Dijk & Van Emmerik Amsterdam klantervaringen

Loopbaanbegeleiding 67  recensies

Klantervaring met Dijk & Van Emmerik, Amsterdam

 10
Eline Vrijhof 01-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Prettig re-integratie assessment en heel nuttig rapport als eindresultaat

Ik vond het een grondig assessment. Het was goed voorbereid en gepland en vond de begeleiding van Aimen erg fijn. Het interview was heel prettig en ik kon merken dat hij zich had ingelezen, professioneel is en zich focuste op de juiste punten. Ik ben heel blij met de uitgebreide rapportage. Het is heel leerzaam en leuk om je zo te verdiepen in je interesses en kunnen. De rapportage gaat mij zeker helpen bij het vinden van passend werk.

Pluspunten

Professioneel, grondig, prettig contact en een rapportage waar ik veel aan heb.

Suggesties

Wanneer werk wordt geadviseerd waar je nog geen diploma's voor hebt, kan eventueel een beetje advies gegeven worden over opleidingen of tips over waar je heen kan om dit uit te zoeken. Misschien hoort het niet helemaal bij deze rapportage en je kan het altijd zelf op zoeken, maar het zou misschien nog een aanvulling kunnen zijn.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Michel van der Linden 09-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Het hele proces voelde vertrouwd en vakkundig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mohamed 01-03-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik heb een goede inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en verbeterpunten. Mijn coach was Ayman en die heeft een duidelijk rapport opgesteld waar ik naar toe moet werken

Positief

Pluspunten

Goede coaches

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Juliet 24-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Geweldig traject

Ik heb van begin tot eind een goed gevoel aan overgehouden. Professioneel

Pluspunten

Coach Esmee prettig heeft mij goed geholpen. Zeer meelevend en denkt met je mee

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Marcel Nagel 21-02-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Samen met Flores van Emmerik is mijn outplacementtraject heel succesvol verlopen.

Een outplacementtraject is intensief. Je kijkt achterom naar wat je achterlaat, maar vooral vooruit naar waar je heen wilt. Flores heeft mij hierin op betrokken wijze bijgestaan. Hij nam twijfels weg en na ieder gesprek groeide mijn zelfvertrouwen. Dit traject heeft naast een mooie nieuwe baan tevens een beter beeld over mezelf opgeleverd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Vd Kommer 22-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Heel prettig en deskundig verder geholpen

Heel zorgvuldig en maatwerk. Esmee Verhagen is zeer deskundig en betrokken. Heb er veel aan gehad.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Vincent 11-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel, klantgericht, kwaliteit

Professionele begeleiding waarbij er uitgebreid de tijd voor je wordt genomen om je verhaal aan te horen en van daaruit acties te ondernemen. Prettige ontvangst op kantoor en vriendelijk personeel. Beroepskeuze rapport duidelijk en uitgebreid, prima kwaliteit.

Pluspunten

-professioneel personeel -prettige ontvangst op kantoor -er wordt ruim de tijd genomen voor je -kwaliteit van de dienstverlening

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Maria Consuelo Serra 11-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden

Ik had een hele goede coach die ook goed luistert en veel geduld met mij .Ik was echt goed geholpen.

Pluspunten

Altijd bereikbaar

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Frieda du Crocq 17-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

2e spoor is nooit fijn. Mede door Laura Lieve een positieve draai kunnen geven

Mede door Laura Lieve is het mij, ondanks dat het een moeilijk traject is, gelukt om positief en enthousiast door te gaan. Dank, dank

Pluspunten

Zeer professioneel

Suggesties

Vooral zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Tineke 09-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professioneel en betrokken

Ik heb mijn traject mogen doorlopen met Aimen Bayoumi. Hij is zeer deskundig, betrokken, betrouwbaar en sympathiek. Hij heeft mij een nog dieper inzicht gegeven in wie ik ben. Samen hebben we mijn CV en LinkedIn profiel onder de loep genomen en waar nodig aangepast. Ik ben zowel zakelijk als privé verder ontwikkeld. Ik kreeg een goede klik met Aimen en samen hebben we een mooi traject kunnen bewandelen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden