Mijn-Taxi Uithoorn klantervaringen

Taxibedrijven 8  recensies

Klantervaring met Mijn-Taxi, Uithoorn

 10
G Dijkema 01-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuke rit

Gezellige rit van Hoofddorp naar Schiphol, vloog voorbij en gelukkig ruim op tijd voor mijn vlucht

Pluspunten

Aardige en nette chauffeur

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
W. Jansen 15-10-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Goede ervaring

Heenweg Schiphol telefoontje vantevoren dat chauffeur onderweg was. Ophalen Schiphol : Goed. Werd gelijktijdig een passagier naar Schiphol gebracht, zodat de chauffeur ons mooi mee terug kon nemen. Kregen vantevren een sms met telefoonnr. om te bellen nadat koffers in ons bezit waren

Pluspunten

Korrekte afhandeling

Suggesties

Telefonische bereikbaarheid duurt soms erg lang

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Dhr. Gerrit van Pelt 04-09-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Verschillende keren al met deze taxi een rit besproken

Ze rijden op tijd en vriendelijk personeel, zij komen hun afspraak na.

Pluspunten

Tarief is betaalbaar

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Smit 21-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede taxi service

Bij online boeking eerst wat moeite met het invullen van alle benodigde gegevens, maar goed geholpen door de klantenservice. Met het flextarief netjes op tijd thuis opgehaald en afgezet bij de luchthaven. Bij terugkomst netjes gebeld door de chauffeur en konden gelijk instappen.

Pluspunten

Op tijd, professionele en aardige chauffeurs, persoonlijk, goed bereikbaar per telefoon en mail, duidelijke uitleg via telefoon bij online boeking

Suggesties

Online boekingsformulier wellicht duidelijker maken. Soms ietwat onduidelijk welke tijden/vertrek en aankomsttijden je moet aangeven.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Rob Das 18-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer positief

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Walter van der Linden 13-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geruststellend

Vertrok op vakantie midden in de nacht Gezonde spanning Mijn-taxi was zelfs eerder dan afgesproken, helemaal top.

Pluspunten

Ha,ha, kwamen zelfs met een busje

Suggesties

Ga zo door

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Remco Maljers 23-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Consistently reliable and friendly taxi service

Mijn-Taxi has been my preferred supplier for taxi services for several years now and they have been consistently reliable and friendly. As a frequent traveler I schedule my arrival at airports as close to departure time as possible which is only possible if you know your pick-up taxi is on time. Upon arrival I always receive an SMS that the driver has arrived and is waiting for me at the meeting point we agreed upon. The cars are new and always clean.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Eric Meijer 15-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ruim op tijd, zonder stress!

Wij reizen elke zomer met de kinderen naar een nieuwe bestemming. Onze laatste reis ging naar Griekenland en we vertrokken met het vliegtuig vanaf luchthaven Schiphol. Voorheen gingen we elk jaar met de auto, maar ik betaalde de hoofdprijs qua parkeergeld! Ik besloot het dit keer anders te doen en boekte een rit bij Mijn Taxi. Zij hebben ervoor gezorgd dat de reis naar Schiphol prettig verliep. Geen stress over op tijd komen en geen extra parkeerkosten. Super!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen