Letselschade Advocaat Laseur HEERHUGOWAARD klantervaringen

Advocatenkantoren 9  recensies

Klantervaring met Letselschade Advocaat Laseur, HEERHUGOWAARD

 10
Auke Kuurstra 19-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Helemaal top! Superblij mee!

Ik ben ontzettend goed geholpen! Heel vriendelijk, hele goede communicatie, alles verliep eigenlijk heel prettig en soepel, echt een aanrader voor iedereen!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Thomas Onderdijk 11-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prima

Geachte mede benadeelde, De door Ivo Laseur en mij geëxploiteerde plezierige samenwerking reikte tot een uitermate flegmatieke letselschadeafwikkelingsprocedureperiode van ruim elf jaar, waarin Ivo mij gedurende deze periode te allen tijden uitstekend te woord heeft gestaan, en waarom ik om die reden graag een aantal van de door hem ten aanzien van mijn casus gegenereerde inspanningen, geheel vriendelijk, en ter kennisname toelicht in het volgende. Nadat in combinatie met het vastgestelde blijvende invaliditeitspercentage de daarmee verband houdende algehele schade vanwege de jeugdige leeftijd waarop het zeer ernstige mij overkomen ongeval plaatsvond zich gedurende het traject in veelomvattende mate resulteerde naar een aanzienlijk billijke omvang, ervoer ik vaak de behoefte tot duidelijkheid door op basis van online materie in veelvuldig herhaaldelijk frequenterende mate inhoudelijke vragen aan Ivo te stellen, welke hij enerzijds altijd in uiterst professionele mentaliteit honoreerde, en waarbij ik anderzijds altijd zelf in de gelegenheid werd gesteld om het maximale uit mijn casus te kunnen vorderen. Naarmate wij het maximale uit de casus vorderden, dienden wij vaak ook lang te wachten op een reactie van de wederpartij, waarna Ivo, toen wij uiteindelijk weer eens een reactie ontvingen, deze reactie altijd transparant en binnen een termijn van maximaal tien minuten samenvatte nadat een zodanige reactie plaatsgreep, waarover een excellent kenbaar te maken aandachtspunt de knappe wijze omvat waarop Ivo zijn zeer strategische brieven altijd ter controle dan wel uit vertrouwen eerst in conceptvorm zond naar mij alvorens hij deze verzond naar de wederpartij, waardoor een feilloze dossiervorming doorgaans werd gerealiseerd. Doordat Ivo mij verder uitsluitend met een daarvoor gekwalificeerd beveiligd online programma exceptionele informatie toezond, concludeer ik dat hij veel waarde hecht aan vertrouwen en loyaliteit doordat hij mij zo spoedig mogelijk informeerde omtrent nieuwe ontwikkelingen die zich in de casus ontplooiden, waarover een excessief voorbeeld van zijn loyaliteit de voortreffelijke opmerking verdient dat Ivo alle door mij in zeer fors aantal aan hem gestelde vragen in een zodanig nauwkeurige mate construeerde dat mijn gezin en ik als positief gevolg van die nauwkeurigheid al vanaf jeugdige leeftijd in onze eigen comfortabele woning volledig schadeloos werden gesteld en wij ons derhalve geenszins in financiële benauwdheden verkeerden. Om kortom het maximale uit uw zaak te halen recommandeer ik letselschadeadvocaat Laseur formidabel aan. Met vriendelijke groet, Thomas Onderdijk

Pluspunten

Zie ervaring.

Suggesties

Zie ervaring.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Ramdas 20-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Accuraat, duidelijk, geduldig, beleefd en transparant

Excellent!

Pluspunten

Neemt de tijd en komt zeer prettig over.

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
F Veer 30-12-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ter zake doende goede voorlichting en duidelijke werkwijze met goede afspraken en nakoming .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nigel Pieters 03-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vanaf het begin af aan kreeg ik duidelijkheid van hoe we ervoor stonden. Ik ben daarom ook zeer tevreden met de uitkomst.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Flip Romijn 02-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prettige en kundige ervaring

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Suzanne Dol 25-08-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden, zeker aan te raden

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Ivo Laseur. Hij heeft alles goed voor mijn geregeld. Ik zou hem zeker aanraden. Over de prijs kan ik niet oordelen, want bij mij werd het vergoed. Volgens mij hanteert hij normale prijzen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
A. de Boer 02-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

een prettige zamen werking

we hebben heel veel tegenslag gehad van de weder partij maar na een lange weg hebben we onze doel bereikt helemaal tevreden, zo als het uiteindelijk gelopen is en dank u ook voor de prettige samenwerking en de afwikkeling .

Pluspunten

een correcte samenwerking en alles tot op de puntjes geregeld en ook alles in overleg .

Suggesties

er mag af en toe wel meer druk uitgeoefend worden maar zoals het gegaan is erg tevreden .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Emiel van Galen 04-12-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professioneel, adequaat, voortvarend en empathisch!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen