Neurospine klantervaringen

Zorgmaatschap 304  recensies

Klantervaring met Neurospine

 10
Eric Kohler 05-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Uitstekend

Op welke locatie bent u geoper

Leidschendam

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
9.0
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
9.5
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
Lammers 05-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Jammer dat geen exit gesprek is gehouden.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
7.5
Informatieverstrekking
8.5
Begeleiding voor en na de operatie
5.5
Kwaliteit van zorg
7.0
Wachtlijsten
6.5
Klantvriendelijkheid
8.5
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
8.0
M. van der Kemp 02-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goed

De wachttijd tot de MRI scan en de overdracht tussen neurologie en neurochirurgie vond ik erg lang. Helaas was daardoor de wachttijd tot de operatie ook lang (zomervakantie en reductie op de operatieafdeling).

Op welke locatie bent u geoper

Antoniushove

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
4.0
Klantvriendelijkheid
6.0
Bereikbaarheid locatie
6.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
mevr.E.P.J.Mos-Kruit 29-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Uitstekende ervaring

Op welke locatie bent u geoper

HmC Antoniushove Leidschendam

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
ineke van der Bol 29-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

De operatie is goed en snel uitgevoerd. Ik ben nu, twee maanden daarna erg opgeknapt. De pijn was helemaal weg, de eerste maand na de operatie.

Na 7 maanden pijn, veel pijnstillers en twee maal een injectie in mijn rug, ben ik eindelijk geopereerd. Deze lange tijd was heel erg vervelend. Vooral het iedere keer weer wachten op de volgende stap, die vervolgens niets uithaalde. Er wordt wel gemakkelijk gezegd, over 6 weken gaan we weer iets doen en ik maar zware pijnstillers slikken. Dan eind augustus eindelijk mijn operatie en ik was in een klap pijnvrij. Ik vraag me af, of dit lange voortraject zinvol is. Gisteren nacontrole gehad. De laatste weken weer een beetje pijn en dan schrik je. Maar de arts vertelde me dat dit vaak voorkomt en nog heel goed allemaal in orde kan komen.

Op welke locatie bent u geoper

Anthoniushove

Tips:

Eerder opereren

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.5
Informatieverstrekking
6.5
Begeleiding voor en na de operatie
9.5
Kwaliteit van zorg
9.5
Wachtlijsten
4.0
Klantvriendelijkheid
9.5
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Antoinette Akerboom 29-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel goed en vakkundig geopereerd aan mijn rug door dr ter Wengel. Verpleging Antoniushove ook uitstekend en mooie kamer. Niets dan lof.

Op welke locatie bent u geoper

Sint Antoniushove

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Minne Hijrat 27-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

25 juli 2019, was ik geopereerd.

Ik had er alle vertrouwen in dat ik in zeer goede handen was van een geweldig team. Voor de operatie hebben ze me ook zeer op mijn gemak proberen te stellen. Ik weet niet hoe dankbaar ik ben voor dokter Ruiter. Ik ben nog steeds zo dankbaar. Ik bewonder zijn werk enorm #Respect

Op welke locatie bent u geoper

In Westeinde.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Jan van Werkhoven 25-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

uitstekend

Op welke locatie bent u geoper

Westeinde

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Begeleiding voor en na de operatie
8.0
Kwaliteit van zorg
7.5
Wachtlijsten
8.5
Klantvriendelijkheid
8.5
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
M. Levia-Stierman 24-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Perfecte begeleiding

Stuk voor stuk hele fijne verpleging en ook het stukje van de arts vond ik fijn, voelde me niet een nummer. Na controle ook als prettig ervaren.

Op welke locatie bent u geoper

Antoniushove.

Tips:

Geen tips, vond het perfect.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Begeleiding voor en na de operatie
9.0
Kwaliteit van zorg
9.0
Wachtlijsten
8.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
J. van der Spaa 24-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima verlopen, goede service en veel empaty

Op welke locatie bent u geoper

Geen idee meer

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
9.5
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123...3031
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen