Laminaat Plaza Almere klantervaringen

Vloerenbedrijven 18  recensies

Klantervaring met Laminaat Plaza, Almere

 10
M. Könst 19-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Afgelopen december een prachtige laminaat merkvloer gekocht bij Dennis. Hij was echt de goedkoopste en geeft echt goede service!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Quinten 17-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super. Goeie kwaliteit voor een nog betere prijs!

Ik ben langs geweest om te kijken wat ze aanboden. De eerste keer niks gekocht omdat ik toch eerst verder ging kijken. Uiteindelijk toch terug gekomen omdat niemand anders mij zo een goeie deal kon geven als laminaat plaza. De vloer was binnen 3 dagen geleverd na het afsluiten van de deal. Had zelfs nog sneller gekund als ik het wilde. Het is een prachtige vloer en de prijs is nergens zo scherp. De vloer is van super kwaliteit en was heel gemakkelijk te leggen. Ik ben er heel blij mee en mocht ik in de toekomst weer een vloer nodig hebben dan kom ik zeker terug. Ik heb laminaat plaza al aan een aantal mensen aangeraden en ik blijf dat ook zeker doen!

Pluspunten

Goeie kwaliteit Scherpe/Goeie prijs Vloer makkelijk te leggen Snelle levertijd Klantvriendelijk Personeel verstand van zaken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
vermeulen klussenbedrijf 14-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

een zeer nette en overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Sam 12-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Scherp geprijsd, afspraken worden nagekomen, denkt mee in oplossingen

Goede ervaring gehad met Laminaat Plaza. De prijs was zeer gunstig. Zeer flexibel met leveren. Mogelijkheid werd geboden om te veel gekochte laminaat terug te brengen.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
0.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
NW 12-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden, fijne winkel, eigenaar en veel op voorraad.

Fijne winkel, genoeg op voorraad wat bij andere winkels vaak niet het geval was. Dennis de eigenaar luistert goed naar wat de klant nodig heeft en denkt mee. Ik heb laminaat en plinten gehaald en ben er zeer tevreden over, de paar pakken laminaat die ik over had mocht ik terugbrengen. NW

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Familie Karabek 11-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg prettig geholpen. Twee keer geweest, een aantal vloerdelen meegekregen zodat we goed konden zien hoe de vloer bij ons thuis staat ivm lichtinval. Vervolgens vloer ook door hen laten leggen, mooi strak gelegd. We zijn er erg blij mee.

Pluspunten

Ruime parkeergelegenheid, speelplekje voor de kinderen, veel keus, snelle bezorging en ook professioneel gelegd.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Leonard Smeets 11-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Deze zaak is het aanbevelen waard

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
P Verdier 11-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super vriendelijke en snelle service

Ik vond het een fijne ervaring ze dachten met je mee qua levering en plaatsen van de vloer. Alles was mogelijk en fijne communicatie. Ik raad ze zeker bij iedereen aan

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Sjafie 10-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Laminaatplaza is erg vriendelijk en denkt met je mee. Goede vakmanschap. Top kwaliteits/ prijsverhouding!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
R. Behr 10-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goede service en kwaliteit

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen