Jotun-Specialist.nl Hapert klantervaringen

Bouwmarkten 39  recensies

Klantervaring met Jotun-Specialist.nl, Hapert

9.0
Laura van Zwieten 11-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed (telefonisch) bereikbaar, vakman. Daarnaast had ik de verf heel snel in huis.

Advisering en Vakmanschap
9.0
Orderverwerking en Levertijd
 10
Kwaliteit en Professionaliteit
9.0
Bereikbaarheid en Communicatie
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
letty van Gerwen 26-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

hoge kwaliteit, prima (telefonisch) overleg en advies , snel en goed bereikbaar, prima service. Kortom TOP!

Pluspunten

Snelle reactie op mailberichten, tevredenheid klant staat zichtbaar hoog in vaandel.

Advisering en Vakmanschap
9.5
Orderverwerking en Levertijd
 10
Kwaliteit en Professionaliteit
 10
Bereikbaarheid en Communicatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Hedi Visscher 10-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Wat ik erg waardeerde in het contact met Yotun is dat er echt meegedacht wordt. Ik had echt het gevoel dat ik als klant voorop stond, en niet het verkoopresultaat.

Ik ben erg blij met de Yotun specialist vanwege de service en ook vanwege de kwaliteit van de verf.

Pluspunten

Denkt mee, van uitzoeken kleuren tot meest handige leveringsproces (we hadden veel verschillende soorten verf nodig). Goed advies over te gebruiken producten en werkwijze. Probeert je echt de in alle opzichten de beste ervaring te geven.

Advisering en Vakmanschap
9.0
Orderverwerking en Levertijd
9.0
Kwaliteit en Professionaliteit
9.0
Bereikbaarheid en Communicatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Simon 07-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede verf, goed service

Advisering en Vakmanschap
9.0
Orderverwerking en Levertijd
9.0
Kwaliteit en Professionaliteit
8.5
Bereikbaarheid en Communicatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
S. Wilting 07-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top site!

Advisering en Vakmanschap
9.5
Orderverwerking en Levertijd
9.5
Kwaliteit en Professionaliteit
9.5
Bereikbaarheid en Communicatie
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Frits Bonder 05-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede verf snelle levering

Goede verf snelle levering

Advisering en Vakmanschap
9.0
Orderverwerking en Levertijd
9.0
Kwaliteit en Professionaliteit
9.0
Bereikbaarheid en Communicatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
J. Gerrits 05-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede telefonische support en snelle service.

Goede telefonische support en snelle service.

Advisering en Vakmanschap
9.0
Orderverwerking en Levertijd
9.0
Kwaliteit en Professionaliteit
9.0
Bereikbaarheid en Communicatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Jeroen 01-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Gewoon goed!

Bestelling verliep goed

Advisering en Vakmanschap
9.0
Orderverwerking en Levertijd
9.0
Kwaliteit en Professionaliteit
9.0
Bereikbaarheid en Communicatie
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
André van Ark 31-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snelle en plezierige communicatie, advies op maat

Jotun-Specialist neemt ruimt de tijd om adviezen op maat te geven voor mijn specifieke situatie. Snelle en plezierige communicatie, graag tot een volgende keer!

Advisering en Vakmanschap
 10
Orderverwerking en Levertijd
9.5
Kwaliteit en Professionaliteit
 10
Bereikbaarheid en Communicatie
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
A. Kingma 31-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wij zijn erg tevreden

De verf is makkelijk te verwerken en wij zijn erg tevreden met het resultaat! De service is erg goed! Ik kreeg prima advies en Jur dacht met me mee. Voor de verwerking van de verf kreeg ik zelfs een leeg verfblik toegestuurd!

Advisering en Vakmanschap
9.5
Orderverwerking en Levertijd
9.5
Kwaliteit en Professionaliteit
9.5
Bereikbaarheid en Communicatie
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen