitkussen. Vervolgens bij Xenos 4 rugkussens aangeschaft, pallets geschuurd, 2 keer gebeitst, een pallet verzaagd tot een klein verrijdbaar tafeltje en voila. Mooi resultaat toch? Bedankt en groet.

Het verraste mij dat ik niet kon pinnen of een creditcardbetaling kon doen. Geen probleem, ter plekke werd de factuur uitgeprint en bij thuiskomst terstond overgemaakt. De magazijnmedewerker is kanjer. Hij pakte de 4 pallets en wilde niet dat ik het oppakte. Neen, hij plaatste de pallets zelf in mijn auto, super service. Top man.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemiddag Henk, bedankt voor uw recensie. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over de pallets en de service. We hebben hier geen pinautomaat omdat we alleen een magazijn voor afhalen hebben maar geen winkel zijn. We zullen de heren buiten een complimentje geven. Fijne avond. Het Pallet Plaza team
1.0
Jonas Lindenhoff 04-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Internet

Na verschillende informatie vragen via de chat over de kwaliteit overgegaan tot betaling dat ze binnen 48 uur leveren, nu kwam er een mailtje dat het sowieso nog 14 dagen gaat duren voor dat ze kunnen leveren.

Klantvriendelijkheid
4.0
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
1.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
5.0
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Beste Jonas, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Omdat wij afhankelijk zijn van het aanbod kan het helaas wel eens voorkomen dat een gebruikt product net even uitverkocht is. We geven standaard 14 dagen aan omdat we niet weten wanneer het desbetreffende product weer binnen komt. Het kan ook zijn dat het dezelfde dag of 1 dag daarna alweer binnen is. We hopen dat ondanks dat de levertijd iets langer is u alsnog tevreden bent over de pallets die u besteld heeft. Het Pallet Plaza team
9.5
harmen 01-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewelidig meedenkende medewerkster

wij hadden kunststof pallets besteld, maar bij nader inzien bleek dit niet de oplossing voor ons te zijn. één telefoontje en de bestelling werd zonder problemen geannuleerd. Vervolgens werd aangeboden mee te denken om een betere oplossing te vinden. Echt geweldige service!!

Pluspunten

Geweldige service en meedenkende mensen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemiddag Harmen, bedankt voor u terugkoppeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de service die wij bieden. Het Pallet Plaza team
 10
Danique 22-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Geweldig!

Snelle service, snel antwoord, behulpzaam en vriendelijk. Wat wil je als klant nog meer?

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Beste Danique, hartelijk dank voor u review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service! Het Pallet Plaza team
 10
Susan 19-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service!

Telefonisch en per mail goed bereikbaar, denken mee, levering kan gepland worden naar voorkeur

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Beste Susan, bedankt voor u terugkoppeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service. Het Pallet Plaza team
 10
E klaassen 28-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Er was een probleem met een aantal pallets met een bijzondere maatvoering. Men belde mij keurig op met het aanbod om kosteloos een duurdere pallet toe te sturen. Levering was op tijd. Communicatie erg prettig. Ik kom hier zeker terug!

Voor herhaling vatbaar !

Pluspunten

Oplossing gericht meedenken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Beste E. Klaassen, hartelijk dank voor deze terugkoppeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Het Pallet Plaza team
9.0
Tommy Reynaert 28-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

snel en goed

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemorgen Tommy, hartelijk dank voor de terugkoppeling. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze service. Het Pallet Plaza team
9.5
Chris 27-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Snel & Betaalbaar!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Reactie van Pallethandel Pallet Plaza B.V.
Goedemorgen Chris, hartelijk dank voor deze review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze prijs en service. Het Pallet Plaza team
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen