Fysiotherapie Beuzenberg Groningen klantervaringen

Fysiotherapiepraktijken 37  recensies

Klantervaring met Fysiotherapie Beuzenberg, Groningen

 10
Kim Bakker 31-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Klachtenvrij en goed geholpen

Na heel lang te hebben rondgelopen met klachten ben ik eindelijk goed geholpen d.m.v. mobilisatie en dry-needling. De therapeut begreep mijn pijnklachten goed en heeft mij een beeld gegeven bij het ontstaan van de pijn. Daarnaast denkt de praktijk goed met je mee als het je onverhoopt niet lukt om te komen of je je afspraak bent vergeten. Dit had niet gehoeven maar hebben ze wel voor mij geregeld.

Pluspunten

Goede behandeling, goede service, altijd op tijd, duidelijke communicatie

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Maarten 26-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vrijwel klachtenvrij na jaren rugpijn.

Zeer positieve ervaring. Na jaren rugpijn en meerdere fysiotherapeuten nu eindelijk vrijwel klachten vrij. Opvallend vond ik dat hij veel tijd besteed aan educatie waardoor je beter begrijpt hoe klachten ontstaan en waar deze in mijn geval wss vandaan kwamen. Ook laagdrempelig dryneedling sloeg aan.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Maarten 02-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg vriendelijk personeel en na behandeling zijn m'n klachten flink afgenomen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Melissa 13-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede service, ze nemen de tijd voor je en nemen je goed mee in wat wat ze gaan doen

Vier jaar lang heb ik onder verschillende fysio's en doktoren gelopen en was ik helaas nooit klachtvrij. Hierbij het gevoel gehad dat ik nooit volledig gehoord werd of meegenomen werd in de beslissingen. Toen ik bij beuzenberg kwam zijn we alles stap voor stap bij langs gelopen en zijn al mijn vragen beantwoord. Na een paar behandeling was er al snel verschil met als resultaat dat ik nu klachtvrij ben en weer volledige belasting kan geven aan me enkel.

Pluspunten

Klantvriendelijk Helpen je tot je klachtvrij bent.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Paulien 12-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Lars houdt pas op met behandelen als de pijn helemaal weg is.

Nooit lang wachten op je afspraak, de communicatie verloopt helder en de sfeer is ongedwongen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Zadrach 31-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Altijd goed en duidelijk met wat er gaat gebeuren. Zeer gericht op de patient en zeer vriendelijk. Beste ervaring tot nu toe.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Joelle 16-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Duidelijke uitleg behandeling, afspraken inplannen gaat erg gemakkelijk en flexibel

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Philippe 02-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben perfect geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Hayo 02-11-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede professionele ervaring

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Arnoud 27-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goedd

Goed geholpen

Pluspunten

Goed geholpen

Suggesties

Goed geholpen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden