Orthodontistenpraktijk Veenendaal klantervaringen

Orthodontisten 35  recensies

Klantervaring met Orthodontistenpraktijk Veenendaal

9.5
Ingena Meines 15-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Het is allemaal prettig verlopen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Dank u wel voor deze mooie beoordeling!!!
9.5
Ingena Meines 15-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Het is allemaal

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
7.0
Marcella Prins 25-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

erg goed geholpen, mooi resultaat....wel erg snel aan onze max. vergoeding waardoor we een enorm bedrag zelf hebben moeten betalen.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
3.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
6.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste mevrouw Prins, Bedankt voor de mooie feedback. De kosten kunnen wij helaas niets aan doen, zijn vast gestelde tarieven door de Nederlandse zorgautoriteit. De verzekeraars vergoeden helaas niet het volledige bedrag.
 10
Irma Oostra 18-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede praktijk. Zou het iedereen aanbevelen

Het enige puntje van kritiek wat ik heb. In de periode dat mijn dochter er een buitenbeugel bij had, werd ze de hemel ingeprezen dat ze het zo goed deed. Ik wist echter dat ze 'm dan helemaal niet had gebruikt. Daar had ik moeite mee. Want de discussie met mijn dochter ging ik natuurlijk niet winnen als de ortho haar vertelde dat ze het zo goed deed. Ik heb dan ook erg mijn vraagtekens bij de noodzaak van die beugel gehad. Verder alle lof....Fijne medewerksters en erg vakkundig.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste mw. Oostra hartelijk dank voor de mooie recensie. Het puntje van de buitenbeugel neem ik mee in het volgende overleg.
 10
Lynette van Ginkel 11-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Erg fijne benadering en behandeling van onze dochter Maartje Huurnink

Pluspunten

Snelle service als het nodig was. Altijd vriendelijke benadering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Dank u wel mw. van Ginkel! Hier worden we heel blij van.
9.0
Elseline van Laar 03-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

tevreden

tevreden, mooi resultaat alleen zit het draad achter mijn tanden nu nog niet lekker.

Pluspunten

hygienisch netjes

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Dank je wel Elseline!!!
6.0
Anniek Kalter 03-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Toch teleurstellend omdat bleek dat bij onze dochter een onherstelbare schade is ontstaan aan de wortels van haar voortanden vanwege wortelresorptie. Als tussentijds foto's waren gemaakt had dit wellicht eerder bekend geweest en behandelduur mogel.ko

Ook had Anniek cariës waardoor extra kies getrokken moest worden, terwijl net daarvoor een gezonde kies getrokken was om ruimte te maken voor het rechtzetten van de tanden. Dit had wellicht voorkomen kunnen worden als er tussentijds meer foto's gemaakt worden; zie ook mijn opmerking hierboven over wortelresorptie voortanden.

Suggesties

Als de behandeling lang duurt, tussentijds foto's maken om mogelijke problemen op tijd op te sporen, zoals bij Anniek (wortelresorptie en cariës)

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
5.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste mw. Kalter heel vervelend dat het zo is gelopen. Wij willen graag bij de volgende afspraak van uw dochter een duidelijke uitleg hierover geven.
 10
Y van Eeuwijk 28-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer goede ervaring

Pluspunten

Mijn zoon en dochter hebben weer een prachtig gebit

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Hartelijk dank voor de mooie recensie!
6.0
Verzijl 20-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Over het algemeen goede ervaring met deze praktijk

In het beginstadium ging alles in goed overleg en prima naar onze zin. In het eindstadium ging dat wat anders. We hebben er echt achteraan moeten zitten dat afspraken nageleefd werden en dat vinden we jammer. Nu ook weer, komt er weer een nachtbeugel achteraan waarvan wij niet wisten. Nog meer kosten. We betalen al een jaar alles zelf omdat het verzekeringsgeld op is. Niet leuk dit. Hoop dat die nachtbeugel niet noodzakelijk is. Ik zal hierover nog bellen.

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
5.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
5.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
7.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
6.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Beste Verzijl, wat vervelend te horen dat het niet alles naar wens is verlopen. Dank voor de feedback deze ga ik meenemen in ons overleg.
8.0
Jeannette Kleermaker 18-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima

goed

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
2.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Reactie van Orthodontistenpraktijk Veenendaal
Dank u wel voor de klantervaring. Zijn we heel blij mee.
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen