Epoxywinkel.nl Amsterdam klantervaringen

Vloerenbedrijven 22  recensies

Klantervaring met Epoxywinkel.nl, Amsterdam

 10
Linda 02-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Echt heel tevreden!

Super advies, heel goed meegedacht en nuttige tips. Prachtvloer voor de helft van het geld door het zelf te doen. We vonden het spannend, maar we hebben goed naar alle tips geluisterd en echt een topvloer nu. Iedereen die bij ons binnen komt zegt er iets over.

Pluspunten

Super snelle levering Goed advies

Suggesties

Nog even toevoegen dat je echt beschermde kleding moet dragen misschien. Stoms er ook eigenlijk wel in, maar wij hadden de indruk dat het niet zo erg zou zijn en je het van je af kom wassen als he snel genoeg was. 4 weken later was het pas van onze huid af. Oeps :)

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
DP Gerrits 02-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect

Zeer goede service . Ik had betonacryl nodig maar mijn kleur stond er niet tussen dus een mailtje gestuurd binnen een paar uur Kreeg ik een mail terug dat mijn kleur was bijgevoegd En twee dagen later al in huis ! Zeer tevreden PERFECT GEREGELGD.

Pluspunten

Alles perfect geregeld

Suggesties

N.V.T

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Mark van der Veer 01-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed

Nooit geweten dat zo snel zo'n mooie vloer geleverd kon worden! Heel erg blij mee het eindresultaat en de manier hoe het ging. Fijne ervaring aan overgehouden!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
John van Amerongen 01-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel mooi

Bedankt voor onze mooie vloer! Snel en duidelijk contact en goede en snelle service. Blij met mijn nieuwe vloer!

Pluspunten

Communicatie

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Hendrik van Ambacht 22-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zelf goed te doen

Samen met mijn zoon een vloer gelegd in het appartement van hem, allemaal spulletjes besteld. Goed te doen.

Pluspunten

Handleidingen

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Henk van der Hangeman 27-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Precies wat ik zocht

Ik wou een mooie vloer aan laten leggen, totdat ik op deze site kwam. Zelf geprobeeerd en tevreden met het resultaat, partner ook erg blij.

Pluspunten

handleiding

Suggesties

groter lettertype

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Andi Schoothoven 25-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Beter dan verwacht

Ik vond de foto´s van de website erg mooi, maar mijn eigen vloer vind ik nu nog mooier. Ben er zeer happy mee.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Geoffrey Zegelaar 25-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top

De prijzen zijn niet mals, maar de vloer mag er wezen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Bas Veen 25-01-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Goed

Keurige levering van de bestelde gietvloer.

Klantvriendelijkheid
0.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Youri Driessens 19-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

echt een aanrader!

tijdje geleden een vloertje besteld bij epoxywinkel, besloten deze zelf te leggen. Goed geïnformeerd door de heer op de klantenservice, direct besteld werd snel geleverd. Aan de hand van de handleiding makkelijk mijn vloer kunnen leggen. Erg blij met het resultaat!

Pluspunten

niet duur, wel goede kwaliteit vloer.

Suggesties

Heb ik niet echt...

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 742
123
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen