Neurospine klantervaringen

Zorgmaatschap 431  recensies

Klantervaring met Neurospine

7.0
E.A. Serné 26-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Het westeinde vond ik verschrikkelijk later in anthoniushove was het fijner

Het betrof een operatie die een week na de diagnose plaats moest vinden. Ik heb daarom weinig tijd gehad om aan het idee te wennen. Ik heb dan ook geen mogelijkheid gehad om kennis te maken met de hoofdbehandelaar. Die zag ik voor het eerst op de ok net voordat ik onder narcose ging. In het westeinde heb ik twee vreselijke nachten gehad op een 4-persoonskamer. In het Anthoniushove lag ik alleen wat een stuk prettiger was. Ik merkte wel duidelijk verschil in personeel overdag en in de avond. Ik voelde mij veiliger in de avond.

Top:

Opvang van de verpleging die mij opgehaald heeft van de ok was erg goed. Waren ook heel begripvol naar partner.

Tips:

Ik heb heel vaak uit moeten leggen wat er aan de hand was, wat mijn beperkingen waren (volledig verlamd rechter been). Ik kreeg daardoor vaak het gevoel dat er niet goed gelezen was in de rapportages.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
7.0
Informatieverstrekking
4.0
Begeleiding voor en na de operatie
5.0
Kwaliteit van zorg
5.5
Wachtlijsten
9.0
Klantvriendelijkheid
6.5
Bereikbaarheid locatie
8.5
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Mary Denneboom 16-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Oprecht tevreden

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
8.5
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
5.5
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ans 16-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ondernemen gelijk actie. Wordt goed naar de patiënt gelyisyerd

Wachtlijst helaas lang ivm afschaling o.k. en inhalen uitgestelde operaties door corona.

Top:

Zeer meedenkend, luisterend en gelijk actie ondernemen.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
4.0
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Anoniem 20-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekend. Zeer professioneel.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
9.0
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
7.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Jan Veenkamp 13-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima mede ivm corona

Tips:

Lastig dat je via drie locaties moet voor de operatie

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Begeleiding voor en na de operatie
6.5
Kwaliteit van zorg
8.0
Wachtlijsten
8.0
Klantvriendelijkheid
7.0
Bereikbaarheid locatie
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Kees brokling 28-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed vriendelijk en deskundig behandeld

De Antoniushove is een mooi en rustgevend zkh het westeinde zieken huis maakt je foor uitsraling en entourage nog zieker gevoels matig als je er binnen stapt (legt niet aan personeel)

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
 10
Begeleiding voor en na de operatie
 10
Kwaliteit van zorg
 10
Wachtlijsten
5.5
Klantvriendelijkheid
 10
Bereikbaarheid locatie
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
A.S. van Geffen 08-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kundig en vriendelijk personeel die mijn probleem hebben opgelost

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Begeleiding voor en na de operatie
9.5
Kwaliteit van zorg
9.5
Wachtlijsten
7.0
Klantvriendelijkheid
9.5
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
A.S. van Geffen 08-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kundig en vriendelijk personeel die mijn probleem hebben opgelost

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Begeleiding voor en na de operatie
9.5
Kwaliteit van zorg
9.5
Wachtlijsten
7.0
Klantvriendelijkheid
9.5
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Frank de Beer 23-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekend

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Begeleiding voor en na de operatie
9.0
Kwaliteit van zorg
9.0
Wachtlijsten
8.5
Klantvriendelijkheid
9.0
Bereikbaarheid locatie
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Mw Hunting 10-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Personeel heel vriendelijk.Arts heel kundig

Wat ben ik blij met Dr Ter Wengel.Zonder haar waarschijnlijk nog in mn rolstoel gezeten.

Top:

In Enschede durfde een arts deze rugoperatie niet aan dus eigenlijk durfde ik niet meer.Dr Ter Wengel kwam heel goed over zodat ik de stap durfde te nemen .Ik ben haar en haar collega’s heel dankbaar.

Tips:

De bereikbaarheid in Den Haag echt vreselijk.Gelukkig wass een taxi chauffeur zo vriendelijk om voor ons uit te rijden en waren we nog net op tijd.

Zou u ons bij famile en/of vrienden aanbevelen?
 10
Informatieverstrekking
9.5
Begeleiding voor en na de operatie
9.5
Kwaliteit van zorg
9.5
Wachtlijsten
6.5
Klantvriendelijkheid
9.5
Bereikbaarheid locatie
0.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...4344
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen