Haarkliniek de Kroon Breda (Ulvenhout) klantervaringen

Cosmetisch artsen 15  recensies

Klantervaring met Haarkliniek de Kroon, Breda (Ulvenhout)

9.0
Bart Talens 24-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden

In december 2020 een HT ondergaan bij de Kroon en nu, bijna een half jaar verder, al een heel mooi resultaat. Het duurt nog even tot het eindresultaat maar mijn haarlijn is terug met nu al een mooie dichtheid. Ook de groeirichting van mijn haar is mooi gereconstrueerd. Dat geeft vertrouwen voor de komende maanden. Het personeel is vriendelijk, kundig en tijdens het intakegesprek worden realistische scenario’s geschetst. Twee behandelingen ivm ver gevorderde kaalheid, dus de focus gelegd op de boven/voorkant en niet de kruin om het beste resultaat te krijgen. Hier een heel tevreden klant en voor de kruin ga ik zeker naar de Kroon terug!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Maikel Fens 21-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het personeel van haarkliniek de Kroon is erg vriendelijk en vakkundig.

Vorig jaar mei heb ik een haartransplantatie laten doen. Ik ben erg fijn en goed geholpen door het vakkundig personeel. Ook kon ik met mijn vragen altijd terecht. Ik ben erg tevreden over het resultaat en denk er aan om nog een keer terug te gaan. Ik zou deze haarkliniek zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, vakbekwaam, professionaliteit.

Suggesties

n.v.t.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Esmee Heuvelmans 16-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Na orientatie bij deze kliniek uitgekomen, ik werd vriendelij’ ontvangen, duidelijke informatie en een mooie prijs. De behandeling voelde kundig, de begeleiding was prettig, ik werd goed voorbereid op het gehele proces na de transplantatie.

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marco 17-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden over het resultaat!

Zeer klantvriendelijk en kundig personeel. Het gehele traject is heel soepel verlopen met een heel mooi resultaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Remco Klein 17-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer positieve ervaring, tevreden met het resultaat en vind het een vooruitgang ten opzichte van voor de behandeling.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Patrick van der Donk 25-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

In een woord: geweldig

Ik heb nu ruim een week geleden een behandeling gehad. De behandeling valt reuze mee. Ik heb er lang over getwijfeld. Maar achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen!! Totaal GEEN pijn gehad door de verdovingen. En zelfs na de behandeling geen pijn gehad. En ik heb een volledige behandeling gehad. 2500+ grafts Kundig personeel/artsen/assistentes. Vriendelijke dames die je op je gemak stellen. Goede professionele uitleg gehad bij het vrijblijvend consult. In een woord geweldig!! Niks op aan te merken. Nu afwachten wat het resultaat wordt.

Pluspunten

Aardig, kundig personeel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Michel broeren 07-10-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Keurig gedaan , ben dik tevreden, beste informatie gekregen daarom gekozen voor dot bedrijf , was bij 4 andere klinieks geweest, kreeg zeer goede informatie vooraf .Mvgr

Tevreden

Pluspunten

Blijf in nederland

Suggesties

Goede nazorg

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
M De Jong 16-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prima kliniek, professioneel en vakkundig

Een duidelijk en goede intake gehad. Ben bij meerdere geweest maar de Kroon kreeg duidelijk mijn voorkeur. Dat de prijs ook goed uit viel was meegenomen. Dag van de behandeling was prima. Vakkundige en rustige arts die wist waarover hij het had. Team van assistenten goed op elkaar ingewerkt en duidelijk ervaren. Communicatief goed en ook nog eens humor, dat maak je ook niet altijd mee lijkt me. In de rust een lekkere lunch. Goede telefonische nazorg . Even een jaartje aankijken wat het resultaat zal zijn.

Pluspunten

Vakkennis, ervaring, benadering naar klant en teamwork

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Richard Dielissen 10-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professionele kliniek met een goed samenwerkend team

Ik heb op 7 februari 2020 een behandeling ondergaan. Van het consult tot aan de behandeldag Perfect voorgelicht als ik vragen had kon ik mailen, en kreeg gelijk reactie. Op de behandeldag zelf heb ik geen pijn ondervonden. Mike en zijn team werken heel precies en netjes. Na 2 dagen werd ik gebeld om alles nog te bespreken voor de nazorg. Kortom het is een goed team bij elkaar. Een aanrader. Nu wat maanden wachten op het eind resultaat.

Pluspunten

Goede communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige medewerkers

Suggesties

Geen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Martin van Buren 22-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Echt super blij

Bijna een jaar geleden een haartransplantatie gedaan. 2000 grafts. Inmiddels zijn de haren gegroeid en en het resultaat is precies zoals afgesproken. Een hele mooie volle bos. Heel erg bedankt Haarkliniek De Kroon. Als dank deze recensie.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen