Huidkliniek Amsterdam Zuid Amsterdam klantervaringen

Schoonheidssalons 12  recensies

Klantervaring met Huidkliniek Amsterdam Zuid, Amsterdam

8.0
Roosje de Tuin 27-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Je krijgt wat je wenst

In de tijd dat ik hier kom is mijn huid echt verbeterd. Ik kreeg wat ik graag wilde en dat is een mooie huid.

Suggesties

Online Facturatie

Klantvriendelijkheid
6.5
Informatieverstrekking
3.5
Prijs
4.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
4.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Margriet Middelkoop 27-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Mijn ervaring is erg positief

Ik had last van een wat onrustige huid en door de behandelingen (peeling) wordt mijn huid zichtbaar egalerer. Dit effect is niet alleen zichtbaar in de dagen direct na de behandeling, maar juist ook in de 5/6 weken erna.

Pluspunten

Zorgvuldig en professioneel advies

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Leonore 03-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Nieuwe nagels

Het aangroeien duurde de nodige maanden, maar ik kan weer teenslippers aan! Blij!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Greet Hoogeboom 20-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prettig en Professioneel

Ik was op zoek naar een behandeling voor elektrische ontharing en heb deze gevonden bij Huidkliniek Amsterdam-Zuid. Prettige behandelingen heb ik gekregen en ben zeer tevreden over het resultaat.

Pluspunten

Professioneel en een rustige omgeving

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Fabian Blomberg 20-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Schimmelnagels; pijnlijke maar efficiënte behandeling. Nog wel even in behandeling maar ben positief over het eindresultaat

Zie ervaring in kort

Pluspunten

Tegemoetkoming in onderhoud/schoonmaken teennagels. Enfin, zeer goede service.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Anita Pronk 08-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekend

Prima, ik kom voor lymfdrainage en oedeemtherapie

Pluspunten

Denken mee

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Kelly Driebergen 08-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima

Is goed

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
G. de Graaf 08-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professionele en kundige behandeling

Ben ruime tijd klant en ben zeer tevreden.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Rob 30-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uiterst tevreden over resultaat

Op jeugdige leeftijd veel last van acne gehad. Door intensieve behandelingen met PH Formula en de vakkundige begeleiding van Dionne en Natasja heb ik zichtbaar goed resultaat behaald. Het is fijn om weer met een mooie en gezonde huid over straat te gaan ;-). ik ben in elk geval super tevreden.

Pluspunten

vakkundig, vriendelijk, geduldig en mooie professionele kliniek. echt een aanrader.

Suggesties

vanwege de drukte zijn jullie soms wat minder goed bereikbaar. Gelukkig wordt je wel altijd netjes teruggebeld later op de dag of in de avond.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Yanna 19-03-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben bij Dionne terecht gekomen voor mijn acne. Na drie behandelingen is dit al stukken minder geworden en ben hier heel blij mee. Ze is altijd super vriendelijk en kan bij haar terecht voor advies.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen