Van der Toorn Personenschade VOORBURG klantervaringen

Advocatenkantoren 539  recensies

Klantervaring met Van der Toorn Personenschade, VOORBURG

8.0
Magdalena Jacznik 23-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke en tijdige terugkoppeling

Kennis en vakmanschap
8.0
Kwaliteit van het werk
8.0
Klantvriendelijkheid
7.0
Secretaresses
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
De mate van meedenken
9.0
Snelheid van handelen
8.5
Professionaliteit/uitstraling
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Mandy Van der Pligt 12-09-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel goed

Dit is tweede keer dat ik jullie moest inschakelen meneer roozenbeek heeft me heel goed geholpen..meelevend alleen deze zaak was best ingewikkeld maar we hebben veel dingen voor elkaar gekregen

Pluspunten v.h. bedrijf

Meedenkend Vriendelijk

Suggesties

Nee ..

Kennis en vakmanschap
6.5
Kwaliteit van het werk
9.5
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Davi sharoubim 25-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben heel tevreden met hoe het tot nu is gegaan. Dank daarvoor!

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
7.0
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Helene van der Peet 17-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel en vakkundig

Goede begeleiding en uitleg van advocaten als je vragen had.

Pluspunten v.h. bedrijf

Deskundig. Belangstellend voor de situatie van de klant. Komen op voor de wensen van de klant.

Kennis en vakmanschap
8.0
Kwaliteit van het werk
8.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Secretaresses
7.0
Bereikbaarheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
De mate van meedenken
8.0
Snelheid van handelen
8.0
Professionaliteit/uitstraling
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
mvr. van Osch 01-08-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

vooral het gevoel dat je niet het zoveelste nummer was, maar echt contact en begaan met je als client.

Pluspunten v.h. bedrijf

niet behandeld als t zoveelste nummer, maar als mens (client) goed bereikbaar, telefonisch contact erg prettig, geen haastwerk maar echt een gesprek tot alles duidelijk en geregeld was. Gewoon een prettig bedrijf, waar je goed geholpen word, als ze ze nodig hebt.

Kennis en vakmanschap
8.0
Kwaliteit van het werk
8.0
Klantvriendelijkheid
9.0
Secretaresses
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
De mate van meedenken
9.0
Snelheid van handelen
8.5
Professionaliteit/uitstraling
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
J C van Daalen 31-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Echt SUPER!!

Jullie hebben zo goed ons uitgelegd en vertelt wat we konden verwachten. Echt TOP. We kunnen niet anders zeggen dan dat we naar volle tevredenheid behandeld zijn door jullie!

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
anoniem 27-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

goede en deskundige behandelaars

deskundig contact en heel tevreden met het resultaat.

Suggesties

geen

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
De mate van meedenken
9.5
Snelheid van handelen
9.0
Professionaliteit/uitstraling
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Intiedaar 27-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel behulpzaam , vriendelijk , begrijpend

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
sandra venema 26-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

wij zijn netjes en correct geholpen

we zijn super tevreden. dhr de Keyser heeft mij super geholpen met zijn professionele hulp en was nou betrokken in mijn zaak. hartelijke dank hier voor

Pluspunten v.h. bedrijf

correct en zeer betrokken, vriendelijk.

Suggesties

niet van toepassing

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
sandra venema 25-07-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Door een ongeval raak je persoonlijk en emotioneel betrokken in een totaal onbekende situatie. Deze zorgen werden vanaf het eerste contact weggenomen door de heer de Keyzer die uiterst geduldig en bekwaam te werk is gegaan om mij bij te staan.

Pluspunten v.h. bedrijf

Correct, betrokken en professioneel te werk gaan voor de beste afhandeling

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
8.0
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
9.0
Professionaliteit/uitstraling
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...5354
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden