Dijk & Van Emmerik Amsterdam klantervaringen

Loopbaanbegeleiding 61  recensies

Klantervaring met Dijk & Van Emmerik, Amsterdam

8.5
Vincent 11-10-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Professioneel, klantgericht, kwaliteit

Professionele begeleiding waarbij er uitgebreid de tijd voor je wordt genomen om je verhaal aan te horen en van daaruit acties te ondernemen. Prettige ontvangst op kantoor en vriendelijk personeel. Beroepskeuze rapport duidelijk en uitgebreid, prima kwaliteit.

Pluspunten

-professioneel personeel -prettige ontvangst op kantoor -er wordt ruim de tijd genomen voor je -kwaliteit van de dienstverlening

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Maria Consuelo Serra 11-09-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tevreden

Ik had een hele goede coach die ook goed luistert en veel geduld met mij .Ik was echt goed geholpen.

Pluspunten

Altijd bereikbaar

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
1.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Frieda du Crocq 17-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

2e spoor is nooit fijn. Mede door Laura Lieve een positieve draai kunnen geven

Mede door Laura Lieve is het mij, ondanks dat het een moeilijk traject is, gelukt om positief en enthousiast door te gaan. Dank, dank

Pluspunten

Zeer professioneel

Suggesties

Vooral zo doorgaan

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Tineke 09-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Professioneel en betrokken

Ik heb mijn traject mogen doorlopen met Aimen Bayoumi. Hij is zeer deskundig, betrokken, betrouwbaar en sympathiek. Hij heeft mij een nog dieper inzicht gegeven in wie ik ben. Samen hebben we mijn CV en LinkedIn profiel onder de loep genomen en waar nodig aangepast. Ik ben zowel zakelijk als privé verder ontwikkeld. Ik kreeg een goede klik met Aimen en samen hebben we een mooi traject kunnen bewandelen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Beverley Lunt 09-06-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik werd begeleid door Esmee Verhagen- uitstekend!

Zeer vriendelijk en professioneel. Grondig gewerkt, alle relevante aspecten kwamen aan bod.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Eddy Breemes 10-05-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

ik ben zeer positief hoe Dhr.. Bayoumi mij begeleid heeft.

Dhr. Bayoumi heeft gezorgd voor een goede structurering van mijn profilering. Ik heb een goed inzicht gekregen in mijn karakter, drijfveren/ motieven en competenties en daardoor een goed en duidelijk onderbouwd 'sollicitatieplan' kunnen opzetten. Dit met succes!!

Pluspunten

De samenwerking met Aimen Bayoumi was uiterst sympathiek!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Anoniem 18-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Tweede Spoor traject

Het beginnen aan een Tweede Spoor traject is natuurlijk heel spannend, maar ik heb het aangepakt als een nieuwe kans om te ontdekken waar mijn drijfveren en kwaliteiten liggen. In dit traject ben ik begeleid door Laura en dit heeft zij op een geweldige manier gedaan. Het traject en Laura's begeleiding hebben geresulteerd in heel waardevolle inzichten en een concreet plan waar ik mee aan de slag kan, waarmee de uitkomst van het traject iets zal zijn waar ik de rest van mijn leven iets aan heb. Het traject was dus ontzettend waardevol en ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Petra Kranenburg 11-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Het is goed om ervaringen en ideeën met iemand die je niet kent te reflecteren. Dit geeft toch soms weer een andere kijk hierop.

Prettige gesprekken

Suggesties

Er is blijkbaar een werkomgeving, maar deze kon ik helaas niet gebruiken.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Babette Koopman 03-03-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prettige en snelle dienstverlening!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Maarten Vogels 24-02-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer goed!

Ik ben zeer onder de indruk van de kundigheid van de coach. Er worden zeer goede vragen gesteld die je iedere keer weer triggeren diep over zaken na te denken. Tevens vond het contact op een erg prettige manier plaats. Ik ben dan ook meer dan tevreden.

Suggesties

Geen. Zo doorgaan!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...67
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen