Haarkliniek de Kroon Breda (Ulvenhout) klantervaringen

Cosmetisch artsen 11  recensies

Klantervaring met Haarkliniek de Kroon, Breda (Ulvenhout)

9.0
Remco Klein 17-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer positieve ervaring, tevreden met het resultaat en vind het een vooruitgang ten opzichte van voor de behandeling.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Patrick van der Donk 25-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

In een woord: geweldig

Ik heb nu ruim een week geleden een behandeling gehad. De behandeling valt reuze mee. Ik heb er lang over getwijfeld. Maar achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen!! Totaal GEEN pijn gehad door de verdovingen. En zelfs na de behandeling geen pijn gehad. En ik heb een volledige behandeling gehad. 2500+ grafts Kundig personeel/artsen/assistentes. Vriendelijke dames die je op je gemak stellen. Goede professionele uitleg gehad bij het vrijblijvend consult. In een woord geweldig!! Niks op aan te merken. Nu afwachten wat het resultaat wordt.

Pluspunten

Aardig, kundig personeel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Michel broeren 07-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Keurig gedaan , ben dik tevreden, beste informatie gekregen daarom gekozen voor dot bedrijf , was bij 4 andere klinieks geweest, kreeg zeer goede informatie vooraf .Mvgr

Tevreden

Pluspunten

Blijf in nederland

Suggesties

Goede nazorg

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
M De Jong 16-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima kliniek, professioneel en vakkundig

Een duidelijk en goede intake gehad. Ben bij meerdere geweest maar de Kroon kreeg duidelijk mijn voorkeur. Dat de prijs ook goed uit viel was meegenomen. Dag van de behandeling was prima. Vakkundige en rustige arts die wist waarover hij het had. Team van assistenten goed op elkaar ingewerkt en duidelijk ervaren. Communicatief goed en ook nog eens humor, dat maak je ook niet altijd mee lijkt me. In de rust een lekkere lunch. Goede telefonische nazorg . Even een jaartje aankijken wat het resultaat zal zijn.

Pluspunten

Vakkennis, ervaring, benadering naar klant en teamwork

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Richard Dielissen 10-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professionele kliniek met een goed samenwerkend team

Ik heb op 7 februari 2020 een behandeling ondergaan. Van het consult tot aan de behandeldag Perfect voorgelicht als ik vragen had kon ik mailen, en kreeg gelijk reactie. Op de behandeldag zelf heb ik geen pijn ondervonden. Mike en zijn team werken heel precies en netjes. Na 2 dagen werd ik gebeld om alles nog te bespreken voor de nazorg. Kortom het is een goed team bij elkaar. Een aanrader. Nu wat maanden wachten op het eind resultaat.

Pluspunten

Goede communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige medewerkers

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Martin van Buren 22-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Echt super blij

Bijna een jaar geleden een haartransplantatie gedaan. 2000 grafts. Inmiddels zijn de haren gegroeid en en het resultaat is precies zoals afgesproken. Een hele mooie volle bos. Heel erg bedankt Haarkliniek De Kroon. Als dank deze recensie.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Stefan 21-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na een helder consult ben ik goed geholpen en begeleid tijdens dit proces. Ik ben erg trots en blij met het eindresultaat. Bedankt Mike en team

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bob Legius 15-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Maximale prijs kwaliteit verhouding

In augustus van dit jaar een haartransplantatie bij haarkliniek de kroon gedaan. Wat mij erg opviel was de vriendelijke houding van alle medewerkers. Maar zeker ook de zorg voor mij. Goede begeleiding en uitleg over alle stappen die zouden komen. Ook de nazorg was perfect. Ik werd na een dag gebeld hoe het ging. Ook tussentijds kon ik terecht als ik vragen had. De koffie stond klaar

Pluspunten

De Prijs. Gezien de kwaliteit van de medewerkers van Haarkliniek de Kroon kun je nergens in Nederland een zo goede dienstverlening krijgen. Vakkundigheid personeel Klantvriendelijkheid personeel Locatie

Suggesties

Je hoeft niet naar Turkije voor een haartransplantatie. Zeker niet voor de prijs. Dus kijk zeker op de site van haarkliniek de Kroon

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Frans 07-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het is een topteam, correct, professioneel en vriendelijk.

Ik heb jarenlang overwogen wat te doen met de kalende plekken op mijn voorhoofd. Ook Turkije is voorbij gekomen, maar geen vertrouwen gekregen. Daarom toch maar rondgevraagd en info ingewonnen in het zuiden van het land. De eerste en volgende contacten met De haarkliniek Kroon waren en zijn nog steeds professioneel en correct. De dag van behandeling was zeker zwaar, dit i.v.m. het urenlang stil blijven liggen op een aantal posities. Absoluut geen pijn, wat ik wel had verwacht. De dagne erna waren de meest zware, opgezet hoofd, jeuk en slecht slapen in een zittende houding. Na 3 dagen was deze ware periode voorbij en ging het snel berg opwaarts. Je ziet jezelf opknappen en beter voelen. Het is frappant hoe snel het gaat in 2 weken na de behandeling en je alles weer aankunt en redelijk tot normaal kunt functioneren. In mijn ogen zijn de Prijs, die scherp is, en kwaliteit zeer in verhouding met elkaar. Ik ben erg tevreden en heb nu al gekregen wat ik ervan had verwacht. Na 3 maanden al een behoorlijk haardos en het blijft maar groeien.

Pluspunten

De mensen zijn professioneel, correct, eerlijk en er is een goede communicatie naar de klant.

Suggesties

De goede kwaliteit blijven waarborgen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Carlo Nuijten 01-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

van de intake tot de behandeling zeer goed

Ik stond op het punt om naar Turkije te gaan maar na een gesprek met Kroon was ik snel van mening verandert. Voor het prijs verschil zou ik niet gaan. Einde dag gewoon naar huis i.p.v. hotel en ook niet vliegen ...ideaal.! Vanaf moment dat je binnen komt tot na de behandeling staat er een top team voor je klaar, Ze stellen je op je gemak en gaan aan de slag. Inmiddels 4 dagen verder en nu al blij met resultaat. Ook de uitleg voor wat na de behandeling was duidelijk en zeer belangrijk......

Pluspunten

- prijs - Ulvenhout ipv Turkije

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen