Orthodontistenpraktijk Veenendaal klantervaringen

Orthodontisten 100  recensies

Klantervaring met Orthodontistenpraktijk Veenendaal

7.5
Marjolein Berkhof 03-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Deskundig begeleid maar voor ouders mag er meer info gegeven worden over de stand van zaken. Ook altijd erg druk bij de receptie, mwers werken onder grote druk is mijn indruk.

Pluspunten

Betrouwbaar, flexibel in afspraken

Suggesties

Info ook aan ouders meegeven, niet alleen aan het kind

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor review. We zijn druk bezig met betere communicatie naar ouders en patiënt toe, we hopen dit snel te verbeteren.
 10
Debbie v Tiel 24-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Nou Hier hebben wij ook maar 1 woord voor: Super. Hartelijk dank voor deze mooie review.
6.5
Carola 18-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik ben goed behandeld in deze praktijk. Wat ik jammer vind, was dat bij mijn eerste consult een tijdsindicatie van 6 tot 9 maanden werd gegeven. Uiteindelijk heb ik de beugel een jaar langer gedragen!

Pluspunten

Vakkundige en vriendelijke mensen.

Suggesties

Een duidelijkere tijdsindicatie vooraf en ook tijdens de behandelingen. Het is fijn te weten waar je ongeveer aan toe bent

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor de review.
8.5
M.Mouhdad 03-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben tevereden goed behandeld

Pluspunten

Bereikbaar, als je wat hebt kon je heel snel daar terecht

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Anne Pilon-Kouwenberg 29-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Lieve en professionele medewerkers die kwalitatief goede dienstverlening verrichten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
6.5
Versteegh 15-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Dochter heeft het als een fijne ortho ervaren

Vanaf de eerste dag duidelijk aangegeven dat ik helaas leef van een bijstand dus dat ik geen/weinig extra kosten voor de beugel kan dragen. Mij werd meerdere keren beloofd dat ze hier mee rekening houden en dat ik op de hoogte gehouden zou worden van de kosten en als er extra kosten zijn ze eerst met mij zouden overleggen. Helaas is dat alles niet gebeurd en heb ik overal zelf achteraan moeten zitten met gevolg dat ik als nog veel extra kosten zelf moet betalen.

Suggesties

Beter rekeningen houden met de financiële draagkracht van bijstand ouders.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
6.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
5.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Geachte mevrouw, hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons dat dit niet goed verlopen is. Bedankt voor de feedback. We gaan hier mee aan de slag.
9.0
Dick Vink 30-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geoliede machine!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor deze zeer mooie review.
6.5
R V Dijk 13-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Onze zoon kreeg 3 jaar geleden een beugel, met een ambitieus verhaal. De verwachting was dat hij door verschillende technieken te combineren, binnen 1,5 jaar klaar zou zijn met dit traject. Nu, na 3 jaar is zijn beugel er eindelijk uit.

Snelle, vaak kundige uitvoering van afspraken. Wel regelmatig idee dat het plakken van weer een slotje iets te snel gebeurde, waardoor hij de dag erna opnieuw terug kon. Wat onze grootste nadelige ervaring is geweest: we misten persoonlijk betrokkenheid of verantwoordelijkheid voor het totale proces van onze zoon. Als hij al eens durfde te vragen hoe het ging, dan kreeg je een korte termijn reply. Geen idee waar hij dan ergens in het proces zat. Ook online bood geen inzicht hierin. Jammer. Maar dat betekent niet dat we geen vertrouwen hebben in de kundigheid van het team.

Pluspunten

Er werd altijd een gaatje gevonden in de planning bij een 'calamiteit'. Het team straalt betrokkenheid uit met het vak.

Suggesties

Inzicht in het proces!! Waar staan we wat is er nodig, waar gaan we naar toe? Mogelijk vast aanspreekpunt, eerst verantwoordelijke?

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
4.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
6.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
6.5
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor deze review. Spijtig om te horen dat niet alles zo verliep als u had gedacht. Wij gaan hier zeker aan werken. Fijn dat u deze feedback met ons deelde.
 10
Visscher 04-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wij zijn altijd heel goed geholpen en hangt leuke sfeer.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor deze zeer mooie review!
7.0
Karin 04-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Lang traject met wel goed resultaat

Nette uitleg gekregen, in een toen wel zeer verouderd pand. Inmiddels verhuisd en nette nieuwe locatie passend bij deze tijd. vriendelijk personeel, afspraak tijd is een streeftijd.

Pluspunten

makkelijk bereikbaar dichtbij school

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
5.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor de review
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...910
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen