Orthodontistenpraktijk Veenendaal klantervaringen

Orthodontisten 51  recensies

Klantervaring met Orthodontistenpraktijk Veenendaal

9.0
Wendy Huibers 02-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer goede ervaring.

Zeer goede ervaring. De prijs zodra de verzekering klaar is is minder, maar heeft verder niks met de kwaliteit of ervaring te maken. Omdat het wel echt een ding is waar je tegen aan loopt heb ik deze toch met minder sterren gewaardeerd!

Pluspunten

Vriendelijk. Klantvriendelijk. Niet het gevoel gekregen dat we langer door moesten gaan dan nodig. Fijn!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
5.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Collin Bax 01-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Niks anders te melden dan echt super allemaal.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Van de Weerd 25-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Lange, maar goede behandeling met goed resultaat

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
6.0
M.Borger 24-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

De kosten behandeling zijn onvoldoende doorzichtig. Er wordt volstaan met een pro forma offerte, kosten worden tijdens de behandeling onvoldoende gespecificeerd, je moet het zelf uitzoeken, op dat punt dus klantonvriendelijk

Pluspunten

Zeer flexibel en meedenkend als het gaat om afspraken maken/verzetten

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
3.0
Prijs
3.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
3.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
 10
Tess Zeegers 20-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

heel tevreden

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Tess dank je wel voor deze super review. Geniet van je mooie lach!!
8.5
Aline van de Kraats 19-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer goed. Vriendelijk personeel. Je wordt goed en netjes geholpen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste mw. van de Kraats Hartelijk dank voor deze mooie review!
9.5
de Jager 13-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Een mooi resultaat, onze dochter werd deskundig en vriendelijk geholpen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
1.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste mw de Jager wat fijn te horen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor deze mooie review.
7.0
Frans van den Berg 28-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima geholpen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
2.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste meneer van den Berg, Helaas zijn de tarieven vast gesteld door de overheid. Communicatie gaan we zeker aan werken bedankt voor de review.
 10
Boehmer 24-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Deskundig personeel. Goede orthodontisten!

Kundig personeel op een prachtige nieuwe locatie. Altijd netjes en snel geholpen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Fijn te horen dat u zo enthousiast bent. Bedankt!!!
 10
Sandra Scholtus 16-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekende ervaring, professioneel, prettige omgang met de tieners in kwestie

Suggesties

Op de Kerkewijk werd je persoonlijk doorgestuurd als je naar de behandelkamer mocht. Nu via het systeem op afroep. Toen was je nog wel eens wat eerder aan de beurt als je vroeg was. In ons geval wel fijn als je ruim op tijd komt vanwege de afstand. Op de nieuwe locatie werkt het helemaal niet mee of je vroeger bent hebben wij het idee. Geen groot probleem, maar wel een verschil met voorheen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Dank u wel fijn te horen!!
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 749
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen