Orthodontistenpraktijk Veenendaal klantervaringen

Orthodontisten 43  recensies

Klantervaring met Orthodontistenpraktijk Veenendaal

 10
Boehmer 24-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Deskundig personeel. Goede orthodontisten!

Kundig personeel op een prachtige nieuwe locatie. Altijd netjes en snel geholpen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sandra Scholtus 16-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekende ervaring, professioneel, prettige omgang met de tieners in kwestie

Suggesties

Op de Kerkewijk werd je persoonlijk doorgestuurd als je naar de behandelkamer mocht. Nu via het systeem op afroep. Toen was je nog wel eens wat eerder aan de beurt als je vroeg was. In ons geval wel fijn als je ruim op tijd komt vanwege de afstand. Op de nieuwe locatie werkt het helemaal niet mee of je vroeger bent hebben wij het idee. Geen groot probleem, maar wel een verschil met voorheen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Miranda 15-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

altijd netjes en snel geholpen, 5 jaar lang...

Pluspunten

de parkeerplaats is nu beter bij het nieuwe pand.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor de review.
8.0
D.E. Dekker 06-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Vreemd dat er vooraf geen persoonlijke begroting gemaakt kan worden. Dit geeft veel onzekerheid.

Het is nog te vroeg om al iets over vakmandschap, kwalititeit en professionaliering te zeggen. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal en de beugel is er pas net uit.

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Suggesties

Realistische begroting maken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
3.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste heer, mevrouw, Helaas kunnen wij geen persoonlijke begroting geven dan wat wij nu doen. Bij een orthodontische behandeling spelen verschillen factoren mee wat invloed heeft op de beugel en de duur van de behandeling. Zo kunnen wij helaas niet aangeven hoeveel maanden de behandeling gaat duren alleen een indicatie met de vaste gestelde tarieven volgens de NZA. We hopen dat u lang kan genieten van de mooie rechte tanden.
 10
Bianca Kallen 03-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel erg tevreden met het resultaat van mijn dochter haar tanden.

Elke keer netjes geholpen en zeer vriendelijk.

Pluspunten

Snelle service.. En nette afhandeling.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Wat een prachtige review over onze praktijk. Hartelijk dank voor deze mooie woorden!!
8.5
J 01-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Professioneel team met een positieve oplossingsgerichte instelling!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste J, Bedankt voor deze mooie review. Mooie woorden over onze praktijk
7.5
M Dorrestijn 23-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goede ervaring, prijs jullie aan

Het is wel een heel traject, als het eenmaal maar loopt dan gaat het wel. Robert heeft er weinig hinder van ondervonden.

Pluspunten

kundige mensen

Suggesties

soms duurt het lang voor ons gevoel, dan na een telefoontje komt er voor ons gevoel weer wat gang in... er is niet zo veel communicatie hoe ver je bent in het traject

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
6.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste heer,mevrouw Dorrestijn, Hartelijk dank voor de review. We gaan kijken of we de communicatie nog verder kunnen gaan verbeteren. Dank voor de tip.
8.0
Yvonne 26-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima ervaring met twee van onze kinderen.

Suggesties

Een alternatief voor het happen. Dat zou onze dochter een hoop leed hebben bespaard.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor deze mooie review.
9.5
Ingena Meines 15-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Het is allemaal prettig verlopen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Dank u wel voor deze mooie beoordeling!!!
9.5
Ingena Meines 15-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het is allemaal

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 753
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen