Laminaat Plaza Almere klantervaringen

Vloerenbedrijven 141  recensies

Klantervaring met Laminaat Plaza, Almere

 10
Bregman 21-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk vakbekwaam dien wat ze beloven

Wordt er vrolijk van als ik de zaak binnenloopt. Goed vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Nancy 08-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Op donderdag 28-10 zijn de heren langs geweest om het laminaat te leggen. Zij waren in 3 uur klaar! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de klantvriendelijkheid die zij van het begin tot eind hebben verstrekt.

Pluspunten

Goede service, goede kwaliteit, betrouwbaar, behulpzaam, klantvriendelijk, komen hun afspraken na, denken met je mee, je mening wordt gerespecteerd.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
ingrid v/d woude 08-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Product was na bestelling niet leverbaar goed opgelost

Product bleek niet meer genoeg op voorraad te zijn na bestelling, ze hebben me toen dezelfde kleur aangeboden betere kwaliteit en en aantal verpakkingen extra

Pluspunten

Goede service en doelgericht oplossing zoeken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Katrien 13-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer snelle service, totaalpakket, heldere en persoonlijke communicatie

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rob Kindt 19-07-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Via internet deze winkel bekeken. Prijzen zijn concurrerend

Heel vriendelijk ontvangst en geen opdringerige verkopers. Na onze keuze gemaakt te hebben zijn wij naar een verkoper gegaan, deze heeft ons vriendelijk en met kunde geholpen.

Pluspunten

Ook bij wijziging na koop doen helemaal niet moeilijk. Echt een top zaak

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Pascal 29-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Yousuf heeft prima werk afgeleverd!

Goede ervaring, communicatie ging prima. Je wordt keurig teruggebeld en Yousuf (ons contactpersoon) is gewoon keurig met het nagkomen.

Pluspunten

Tja, ik ben gewoon erg tevreden. Bezorging via een koerier hier in Roermond, na 2 dagen levertijd. Andere vloer werd via leverancier direct geleverd. Ook super snel en 3 weken eerder dan gepland.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Thijs de Bie 23-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitermate tevreden over Laminaat Plaza Almere! Behulpzaamheid, kennis en service onder één dak.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marcel Flamand 11-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service en vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Cheritaa Groeneweg 09-06-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super goede service in de zaak, door de bezorger en de leggers. Heel tevreden met het laminaat en zeker ook de prijs. Aanrader!!!

Super goede service. Vriendelijke en deskundige mensen in de zaak. Netjes geholpen en goede uitleg gekregen. Het laminaat kon snel geleverd en gelegd worden voor een mooie prijs. De prijs scheelde veel t.o.v. andere zaken waar ik geweest ben. Ook de bezorger van het laminaat was erg vriendelijk, evenals de leggers. Zij hebben het laminaat heel goed en strak gelegd. Ik zou Laminaat Plaza zeker aanbevelen en weet waar ik in de toekomst weer moet zijn!!!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Carlijn van den Brink 30-05-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hele fijne ervaring!

Nadat ik via de website ben gaan zoeken naar laminaat, kwam ik uit bij Laminaat Plaza. Dit ging eerst via de mail, waarbij ik dezelfde dag nog antwoord kreeg op mijn vragen. Vandaag zijn we langs geweest en hebben laminaat gekocht voor ons hele huis. We werden super goed geholpen door Enes! Hij luisterde goed naar ons en lichte ons voor over de ondervloer en het laminaat. Na onze bestelling liet hij ons nog een rondje lopen, zodat we zeker wisten dat de bestelling klopte & liet hij de ondervloeren nog even zien. Hij legde ons ook uit dat van 1 van onze laminaat keuzes, er kleur verschillen in een pak verwerkt zitten. Erg fijn dat ons dit van tevoren gemeld werd, zodat we een weloverwogen beslissing konden nemen of wij dit laminaat alsnog zouden willen. Wij kunnen iedereen Laminaat Plaza aanraden. De rest van de klanten die binnenkwamen werden erg snel geholpen en de werknemers waren erg behulpzaam

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708

Warning: array_reverse() expects parameter 1 to be array, null given in /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/includes/classes/class.debugger.php on line 81
123...1415
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen