Notice [8]: Trying to get property of non-object
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/includes/classes/class.visitor.php op regel 271
Notice [8]: Trying to get property of non-object
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/includes/classes/class.visitor.php op regel 273
Notice [8]: Trying to get property of non-object
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/includes/classes/class.visitor.php op regel 275
Notice [8]: Trying to get property of non-object
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/includes/classes/class.visitor.php op regel 277
Notice [8]: Trying to get property of non-object
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/includes/classes/class.visitor.php op regel 278
Notice [8]: Undefined offset: 1
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/includes/classes/class.visitor.php op regel 285
De Haan Wielersport: klantervaringen & recensies

De Haan Wielersport Ouderkerk aan de Amstel klantervaringen

Fietsenwinkels 13  recensies

Klantervaring met De Haan Wielersport, Ouderkerk aan de Amstel

 10
Wouter Verster 09-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Uitstekende eerlijke informatie en geen hijgerige verkoop

Op uitdrukkelijk aanraden van roeiploeggenoten was ik naar De Haan in Ouderkerk gegaan voor de aankoop van een E-Bike. Eerste advies was om geen herenmodel meer te kopen. Was even slikken, maar goed advies gezien mijn leeftijd over tien jaar. Heel goed geholpen. Eerder bij Zwarte Fietsenplan aan Zuidas een fietsketting gekocht waarvan verbindingspen de eerste dag brak. Daar kon ik geen verhaal halen voor een nieuw pennetje en slechts een andere ketting kopen. De Haan gaf mij kosteloos een nieuwe pennetje en advies. De ketting heeft zich daarna goed gehouden.

Pluspunten

Goede informatie met alle eerlijke voor en nadelen van de verschillende fietsen. Zeer punctueel met bericht via SMS wanneer fiets klaar staat. Aanpassingen aan mijn wensen direct en goed uitgevoerd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Rob Heppener 07-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Fijne zaak met vakbekwame medewerkers.

Mooi aanbod in fietsen en aanverwante artikelen. Inmiddels 4 fietsen gekocht en ben erg tevreden over de service . Ik kan de Haan Wielersport een ieder aanbevelen.

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar en vriendelijke,snelle maar bovenal bekwame service.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Eveline Deken 03-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer fijne winkel.

Ik heb een prachtige luxe fiets aangeschaft, had toch het gevoel dat ik een goede deal had gedaan en kreeg daarbij veel service van een zeer ervaren deskundige fietsgek.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
arno wiersema 29-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Beginner met racefietsen

Geen enkel minpunt te bedenken, goede kennis van zaken, super service en advies en... niet te duur tov de grote ketens

Suggesties

Geen, aanrader

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Martin B 25-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Zeer goede winkel met heel veel kennis

Koop nu mijn tweede racefiets bij De Haan. Het is zo goed. Perfecte service. Alles wordt opgemeten voor je een fiets koopt. Alles is passend en perfect. Daar kan nooit een webshop tegenop. Gastvrij goede adviezen.

Pluspunten

Service gericht. Perfecte producten. Gewoon top

Suggesties

Het ligt aan de gemeente je kan maar 1,5 uur parkeren. Soms even nodig om de parkeerschijf te verzetten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Gijs Van Thienen 21-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

super bereikbaar, kennis/vakmanschap en klantvriendelijk

Via internet krijg je nooit zo'n gedegen uitleg en vakmanschap cadeau als bij De Haan!

Pluspunten

Tevreden aan fietsen!

Suggesties

Koop je fiets- of luxe artikelen nooit via internet. Een persoonlijke benadering en kennis, vakmanschap en service staan bij De Haan hoog in het vaandel!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Olfertjan 03-08-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

superservice en veel kundigheid

Snelle service, kundig personeel. de topzaak in amsterdam en omgeving

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Cheyenne 31-07-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Geweldige producten, geweldig personeel, geweldige zaak!

Ik woon zelf in Zuid-Holland, maar ik kom inmiddels al een tijdje bij De Haan Wielersport. Vroeger kwam ik alleen voor de racefiets, maar nu ook voor mijn 'normale fiets'. Elke kilometer die ik omrijd om bij De Haan te komen is het 100% waard. Ik word altijd goed en enthousiast geholpen, het personeel heeft veel kennis over hun producten. Het zijn allemaal onwijs gepassioneerde mensen die altijd eerlijk zijn en echt het beste willen voor de klant. Ik heb wel eens iemand gehoord die de fietsen bij De Haan duur vond, maar alle fietsen die zij verkopen, zijn in heel Nederland dezelfde prijs. Vaak hebben ze zelfs aanbiedingen, waardoor de fiets juist weer goedkoper is! Zo heb ik ook mijn racefiets gekocht met korting. Al met al ben ik nog steeds heel erg tevreden over de winkel en natuurlijk ook over mijn fietsen! Groet, Cheyenne.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Pieter 28-06-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede service en vriendelijke medewerkers

Zeer snel en goed de servicebeurt van mijn e-bike uitgevoerd. Toen ik op weg naar huis een klapband kreeg kon ik meteen terugkomen en hebben ze (tijdens hun koffiepauze) de band vervangen. Top service!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Chris 22-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Op en Top Vakmanschap..!

Heel goed geholpen bij het zoeken van een nieuwe racefiets. Veel keus in prijs en kwaliteit. Van A tot Z een Top bedrijf..!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen