Online Tuinwarenhuis Lelystad klantervaringen

Tuinartikelen 17  recensies

Klantervaring met Online Tuinwarenhuis, Lelystad

 10
jesse 23-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

heel goed, hele aardige chauffeur, heeft goed meegedacht en was erg kundig, binnen no-time lagen de tegels op zn plek

aanrader

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Martijn 04-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Alles volgens afspraak geleverd, voor een uitstekende prijs.

Ik was enigszins sceptisch voor de bestelling door de flink lagere prijzen ten opzicht van elders, maar de levering was perfect. Onder meer Excluton palissades, opsluitbanden en split besteld. Alles zonder breuk en in topconditie. Wij waren niet thuis ten tijde van de levering, maar de chauffeur heeft de levering perfect gedaan en alles op een logische en handige plek neergezet.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Jacqie 24-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer goede service en snelle bezorging. Ik Ben super tevreden

Pluspunten

Hele snelle bezorging

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Andert Steenhof 09-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prachtige bestrating

Mooie bestrating tegen een goede prijs. Top kwaliteit en zeer snel geleverd (voor de deur) ondanks de drukte.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Ron vd Berg 14-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

snelle levering, binnen gestelde leveringstermijn op site aangegeven. en dit ondanks de bouwvakvakantie. goed materiaal.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
0.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
0.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
R. Muller 25-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke uitleg gehad. Snelle levering, binnen een week besteld en geleverd

Goed en snel geholpen, zowel telefonisch als per e-mail. Duidelijke uitleg gehad. Snelle levering, binnen een week besteld en geleverd. Even opletten bij het bestellen van materialen van meerdere fabrikanten, anders kunnen er mogelijk extra bezorgkosten bij komen. Let wel, dit is afhankelijk van je bestelling. Kortingen bespreekbaar. Prijzen worden dan tijdelijk aangepast op de website om je bestelling af te ronden en te betalen via Ideal.

Pluspunten

- Korting mogelijk

Suggesties

- Duidelijker maken dat je beter bij één fabrikant kunt bestellen

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Online Tuinwarenhuis
Reactie van Online Tuinwarenhuis
Beste Ron, Hartelijk dank voor de review en uw bestelling. Via ons offerteformulier is het inderdaad mogelijk een prijs op maat te geven. Wij zullen duidelijker adviseren op de website dat het voor de bezorgkosten beter is om bij slechts n fabrikant te bestellen. Veel plezier van uw sierbestrating!
8.5
Wouter Stapel 23-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel erg prettig meegedacht waardoor ik op zeer korte termijn toch kon beschikken over mijn tegels.

Heel erg tevreden met de service van onlinetuinware nhuis. Ik had een probleem bij een andere leverancier met de levering van wat tegels en de heren die ik gesproken heb hebben heel erg prettig meegedacht waardoor ik op zeer korte termijn toch kon beschikken over mijn tegels. Heel erg fijn!!

Pluspunten

- Communicatie en meedenken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Jan 06-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Product goed, afspraken nakomen goed, snelle levering goed.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Wijnand 07-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldige prijs en daarbovenop een prima service.

Ik kan niet anders zeggen,dan lof voor jullie bedrijf. Geweldige prijs en daarbovenop een prima service. Bestelling en contact verliepen prima. Geleverd volgens afspraak. Inmiddels liggen te tegels in mijn tuin en ben zeer tevreden. Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Ik had 66m2 besteld en hiervan waren slechts 4 tegels gebroken, ik vind dit acceptabel. W at mij betreft een dikke pluim ....

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Floor 24-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Aardige mensen en supersnelle levering.

Aardige mensen en supersnelle levering. Een aanrader!! Goed advies door de telefoon. Snel geleverd omdat we snel moesten bestraten. Top

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen