Fysiotherapie Beuzenberg Groningen klantervaringen

Fysiotherapiepraktijken 21  recensies

Klantervaring met Fysiotherapie Beuzenberg, Groningen

 10
Tom 18-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lars was heel vriendelijk en gaf duidelijke aanwijzingen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Frank 09-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen door Lars met mijn klachten. Kan weer fietsen zonder pijn.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Nynke 09-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Effectieve en prettige behandelingen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sonja van der Pol 29-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Knie weer klachtenvrij

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Jeffrey 28-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg positief, ik ben snel en adequaat geholpen.

Positieve praktijk met veel mogelijkheden. Heb meerdere therapeuten gezien allemaal erg positief. Ondeling zou de communicatie beter kunnen maar als klant ben ik tevreden over de aanpak van de behandelingen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Marlein 25-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer tevreden, fijne comnunicatie

Fijne behandelingen gehad. Echter vond ik het aan het begin het wat 'vaag' en kreeg ik soms het idee dat de fysio niet meer wist wat hij de vorige keer tegen me had gezegd en niet alle informatie over mijn klacht en wat er tegen hielp klopte daardoor had ik het idee. Maar dit was alleen de eerste paar behandelingen.

Pluspunten

Fijne sfeer, luchtige gesprekken tussendoor. Ik voelde me welkom. Ook de communicatie rondom problemen met mijn zorgverzekering vond ik fijn.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Emma 07-01-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede fysio!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Manon 22-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Effectief, passend en helpend

Ik kon snel terecht, de afspraken duren niet lang (wat fijn is in combinatie met een drukke agenda) en ik heb geen pijnklachten meer.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
1.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Anne-Marie Kapiteijn 17-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erge prettige ervaring met Lars. Hij wist waar hij het over had en ik hoop dat ik nu niet meer heen hoef. Dat zou een goed teken zijn namelijk.

Pluspunten

Prettig in omgang en weet waar hij over praat

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Toine Bodewitz 03-12-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel, goeie behandeling, vakkundig

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
1.0
Afspraken nakomen
7.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen