De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. Amstelveen klantervaringen

Aannemers 9  recensies

Klantervaring met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V., Amstelveen

9.5
Ludy Jansen 14-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

plotselinge ongerustheid bij lekkage Jan de Jong gebeld. Prima service!

Op vrijdagochtend dacht ik dat ik een lekkage had en heb dit bedrijf opgezocht op internet. Gelijk kon er iemand langskomen die de situatie die middag nog bekeken heeft en me gelukkig gerust kon stellen. Ik kon met een gerust hart het weekend in. Als ik nog eens iets heb weet ik wie ik bel!

Pluspunten

vriendelijkheid, vakbekwaamheid, beschikbaarheid

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Jan Hein Visser 04-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Jan en zijn team hebben bij ons een kamer gesplitst en een dakkapel geplaatst. Het werk is erg professioneel uitgevoerd en zijn daarom tevreden over het resultaat. Wij zullen Jan in de toekomst zeker weer inschakelen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Robert van Tiel 01-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Fijne aannemers!

Er wordt duidelijk gecommuniceerd en maatwerk afgeleverd.

Pluspunten

Communicatie

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Coeveld 20-09-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Denkt mee en levert kwaliteitswerk bij het maken ven een eigen meubel

Zie hierboven

Pluspunten

de service

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Arnoud 13-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Advies en kwaliteits werk goed onderbouwd. Ik schat technische kennis hoog.

Goede info wat en hoe het werk word uitgevoerd.

Pluspunten

Kwaliteit tot en met de basis van de bouw. De afwerking moet mooi zijn maar de basis is wel zo belangrijk, zo niet belangrijker. B.V. 4X dakkapellen geplaats elk met ander afmetingen i.v.m. huis uit 1920 en alles op maat gemaakt echt top werk.

Suggesties

Zeker aanrader en prijs kwaliteit zeker waard.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Thijs 01-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top werk bij het opknappen van onze woning

Jan de Jong en zijn mensen hebben top werk geleverd bij de verbouwing van ons huis. Kozijnen geplaatst, wc betegeld, muren gestuct en de trap gedaan. Ze werken precies, leveren goede kwaliteit en denken erg mee over oplossingen, ook als dat iets is waar ze niet of minder mee betrokken zijn. Een echte aanrader - wellicht willen we over een paar jar een dakkapel op de zolder en dan zullen we zeker weer van deze aannemer gebruik maken!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Ricardo 24-05-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Jan heeft van mijn oude voordeur een moderne voordeur gemaakt, aan de hand van een foto die ik zelf mooi vond

Vakmanschap, ben zeer tevreden over het resultaat

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Peter 06-04-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Dit bedrijf heeft een vochtdetectie gedaan ivm lekkage in de badkamer. De snelle en professionele expertise gaf duidelijk inzicht waar het euvel zat, hoe het verholpen kon worden en welke de te verwachte kosten waren.

Snelle en professionele actie tegen redelijke prijzen. Afspraak is afspraak.

Pluspunten

Zie hierboven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Theo Vergooij 12-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Kwaliteitswerk voor een scherpe prijs

Wij waren al een tijd ontevreden met onze veel te kleine woonkamer. In overleg met Jan de Jong hebben we toen besloten tot het laten plaatsen van een mooie uitbouw. De klus was zo gedaan. Bovendien wisten we precies waar we voor moesten betalen door de duidelijke offerte.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen