Onlinebestrating.nl Lelystad klantervaringen

Bestratingsbedrijven 463  recensies

Klantervaring met Onlinebestrating.nl, Lelystad

 10
R. Docters 14-07-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende communicatie!

Wat me het meeste opviel, is de uitstekende communicatie! op elke vraag per email direct antwoord, zelfs de order wijzigen nadat alles bevestigd en betaald was, was geen probleem. ik heb nog geen ander (internet)bedrijf gezien die hetzelfde kan presteren. 50m2 abbystenen, 7000liter ophoog zand, alles geleverd hier in belgie binnen een week na bestelling. mijn complimenten. ik kan onlinebestrating met een overtuiging aan iedereen aanbevelen. Ze doen zaken zoals het hoort.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Wilma 14-07-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer netjes

Klantenservice dacht prima mee over beperken van bezorgkosten. Levering werd netjes aangekondigd, zowel per telefoon als e-mail. Levering netjes verpakt en ziet er goed uit. Ben erg tevreden en zal zeker weer aan jullie denken!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Klaas Pels 09-07-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Klasse!

Snelle service en snel geleverd in goed overleg met de leverancier. Klasse!!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Janine Plette 05-07-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend!

Wij haden op maandag een partij van 65 m2 besteld, betaling meteen gedaan, en de woensdag daarna (in de zelfde week) hadden we ze al op oprit staan, heel erg tevreden, helaas net zo als iedereen jammer dat je geen vaste tijd krijgt van aflevering, maarja uit eindelijk als ik een bestelling on line doe weet ik nooit precies wanneer het binnen komt.

Suggesties

Indien mogelijk duidelijker de levering aangeven.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Piet van Rijn 04-07-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal prima!

Pakket stenen ziet er goed uit .Prijs-Kwaliteit prima .Op tijd geleverd. Wat wil je nog meer. Onlinebestrating bedankt .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Finden 02-07-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Netjes geleverd

afgelopen donderdag werden de stenen netjes geleverd. we hadden ook aangegeven dat dit de uiterste bezorgdatum was. de chauffeur belde de dag van te voren nog even om te laten weten dat hij een half uur later zou zijn. telefoon wordt snel en duidelijk beantwoord. enige puntje dat ik pas 2 dagen voor levering hoorde wanneer stenen gebracht werden, was hierdoor beetje bang dat ze niet op tijd zou komen.

Suggesties

Misschien iets eerder de leverdag doorgeven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
C. Grooteman 01-07-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg goed!

Qua prijs prima Qua service/meedenken super Qua levering prima kortom mijn laatste bestelling was erg goed, vragen werden snel en goed beantwoord met duidelijke klantgerichte adviezen (niet puur geld gericht!) levering was netjes, dag van te voren netjes gebeld door chauffeur... Top ga zo door, ik kom zeker terug!!

Pluspunten

Niet puur geldgericht, klantgerichte adviezen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Nick 24-06-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prijzen en website uitstekend, levering kan beter

Prijzen en website zijn prima in orde, ook word de telefoon van de klantenservice snel opgepakt. Helaas schort er nog een hoop op het gebied van levering. Omdat onlinebestrating.nl rechtstreeks vanuit de fabriek laat leveren zeggen ze geen invloed op de levertijden te hebben. Hierdoor kan je met ze geen concrete afspraken maken over de bezorging... Dit kan beter.

Pluspunten

Overzichtelijke website

Suggesties

Levering in overleg

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Angélique van Oort 20-06-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service

Goede service, makkelijke betaling, snelle levering. Netjes even bellen van tevoren. Wij waren niet thuis, maar na wat instructies netjes verdeeld voor de hekjes van ons en de buren. Super! Alleen jammer dat de bigbags niet in een kleiner formaat zijn, want we hebben een beetje veel Ardenner split...

Pluspunten

Goede service

Suggesties

Kleinere hoeveelheden aanbieden?

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Silvie 15-06-2012 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Chauffeur belde van te voren en zette de vracht voor en achter neer na overleg. Wat ons natuurlijk scheelt met sjouwen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen