Dijk & Van Emmerik Amsterdam klantervaringen

Loopbaanbegeleiding 34  recensies

Klantervaring met Dijk & Van Emmerik, Amsterdam

 10
Jasper 17-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ronduit top ervaring met dit bureau! Op hele betrokken wijze ben ik begeleid bij reintegratie

Een nieuwe start maken is een groot ding. Flores heeft mij op betrokken wijze gemotiveerd om te zoeken naar werk wat ik leuk vind en aan kan. Met een aanstekelijke positiviteit bleef hij mij motiveren. Het heeft geresulteerd in een mooie nieuwe baan en vertrouwen voor de toekomst!

Pluspunten

Betrokken, professioneel, informeel

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
jeroen groenewoud 22-02-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik heb een goed assessment gehad, na een week een kloek rapport dat zich en daar een klein beetje tegensprak maar in de grote lijn herkenbaar is goed werkzaam. Het nagesprek gaf voor mij wel extra duidelijkheid die ik met alleen het rapport niet had gehad

Pluspunten

Ik goed begeleid gedurende de dag en heb een herder eindgesprek gehad.

Suggesties

Een eindrapport opstellen nadat eindgesprek is geweest. Zo'n gesprek kan verkeerde aannames wegnemen en dan kan het rapport ook extern wat meer gebruikt worden.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
0.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Maria Anoniem 22-01-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Spannende en verhelderende dag

Beste Flores, het was een uitdagende dag, maar vooral in positieve zin. Je hebt me op een verantwoorde manier een spiegel voorgehouden in de gesprekssituatie met de acteur, maar ik voelde me absoluut safe. Ook was je kritiek constructief en verhelderend. Ik schrok wel erg toen ik bij toeval hoorde dat het om een selectieassessment ging, en niet om een ontwikkelassessment, zoals mij verteld was. Nog een klein dingetje: Jullie beloven een gecaterde lunch met een keuze uit een menu-kaart. Volgens mij stond Saskia in de keuken broodjes te smeren - daar is niets mis mee, maar beloofd dat dan niet, als het niet wordt aangeboden. P.S. Over de kosten - een verplichte vraag - kan ik niets zeggen, vandaar dat ik een 'neutraal' cijfer heb gegeven.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Greetje Blaauw 07-11-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Veilig, betrouwbaar, leerzaam.

Ik heb heel veel aan Dijk en van Emmerik gehad. Mezelf beter leren kennen.

Pluspunten

Na een moeilijk periode in mijn leven heb ik veel steun gehad, dus ook het psychische gedeelte was voor mij belangrijk. Ik heb geleerd om verder te kijken dan het beroep wat ik nu uitvoer. helaas was de timing voor mij niet perfect. k was nog niet genoeg genezen om weer aan de slag te kunnen. Ook was er last met het UWV waardoor de plannen verstoord werden.

Suggesties

Het zou wel fijn zijn als de testen en het "huiswerk" daarna wat uitgebreider besproken zouden worden. Ik had soms het gevoel dat ik heel erg mijn best deed om vragen goed in te vullen en zou daar dan later nog uitgebreider over willen praten.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marieke 22-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Inspirerend

Veel mooie inzichten, doeltreffende gesprekken en altijd een luisterend oor

Pluspunten

Zonder oordeel, neutraal advies

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Irada Guseinova 26-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik ben gecoacht door Ireen. Een zeer positieve ervaring mee. Zij is erg vriendelijk en capabel in haar werk.

Mijn doel om ervaringsdeskudige te worden is gelukt mede dankzij support en coaching van Irene. Zij gaf mij zelfvertrouwen en was goed voor mijn zelfbeeld. Ben haar dankbaar! Zij is een zeer lief en leuk mens. Aanwist voor de organisatie!

Pluspunten

Goede coach locatie goed bereikbaar mooi kantoor wat de inrichting en inspirerende leesmatereaal en kunst dingentjes betreft

Suggesties

telefonische betere bereikbaarheid meer cursussen aanbod een soort lokaak beschikbaar stellen waar men kan werken bv aan zijn cv, brieven en vacature search met begeleiding hiervoor

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
6.0
Prijs
4.0
Afspraken nakomen
5.5
Bereikbaarheid
4.0
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
5.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Inge van den Eshof 09-08-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Snel & goed geholpen en weer op de 'rit' gebracht.

Positief, praktische tips, goede voorbeelden voor feedback/refelctie

Pluspunten

Goede, effectieve gesprekken. Goed contact.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
0.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Guus Van Deelen 18-07-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

goede coach, prima organisatie

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Wim roorda 28-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Betrokken ,enthousiast ,veruimend,aktief, stmuleerend.

Suggesties

Vele. Komen terecht in een vacuum na teleurstelling in werkveld aandacht zgn star methode en aandacht koudbellen zie intranet het belmeisje

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
6.5
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
6.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
6.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
l. ijsseling 17-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

op maat, ontspannen en effectief

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen