Neurospine klantervaringen

Zorgmaatschap 224  recensies

Klantervaring met Neurospine

9.5
M.D. In den Bosch-Miedema 19-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tot 3x toe een nek en rugoperatie ondergaan. Zeer goede begeleiding van begin tot eind! Goede uitleg, duidelijke beantwoording van eventuele vragen, goede nazorg.

Zie boven

Op welke locatie bent u geoper

Antoniushove

Tips:

Ga zo door. Jullie moeten hier blijven!

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Dr. Arts 19-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

prima geholpen

Op welke locatie bent u geoper

Leidschendam

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.5
Wachtlijsten
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid locatie
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
b duijneveld 17-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

prima behandeling prima verzorging

heel goed en prima eten

Op welke locatie bent u geoper

Antonius hoeve

Tips:

geen het personeel van alle afdelingen helpt je geweldig als je wat vraagt

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
6.5
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
tiegelaar van zanten 17-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

goede begeleiding

goede ontvangst bij aankomst goede begeleiding naar de ok operatie niet zoveel van meegemaakt en na de operatie de goede verzorging

Op welke locatie bent u geoper

MCH Antoniushove

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
6.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Reina van Spijker - Groenhuis 17-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zonder uitzondering een bijzonder prettige benadring, begeleiding

Op welke locatie bent u geoper

Haaglanden MC

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
8.0
Klantvriendelijkheid
9.5
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marsha van Biezen 15-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede zorg en operatie zeer meegevallen

Na lange tijd met rugpijn gelopen te hebben, kwam ik erachter dat ik een stenose had. Het ziekenhuis waar ik liep, wilde me niet opereren en me afdoen met een pijnprik in mn rug. Na een second opinion, ben ik bij het HMC bij dr. Wolfs terecht. Deze arts wilde me wel opereren. Vooraf 2x op gesprek geweest en alle vragen kunnen stellen die ik had. Ook tussendoor kun je bellen voor vragen. Ik voelde me zeer op me gemak bij dr. Wolfs en tot vlak voor de operatie werd ik nog gerust gesteld. Ook de verplegers en het andere personeel zijn allemaal zo vriendelijk en lief. Na de operatie is er ook goede zorg. De operatie was ook zeer meegevallen, wond was heel netjes, geen pijn gehad en geen last gehad van de narcose. Na 1 nacht te zijn gebleven, mocht ik naar huis. Vlak voor het naar huis gaan, kwam er eerst nog een fysiotherapeut langs, voor een check en wat oefeningen mee te geven. Ik kon gelijk al aardig wat stukjes lopen, in het begin nog korte stukjes, maar na ongeveer 5 weken, waren dit al kilometers. Ik ben nu ruim een half jaar verder en heb de pijn die ik voor de operatie had, niet meer gevoeld. Ik kan heel ver lopen en lang staan, wat ik eerst niet kon. Het 'zitten' opbouwen verloopt wat langzaam, maar beetje bij beetje gaat dit ook al steeds beter. Ik wil dr. Wolfs en zijn collega's heel hartelijk bedanken!!

Op welke locatie bent u geoper

HMC Leidschendam

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
8.0
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
J.J. de Bruin 14-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima ziekenhuis, vriendelijk personeel, zeer kundige arts !

Uitermate tevreden, zeer goede begeleiding. Mijn dank is groot !!

Op welke locatie bent u geoper

Westeinde ziekenhuis

Tips:

de wachtlijst zou korter mogen zijn.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Begeleiding voor en na de operatie
8.5
Kwaliteit van zorg
8.5
Wachtlijsten
4.5
Klantvriendelijkheid
7.5
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Mv.OCMC Dijkhuizen van Eerdenburg 11-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Dr Wolfs is een zeer kundig arts en heeft mij prima voorgelicht voor de operatie

Ik zou een ieder aanraden om naar het Anthoniushove te gaan . Zeer prettig ziekenhuis en heel kundig en vriendelijk personeel

Op welke locatie bent u geoper

Anthoniushove

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
9.5
Begeleiding voor en na de operatie
8.5
Kwaliteit van zorg
8.5
Wachtlijsten
6.0
Klantvriendelijkheid
7.5
Bereikbaarheid locatie
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
C.L.M. Fick 10-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professionele en zeer vriendelijke artsen en verpleegkundigen

Op welke locatie bent u geoper

Westeinde

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
8.5
Begeleiding voor en na de operatie
9.5
Kwaliteit van zorg
9.5
Wachtlijsten
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Arjo 09-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer positief en uiterst tevreden

Op welke locatie bent u geoper

MCH

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
9.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 749
123...2223
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen