Van der Toorn Personenschade VOORBURG klantervaringen

Advocatenkantoren 148  recensies

Klantervaring met Van der Toorn Personenschade, VOORBURG

 10
Nieke 11-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prettig contact, snelle afhandeling, tevreden klant

Meneer Bouwmeister kon al snel langs komen, heeft het gesprek netjes uitgewerkt (ging om gevolgen na een ongeluk) en dit ook aan mij toegestuurd. Prettig contact, aardige man, goed op de hoogte gebracht en gehouden van alle (vervolg)stappen, en een snelle afhandeling. Naar alle tevredenheid geholpen!

Pluspunten v.h. bedrijf

Secretaresses heb ik niet ingevuld, want daar heb ik niet mee te maken gehad.

Suggesties

Geen verbeterpunten.

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
0.0
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
S.H.M. Noordam 06-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zeer correct, vriendelijk en goede info

zeer tevreden, goed contact elke keer

Pluspunten v.h. bedrijf

goed bereikbaar , en snelle reactie op mail, erg vriendelijk en professioneel

Suggesties

geen, alles was perfect

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
nel 17-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

heel goed

heel goed geholpen en mee gedacht

Pluspunten v.h. bedrijf

goed bedrijf

Suggesties

heb ik niet

Kennis en vakmanschap
8.0
Kwaliteit van het werk
8.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Secretaresses
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
De mate van meedenken
9.0
Snelheid van handelen
8.0
Professionaliteit/uitstraling
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
R.C.Koolenbrander 13-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer correct, zakelijk en professioneel

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
9.5
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Wouter Wagenaar 06-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer behulpzaam en vakkundig geholpen door dhr de keyzer!

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
5.5
Bereikbaarheid
5.5
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Frans de Waal 23-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

We zijn zeer deskundig en professioneel geholpen door mevrouw S.P. de Ruiter

Naast de juridische deskundigheid zijn we ook in de onderhandeling met de tegenpartij zeer goed geholpen door mevrouw De Ruiter, we zijn dan uitermate tevreden.

Pluspunten v.h. bedrijf

Deskundig en ervaren personeel

Suggesties

Geen verbetersuggesties

Kennis en vakmanschap
9.0
Kwaliteit van het werk
9.0
Klantvriendelijkheid
8.0
Secretaresses
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Informatieverstrekking
9.0
De mate van meedenken
9.0
Snelheid van handelen
8.0
Professionaliteit/uitstraling
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Monique van Vonno 19-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekend

Prima bijgestaan, snelle afhandeling, vriendelijk en professioneel. Zeer tevreden kan/zal uw kantoor zeker aanbevelen.

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Mevrouw. O.Chakauri-Gobind 17-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Tevreden

Heel goed

Pluspunten v.h. bedrijf

Direct handelend, begrip voor de situatie, etc.

Kennis en vakmanschap
8.5
Kwaliteit van het werk
8.5
Klantvriendelijkheid
8.5
Secretaresses
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
De mate van meedenken
8.5
Snelheid van handelen
8.5
Professionaliteit/uitstraling
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Jodie Dowling 12-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ik ben goed geholpen. Ben tevreden hoe Ilse me geholpen heeft

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
 10
Bereikbaarheid
8.0
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
J.H.M. Brinkman 10-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De letselschade-expert die ik van vrienden doorkreeg, dhr. G.H. Dammers, was absoluut correct en vakkundig, maar ook klantgericht, vriendelijk en zorgzaam. Ik heb hem al bij anderen weer aangeprezen...

Nog nooit eerder een letselschade-expert in de arm hoeven nemen. Maar reuze blij met de tip van vrienden, nadat ik in mijn auto aangereden was. Dit overkwam me in een tijd dat ik razend druk was met zaken regelen om mijn man na twee jaar verpleegtehuis weer naar huis te kunnen halen. De schade van de auto regelen en de lichamelijke last incl. bezoeken aan de therapeut, drukten al genoeg op mijn schema. De hele zaak van deze letselschade aan een bekwaam iemand over te kunnen laten, was een verademing. Zelf zou ik waarschijnlijk met moeite de kosten van de therapeut bij de verzekering los hebben kunnen krijgen, maar door de inzet van dhr. G.H. Dammers heb ik ook aan genoegdoening en voor nog andere kosten, gekregen waar ik blijkbaar recht op heb. Dat voelt zo veel beter aan, nu kan ik die akelige gebeurtenis gewoon achter me laten. Deze hulp van een letselschade-expert heeft me heel wat stress bespaard in een tijd dat ik extra stress er absoluut niet bij had kunnen hebben.

Pluspunten v.h. bedrijf

Ook al zat de letselschade-expert, dhr. G.H. Dammers, in het oosten van het land, het was geen probleem voor hem om helemaal naar het westen, naar Den Haag, te komen voor het intake-gesprek

Kennis en vakmanschap
 10
Kwaliteit van het werk
 10
Klantvriendelijkheid
 10
Secretaresses
9.0
Bereikbaarheid
 10
Informatieverstrekking
 10
De mate van meedenken
 10
Snelheid van handelen
 10
Professionaliteit/uitstraling
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...1415
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen