Fine LaserClinic Amersfoort klantervaringen

Schoonheidssalons 9  recensies

Klantervaring met Fine LaserClinic, Amersfoort

 10
Alice 16-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super blij met het resultaat met laserontharing.

Had ik het maar eerder laten doen. Ik heb mijn oksels en bikini lijn laten behandelen met laserontharing. Gelijk na de eerste behandeling merk je al verschil. Scheren met als resultaat een geïrriteerde huid is verleden tijd!! Zeker een aanrader.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Shamanta de Bruin 16-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Pmu wenkbrauwen

afgelopen jaar mijn pmu laten verwijderen bij fine. Echt onwijs tevreden het was zo scheef gezet en de kleur helemaal niet passend bij mijn gezicht. dankjewel voor het verwijderen en deze kliniek is echt een aanrader!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sharon Verhagen 28-04-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Super blij na Skinpen

Onwijs goed geholpen. Ik had acne littekens en kleine pigmentvlekjes na mijn pakket echt een schone rustige huid gekregen! dankjewel!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Sabine 18-03-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Oksel laseren

Mijn oksels laten laseren vorig jaar in Arnhem, echt heel blij mee!

Pluspunten

Leuke meiden

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Remy Overkempe 17-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldige service, heel klantvriendelijk. Mooie kliniek en heel verzorgd. Personeel is leuk en uitermate bekwaam!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Tara 11-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

aanrader

Ik heb de kliniek in Arnhem bezocht. Mooie, nieuwe en schone kliniek. Personeel is vriendelijk en hebben verstand van hun werk. Tot op heden ben ik zeker tevreden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
0.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Jessie 08-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Al na de eerste keer effect

Ik heb een intake en de eerste 2 behandeling gehad bij Fine Laser Clinic. Ze zijn erg duidelijk met het speciale behandelprotocool die zij hebben. Ik merk nu al een verbetering en ben daar al super blij mee, lat staan als mijn beenharen straks helemaal weg zijn. De kliniek zelf ziet er ook mooi en gezellig uit en je wordt leuk ontvangen. Daarnaast werken ze erg hygiënisch, netjes en nauwkeurig.

Pluspunten

Aardig personeel Duidelijk over het behandelplan Goede acties

Suggesties

-

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Helena 14-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super fine kliniek

Na eerder vele IPL behandelingen te hebben gedaan bij een "kliniek" aan huis, kon ik helaas niet zeggen dat de ongewenste haargroei weg was. Na veel research gedaan te hebben, kwam ik bij Fine Laser Clinics terecht. Ik heb de gok gewaagt en kan nu zeggen dat ik van het vervelende haar op mijn bovenlip af ben! De dames van Fine Laser Clinics zijn erg eerlijk, vriendelijk en professioneel! Ik zal deze kliniek aan iedereen aanraden.

Pluspunten

eerlijk vriendelijk pijnloos ontharen

Suggesties

geen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
0.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Jeanine de Vlieger 01-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Langdurige ontharing door de lasertechniek!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen