Fysiotherapie Beuzenberg Groningen klantervaringen

Fysiotherapiepraktijken 34  recensies

Klantervaring met Fysiotherapie Beuzenberg, Groningen

 10
Melissa 13-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede service, ze nemen de tijd voor je en nemen je goed mee in wat wat ze gaan doen

Vier jaar lang heb ik onder verschillende fysio's en doktoren gelopen en was ik helaas nooit klachtvrij. Hierbij het gevoel gehad dat ik nooit volledig gehoord werd of meegenomen werd in de beslissingen. Toen ik bij beuzenberg kwam zijn we alles stap voor stap bij langs gelopen en zijn al mijn vragen beantwoord. Na een paar behandeling was er al snel verschil met als resultaat dat ik nu klachtvrij ben en weer volledige belasting kan geven aan me enkel.

Pluspunten

Klantvriendelijk Helpen je tot je klachtvrij bent.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Paulien 12-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lars houdt pas op met behandelen als de pijn helemaal weg is.

Nooit lang wachten op je afspraak, de communicatie verloopt helder en de sfeer is ongedwongen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Zadrach 31-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Altijd goed en duidelijk met wat er gaat gebeuren. Zeer gericht op de patient en zeer vriendelijk. Beste ervaring tot nu toe.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Joelle 16-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke uitleg behandeling, afspraken inplannen gaat erg gemakkelijk en flexibel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Philippe 02-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben perfect geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Hayo 02-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede professionele ervaring

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Arnoud 27-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goedd

Goed geholpen

Pluspunten

Goed geholpen

Suggesties

Goed geholpen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sean Erasmus 30-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lars heeft me meerdere keren geholpen met mijn diverse klachten. Legt duidelijk uit wat er aan de hand is en wat hij aan het doen is om het probleem te verhelpen. Heeft plezier in zijn vak en dat zie je terug in de resultaten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Tineke 31-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Door effectieve dry needling behandeling zijn mijn klachten verdwenen

Kwam met knieklachten binnen, na een paar behandelingen waren deze klachten over. Maar pijn was nog niet weg. Fysiotherapeut bleef zoeken en behandelen totdat spierspanning op andere plekken ook over was.

Pluspunten

Goede communicatie, fijne sfeer, alle tijd en rust voor behandeling Duidelijke en uitgebreide informatie.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Jesper 31-08-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen