Laminaat Plaza Almere klantervaringen

Vloerenbedrijven 114  recensies

Klantervaring met Laminaat Plaza, Almere

 10
Marco 24-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk en komt afspraken na.

Vriendelijk ontvangst juiste bij mij passende vloer gevonden. Bleek later een rest partij te zijn. Dus niet de hele vloer was leverbaar. Eigenaar heeft dit perfect opgelost. Bedrijf is een aanrader. De legservice van BelvaFloors super goed !!!! vriendelijk en een echte vakman. Kortom positieve ervaring.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Yolanda van Ewijk 22-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Aanrader!!!

Ondanks dat wij maar een paar vierkante meter nodig hadden werden we uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd. De collectie is uitgebreid en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

Grote collectie en veel voorradig. Vriendelijk en kundig personeel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Fam. Kooijman 15-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

vriendelijk en deskundig personeel, goede kwaliteit

Prima hulp bij het uitzoeken van ons nieuwe laminaat. Beste kwaliteit voor een goede prijs Netjes gelegd in een dag waarbij de medewerker niets teveel was.

Pluspunten

Vriendelijkheid van zowel de verkopers, de bezorgers als de monteur.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rob kahle 10-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Klantvriendelijk en een goede prijs/kwaliteit

Laminaatvloer gekocht en via laminaatplaza laten leggen door bedrijf uit Zwolle. Top gelegd en vriendelijk en goede service. Hij dacht goed mee met oplossingen. Voor mij dit bedrijf een 10+.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
P Schriek 24-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Veel keus, personeel vriendelijk en vakkundig. Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
n switser 09-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kregen flinke korting op restpartij, bedankt

goed geholpen veel advies gekregen en we zijn daardoor tot een goede keus gekomen

Pluspunten

goede service

Suggesties

geen suggesties

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Simone Vis 25-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Veel keus, vriendelijk personeel, geweldige service.

Wat een fijne winkel. We zijn zo vriendelijk en goed geholpen. En te gek dat je gewoon verschillende laminaatplanken mee mag nemen om thuis goed te beoordelen hoe het bij jou interieur staat. Wat een vertrouwen. Ik zal iedereen aanraden om hier naar toe te gaan. Met één woord geweldig!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Peter den Haan 25-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Scherpe prijzen , zeer snelle communicatie .

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Frans Klok 22-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel vriendelijk

Heel goed

Pluspunten

Geen druk om wat te kopen om tijd voor je.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
R.A. Huisman 18-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Lekker rustig rondkijken.

De medewerkers laten je rustig je keuze bepalen. Wij hadden slechts één pak pvc nodig, maar ook voor ons werd er de tijd genomen om advies te geven.

Pluspunten

Toen wij ons afvroegen hoe we zelf pvc konden leggen, belde de verkoper naar een van de medewerkers die pvc legt bij de klanten.. Daardoor kregen wij meer inzicht hoe de klus aan te pakken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 753
123...1112
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen