Laminaat Plaza Almere klantervaringen

Vloerenbedrijven 147  recensies

Klantervaring met Laminaat Plaza, Almere

 10
Jamie 29-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super goede service van onze pvc vloer! Zowel qua advies, meedenken qua voordelige prijs voor de ondervloer en de mannen die de vloer hebben gelegd zijn ook super vriendelijk en professioneel! Zeer tevreden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Danique Kouwenberg 12-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede service en een prachtige vloer

Ik raad Laminaat Plaza zeker aan! De service is echt heel goed en ze hebben mooie vloeren voor een scherpe prijs. Ik had wat problemen met de plinten die ik bij mijn vloer kreeg en die qua kleur niet pasten, maar dit is keurig opgelost door Yasin. Uiteindelijk ligt er nu een prachtige vloer met de juiste plinten in mijn huis waar ik heel blij mee ben.

Pluspunten

Lossen problemen op, snelle reactie op offerte en contact en een snelle levering

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nicole 04-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fantastische service en klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rosita van Loveren 01-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Stop met zoeken koop hier je nieuwe vloer...

Ik heb alles online geregeld, kreeg netjes een offerte, proefstaal per post. Kon zelf aangeven waneer de vloer zou worden gelegd. Paar dagen voor de leg datum werd alles keurig geleverd. Bezorgen van Laminaat Plaza zag er keurig uit netjes in herkenbare kleding. Meedenkend en vroeg zelfs of er nog vragen waren Vloeren legger Yousouf belde een dag van te voren of alles netjes geleverd was en hoe laat hij zou komen. Was er netjes op de afgesproken datum en tijd en werkte keurig en rustig. Ook nog tijd voor een praatje. Het resultaat is dan ook super. Zoek niet verder bestel hier uw nieuwe vloer.

Pluspunten

Helder en duidelijk en doen niet moeilijk met een wijziging of een vraag. Keurige offerte, duidelijk en heldere afspraken. Alles na de wensen van de klant. SUPER TEVREDE

Suggesties

Ga zo door.....toppers

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Willem Lat 08-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Erg klantvriendelijk, goede kwaliteit en goede prijs!

Je kan rustig rondkijken in de winkel (vóór lockdown) zonder 'lastig' gevallen te worden. Als je toch informatie wilt hebben, nemen ze ook de tijd om je te helpen. Bij het bestellen denken ze mee en geven ze tips en adviezen. Bij het inplannen bellen ze ook om de afspraak af te stemmen, zowel de levering als het leggen. Laminaatvloer werd gelegd en de snelheid en kwaliteit (van leggen) was uitmuntend. In no time werd het erg mooi en netjes gelegd. Wij wilden ook onze trap laten bekleden. Hier ging iets van met de geleverde materialen. Dat was een fout van de fabrikant. Er moet een nieuwe levering komen. De communicatie hierover gaat niet fout, maar duurt lang voordat we geïnformeerd worden. Zou fijn zijn als we een statusupdate zouden krijgen.

Pluspunten

- Erg klantvriendelijk - Goede kwaliteit - Goede prijs

Suggesties

Als er vervolgacties moeten volgen, bv. nieuwe levering door fabrikant, zou het fijn zijn als jullie weer de regie pakken door ons (= de klant) proactief te informeren wat jullie gaan doen of gedaan hebben en wat de verwachte doorlooptijd is.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Fred Postema 27-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Super service

Zeer professioneel bedrijf met dito werknemers.komen afspraken na en nemen de tijd om te adviseren

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Suggesties

Ga vooral zo door

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bregman 21-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vriendelijk vakbekwaam dien wat ze beloven

Wordt er vrolijk van als ik de zaak binnenloopt. Goed vriendelijk personeel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Nancy 08-11-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

Op donderdag 28-10 zijn de heren langs geweest om het laminaat te leggen. Zij waren in 3 uur klaar! Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en de klantvriendelijkheid die zij van het begin tot eind hebben verstrekt.

Pluspunten

Goede service, goede kwaliteit, betrouwbaar, behulpzaam, klantvriendelijk, komen hun afspraken na, denken met je mee, je mening wordt gerespecteerd.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
ingrid v/d woude 08-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Product was na bestelling niet leverbaar goed opgelost

Product bleek niet meer genoeg op voorraad te zijn na bestelling, ze hebben me toen dezelfde kleur aangeboden betere kwaliteit en en aantal verpakkingen extra

Pluspunten

Goede service en doelgericht oplossing zoeken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Katrien 13-08-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer snelle service, totaalpakket, heldere en persoonlijke communicatie

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...1415
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen