Neurospine klantervaringen

Zorgmaatschap 369  recensies

Klantervaring met Neurospine

 10
J.H.Zuidwijk 20-08-1952 01-04-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben inmiddels 5x geopereerd door de specialisten van het Westeinde Ziekenhuis en dat is mij zeer goed bevallen.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
1.0
H.J. van der Harst 16-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer goed, behalve de wachtlijst

Op welke locatie bent u geoper

Leidsendam

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
3.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
8.5
notenboom 12-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

prettig

Op welke locatie bent u geoper

antoniushove

Tips:

prima parkeergarage

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
7.5
Wachtlijsten
7.5
Klantvriendelijkheid
7.5
Bereikbaarheid locatie
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
J.J. Van der Staaij 11-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

goed

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Begeleiding voor en na de operatie
9.0
Kwaliteit van zorg
8.5
Wachtlijsten
8.0
Klantvriendelijkheid
7.5
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
7.5
Rene Krijgsman 09-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Prima geholpen

Op welke locatie bent u geoper

Antonniushove

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
7.5
Kwaliteit van zorg
7.5
Wachtlijsten
7.5
Klantvriendelijkheid
7.5
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
8.0
Pieter Boon, 06-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Dr.Arts erg goed! Verplegend personeel erg goed!

Wachtlijst niet menselijk!! Verplegend personeel wordt niet bijgestaan met optreden tegen niet luisterende nieuwe landgenoten.Waar 2 personen zijn toegestaan lopen er 8 door!! Bij mijn valpartij in de badkamer in dec. j.l.2x2,5 uur wachttijd voor behandeling dokterspost in Antoniushove en daarna op de spoedeisende hulp in het Westeinde!! Niet Menswaardig!! Ben ook zeer teleurgesteld, dat er zo met mijn ernstige pijn klachten werd omgegaan.!!

Op welke locatie bent u geoper

Antoniushove.

Tips:

Ben benieuwd,welke maatregelen er worden genomen om voornoemde misstanden te voorkomen.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
0.5
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
logo Neurospine
Reactie van Neurospine
Dank u voor uw review. U geeft aan dat de wachtlijst onmenselijk zijn. Ja dat vind ik ook, echter nog steeds maanden korter dan elders. Als u een hele pot personeel heeft en het geld daarvoor dan maken we de wachtlijsten nog korter. Het feit dat er teveel familie bij een patient is hebben we doorgegeven aan de manager van de afdeling, die moet het personeel en de beveiliging daar dan in instrueren. De dokterspost en de SEH vallen echter volledig buiten onze behandeling en daar kunnen wij dan helaas geen actie op ondernemen.
8.5
Peter van Klaveren 05-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Geweldig werk geleverd en meedenkend personeel

Op welke locatie bent u geoper

St. Anthoniushove leidschendam

Tips:

Ga zo door

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
8.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Hans 03-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed

Goed

Op welke locatie bent u geoper

Antonihove hmc

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.0
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
8.5
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
8.5
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid locatie
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
1.0
Tom Turk 14-08-1952 03-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Anders

een waarschijnlijk door personeelstekort veroorzaakte administratief/organisatorisch slecht bedrijf. aangeleerde en weinig spontane patiëntvriendelijk.zelfingenomen chirurg. inadequate inschatting postoperatieve klachten met als gevolg klapvoet

-vermeende koppeling arts-cliënt, waardoor onnodige wachttijd verlenging - inschattingsfout van de ernst van de pijnklachten 4 dagen postoperatief (geen postoperatieve zwelling maar een nabloeding) - de verantwoordelijke chirurg (Arts) heeft zich nooit meer laten zien terwijl er wel oogcontact was op de poli, 9 dagen na de ingreep (repositie antelisthesis L4/L5 rechts) -ondanks niet-adequate afhandeling pijnklachten ontving ik een door Arts persoonlijk ondertekende beterschap wenskaart. - uitsluitend door mijn aandringen is er op dezelfde dag als het pijnconsult (negen dagen ná de operatie) een MRI gemaakt; na beoordeling daarvan bleek spoedopname noodzakelijk - tijdens heroperatie door ter Wengel (alle lof voor deze chirurg, die tot en met het consult d.d. 02-03-2020 haar betrokkenheid en bezorgdheid duidelijk uitte) bleek er een zeer slecht te stelpen nog actieve nabloeding (een zeldzame complicatie zei men, maar daarom zou er volgens mij dus juist des te alerter op gereageerd moeten worden) te zijn. - door alle uitstel, eerst de wachtlijst voorafgaand aan de operatie (5 maanden na de eerste klachten) en vervolgens de afwachtende houding na de operatie hebben geleid tot een klapvoet

Op welke locatie bent u geoper

Anthoniushove

Tips:

luister beter naar je cliënten en schat hun kunde beter in (ik ben tandarts en weet beroepshalve wat pijnklachten zijn en zou nooit onnodig aangedrongen hebben op een pijnconsult en kortere wachttijden pré- en postoperatief)

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
1.0
Informatieverstrekking
1.0
Begeleiding voor en na de operatie
1.0
Kwaliteit van zorg
1.0
Wachtlijsten
1.0
Klantvriendelijkheid
0.5
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
0.5
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
logo Neurospine
Reactie van Neurospine
Dank voor uw review hier leren wij uiteraard weer van. Echter een aantal opmerkingen. Puur pijn na een operatie is nooit een reden om snel een nieuwe MRI te maken, dat zal geen enkel ziekenhuis doen. Echter op de seconde dat u telefonisch aangaf ook zwakte te bemerken bij het optillen van de voet bent u zeer snel geholpen. De volgende dag een poliklinische afspraak met MRI en daarna snel geopereerd. Tevens behandelen wij iedereen hetzelfde, of u nu tandarts bent of een ander beroep heeft. Daarbij geeft u aan een wachtlijst van 5 maanden na de eerste klachten. Dat kan, echter onze wachtlijst is veel korter gerekend vanaf het moment dat wij u voor het eerst zien, daar gaan we van uit. Wat er daar voor gebeurt hebben wij uiteraard geen invloed op.
9.5
MISCHA VAN DER HELM 01-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik heb een prettige ervaring gahad kijkende naar het totaalpakket. De neurochirurg heeft mij voorafgaand aan alle operaties een duidelijke uitleg weten te geven hetgeen ik als zeer prettig heb ervaren. Ik had geen betere neruochirurg (Dr G.C.W. de Ruiter)

Op welke locatie bent u geoper

HMC ANTONIUSHOVE

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
9.5
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
7.5
Klantvriendelijkheid
8.5
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...3637
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen