Van der Toorn Personenschade VOORBURG klantervaringen

Advocatenkantoren 544  recensies

Klantervaring met Van der Toorn Personenschade, VOORBURG

1.0
stefan schreuder 04-01-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Onze ervaring is in een aantal punten samen te vatten: Volhardend, weten waar je recht op heb. Zoeken door waar andere stoppen. zijn bereikbaar als je vragen heb en eerlijk over de looptijd.

Kennis en vakmanschap
9.5
Kwaliteit van het werk
9.5
Klantvriendelijkheid
9.5
Secretaresses
9.5
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
9.5
Snelheid van handelen
9.5
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
 10
G.Renfurm-Hiera 11-11-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Jullie dienst was gewoon super goed en ik ben jullie dankbaar

Mijn ervaring is dat alles goed en snel afgehandeld is . Naar tevredenheid. We konden niet veel doen aan de emotionele situatie dan ermee leren leven en een plek geven

Pluspunten v.h. bedrijf

Heel correct en eerlijk alles afgehandeld

Suggesties

Ga zo door met jullie dienstverlening

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
9.5
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
9.5
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
M. Gerritsen-Stuij 06-10-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede begeleiding door Rian.

Tegenpartij vertraagde de zaak, Rian heeft netjes opgelost.

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
B.Pourriahi 04-10-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Jullie hebben prima gedaan maar tegenpartij Bovmij bv heeft vertraging gewerkt.

Mijn ervaring gewoon tevreden heide.

Suggesties

Jullie bv heeft goed gedaan

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
7.0
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Tessa 27-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super goed toen mevrouw verhulst op mijn zaak werd gezet

Eerst duurde het super lang maar toen ging mijn Zaak naar mevrouw Verhulst. Toen kwam er eindelijk schot in de zaak en was alles snel geregeld

Kennis en vakmanschap
9.0
Kwaliteit van het werk
9.0
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
De mate van meedenken
9.0
Snelheid van handelen
9.0
Professionaliteit/uitstraling
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Magdalena Jacznik 23-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke en tijdige terugkoppeling

Kennis en vakmanschap
8.0
Kwaliteit van het werk
8.0
Klantvriendelijkheid
7.0
Secretaresses
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
De mate van meedenken
9.0
Snelheid van handelen
8.5
Professionaliteit/uitstraling
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Mandy Van der Pligt 12-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel goed

Dit is tweede keer dat ik jullie moest inschakelen meneer roozenbeek heeft me heel goed geholpen..meelevend alleen deze zaak was best ingewikkeld maar we hebben veel dingen voor elkaar gekregen

Pluspunten v.h. bedrijf

Meedenkend Vriendelijk

Suggesties

Nee ..

Kennis en vakmanschap
6.5
Kwaliteit van het werk
9.5
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Davi sharoubim 25-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben heel tevreden met hoe het tot nu is gegaan. Dank daarvoor!

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
7.0
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Helene van der Peet 17-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel en vakkundig

Goede begeleiding en uitleg van advocaten als je vragen had.

Pluspunten v.h. bedrijf

Deskundig. Belangstellend voor de situatie van de klant. Komen op voor de wensen van de klant.

Kennis en vakmanschap
8.0
Kwaliteit van het werk
8.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Secretaresses
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
De mate van meedenken
8.0
Snelheid van handelen
8.0
Professionaliteit/uitstraling
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
mvr. van Osch 01-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

vooral het gevoel dat je niet het zoveelste nummer was, maar echt contact en begaan met je als client.

Pluspunten v.h. bedrijf

niet behandeld als t zoveelste nummer, maar als mens (client) goed bereikbaar, telefonisch contact erg prettig, geen haastwerk maar echt een gesprek tot alles duidelijk en geregeld was. Gewoon een prettig bedrijf, waar je goed geholpen word, als ze ze nodig hebt.

Kennis en vakmanschap
8.0
Kwaliteit van het werk
8.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Secretaresses
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
De mate van meedenken
9.0
Snelheid van handelen
8.5
Professionaliteit/uitstraling
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden