Neurospine klantervaringen

Zorgmaatschap 105  recensies

Klantervaring met Neurospine

8.0
Jose Bonda 09-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professionele en vriendelijke begeleiding en , alleen lag het bed niet goed, een kuil!

Ik heb vóór de operatie gebeld met ene Anne met een andere klacht dan waarvoor ik geopereerd zou worden. Zij zou dit doorgeven aan dokter Wolfs. Als ik niks hoorde zou hij er niks mee ( kunnen) doen. Ik hoorde niks maar de klacht heeft dokter Wolfs nooit bereikt. Wellicht was er dan toch een andere operatie verricht. Nu moet ik waarschijnlijk nog een keer geopereerd worden.

Op welke locatie bent u geoper

Antoniushove

Tips:

Nieuwe matrassen

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
7.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Kl Hoornweg 03-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super kan niets anders zeggen

Top

Op welke locatie bent u geoper

Anthonius Hove in Leidschendam

Tips:

Geen lange wacht tijd en gesprekje waar ze de tijd voor nemen

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
0.0
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
HS Taekema 03-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Medische zorg prima, vastleggen operatiedatum moeizaam

Het centrale afsprakenbureau HMC vond ik niet klantvriendelijk, en niet patientgericht. Dat het voor een patient ook fijn is om enig inzicht in de planning van een operatie te hebben, anders dan 'u wordt een week vantevoren geinformeerd', lijkt niet door te dringen. Voor mensen met werk en gezin is dat niet werkbaar. Alleen door te blijven vragen naar direct contact met de Neurospine planner kon ik hier uiteindelijk iets aan doen. Daar werd ik goed geholpen.

Op welke locatie bent u geoper

Antoniushove

Tips:

Heroverweeg de planning van operaties: patienten willen ook weten waar ze aan toe zijn.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
5.0
Begeleiding voor en na de operatie
7.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
4.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Hans Luiten 22-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

goed

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Begeleiding voor en na de operatie
8.5
Kwaliteit van zorg
8.5
Wachtlijsten
6.5
Klantvriendelijkheid
7.5
Bereikbaarheid locatie
8.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
M.D Bemer-Badart 19-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Was lang wachten maar de moeite waard

Op welke locatie bent u geoper

Leidschendam

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.5
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
7.5
Kwaliteit van zorg
6.0
Wachtlijsten
0.5
Klantvriendelijkheid
8.5
Bereikbaarheid locatie
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
J. Hendriks 18-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

genoeg vertrouwen

Op welke locatie bent u geoper

Antonius

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
4.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Wk van de koppel 17-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super goed geholpen goed en bekwaam personeel allemaal net zo aardig ben er goed en aardig geholpen Top

Geweldig in 1 woord

Op welke locatie bent u geoper

HMC Anthoniushoven

Tips:

Zeker aan te raden bij anderen

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
N Sprangers 15-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goed

Na de eerste operatie in April was ik nog niet voldoende van de pijn verlost. Zodoende was er een tweede operatie noodzakelijk. Mijn tweede operatie is goed verlopen. Helaas kreeg ik te maken met een infectie, waardoor ik in korte tijd drie maal in het ziekenhuis heb gelegen. Natuurlijk was dit voor mij een tegenvaller, maar de verzorging op de afdeling was goed.

Op welke locatie bent u geoper

HMC Leidschendam Antoniushove

Tips:

Voor een patient zou het prettig zijn als je aan (bijv. de kleur van een naamkaartje) kan zien met welk type verzorger je te maken hebt. . Verpleger / leerling etc.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
9.5
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Jeannie de Veth 14-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

fijn en verzorgd personeel

altijd vriendelijk van hoog tot laag op alle vragen krijg je een goed begrjpelijk antwoord

Op welke locatie bent u geoper

Locatie Leidschendam

Tips:

nvt

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
0.0
Informatieverstrekking
9.5
Begeleiding voor en na de operatie
9.5
Kwaliteit van zorg
9.5
Wachtlijsten
7.5
Klantvriendelijkheid
9.5
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
A. Oosterveer 14-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Voldoende

Op welke locatie bent u geoper

Westeinde

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
7.5
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid locatie
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1011
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen