Laminaat Plaza Almere klantervaringen

Vloerenbedrijven 136  recensies

Klantervaring met Laminaat Plaza, Almere

 10
Pascal 29-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Yousuf heeft prima werk afgeleverd!

Goede ervaring, communicatie ging prima. Je wordt keurig teruggebeld en Yousuf (ons contactpersoon) is gewoon keurig met het nagkomen.

Pluspunten

Tja, ik ben gewoon erg tevreden. Bezorging via een koerier hier in Roermond, na 2 dagen levertijd. Andere vloer werd via leverancier direct geleverd. Ook super snel en 3 weken eerder dan gepland.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Thijs de Bie 23-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitermate tevreden over Laminaat Plaza Almere! Behulpzaamheid, kennis en service onder één dak.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marcel Flamand 11-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service en vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Cheritaa Groeneweg 09-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super goede service in de zaak, door de bezorger en de leggers. Heel tevreden met het laminaat en zeker ook de prijs. Aanrader!!!

Super goede service. Vriendelijke en deskundige mensen in de zaak. Netjes geholpen en goede uitleg gekregen. Het laminaat kon snel geleverd en gelegd worden voor een mooie prijs. De prijs scheelde veel t.o.v. andere zaken waar ik geweest ben. Ook de bezorger van het laminaat was erg vriendelijk, evenals de leggers. Zij hebben het laminaat heel goed en strak gelegd. Ik zou Laminaat Plaza zeker aanbevelen en weet waar ik in de toekomst weer moet zijn!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Carlijn van den Brink 30-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne ervaring!

Nadat ik via de website ben gaan zoeken naar laminaat, kwam ik uit bij Laminaat Plaza. Dit ging eerst via de mail, waarbij ik dezelfde dag nog antwoord kreeg op mijn vragen. Vandaag zijn we langs geweest en hebben laminaat gekocht voor ons hele huis. We werden super goed geholpen door Enes! Hij luisterde goed naar ons en lichte ons voor over de ondervloer en het laminaat. Na onze bestelling liet hij ons nog een rondje lopen, zodat we zeker wisten dat de bestelling klopte & liet hij de ondervloeren nog even zien. Hij legde ons ook uit dat van 1 van onze laminaat keuzes, er kleur verschillen in een pak verwerkt zitten. Erg fijn dat ons dit van tevoren gemeld werd, zodat we een weloverwogen beslissing konden nemen of wij dit laminaat alsnog zouden willen. Wij kunnen iedereen Laminaat Plaza aanraden. De rest van de klanten die binnenkwamen werden erg snel geholpen en de werknemers waren erg behulpzaam

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Carlijn van den Brink 30-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne ervaring!

Nadat ik via de website ben gaan zoeken naar laminaat, kwam ik uit bij Laminaat Plaza. Dit ging eerst via de mail, waarbij ik dezelfde dag nog antwoord kreeg op mijn vragen. Vandaag zijn we langs geweest en hebben laminaat gekocht voor ons hele huis. We werden super goed geholpen door Enes! Hij luisterde goed naar ons en lichte ons voor over de ondervloer en het laminaat. Na onze bestelling liet hij ons nog een rondje lopen, zodat we zeker wisten dat de bestelling klopte & liet hij de ondervloeren nog even zien. Hij legde ons ook uit dat van 1 van onze laminaat keuzes, er kleur verschillen in een pak verwerkt zitten. Erg fijn dat ons dit van tevoren gemeld werd, zodat we een weloverwogen beslissing konden nemen of wij dit laminaat alsnog zouden willen. Wij kunnen iedereen Laminaat Plaza aanraden. De rest van de klanten die binnenkwamen werden erg snel geholpen en de werknemers waren erg behulpzaam

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Diane Rijntjes 25-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Laminaatvlowr gekocht

Vandaag voor de 2e keer een laminaatvloer met plinten en ondervloer gekocht bij jullie. We waren zeer tevreden de 1e keer dus daarom nu weer. Goed en vriendelijk geholpen en een goeie prijs voor mooi laminaat. We komen zeker bij jullie terug!

Pluspunten

* prijs * keuze * personeel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Christel Timmerman 12-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ontzettend goeie service!!! Maar ook snelle service. We konden toen we belde de volgende dag ons laminaat ophalen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Harry Theunis 12-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top zaak met vriendelijk en gekwalificeerd personeel

Na diverse zaken te zijn afgelopen opzoek naar betaalbare en kwalitatief goed laminaat hebben we recent een aankoop gedaan bij Laminaat Plaza Almere. Met behulp van de vriendelijke en zeer meedenkende medewerkers, hebben we een goede vloer kunnen uitzoeken. De levering was stipt op tijd terwijl het laminaat even bij laminaat Plaza bewaard was gebleven, hier was niks op aan te merken. Als je zoekt naar een goede kwaliteit/prijs verhouding en dat dit zonder problemen verloopt dan zou ik iedereen aanraden om bij Laminaat Plaza Almere een aankoop te doen. Zelfs de nalevering van hoek en eindstukjes werd met de zelfde zorg en vriendelijkheid uitgevoerd. Ik zou iedereen die op zoek is naar een laminaat of een andere vloer Laminaat Plaza aanbevelen.

Pluspunten

Ruime keus komen gemaakte afspraken op tijd na. Goede nazorg

Suggesties

Hou het zo jullie steken boven de zaken uit die wij bezocht hebben op onze zoektocht naar een andere vloer

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marjolein 12-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super service!

Hele fijne service, Goed contact, vriendelijk! Echt tevreden!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1314
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen