Cosmetisch Centrum Alkmaar Alkmaar klantervaringen

Cosmetisch artsen 53  recensies

Klantervaring met Cosmetisch Centrum Alkmaar, Alkmaar

 10
Afke Van Dalsem 07-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Een heel fijn centrum dat doet wat het heeft!

Ik heb de behandelingen als zeer prettig, pijnloos en resultaat gericht ervaren. De eigenaresse, Noortje, geeft je een persoonlijk advies en is echt uit op resultaat! Ook is ze gewoon een prettig mens, evenals haar collega geven ze je een persoonlijk gevoel tijdens de behandelingen, met duidelijke uitleg.

Pluspunten

Pijnloos en geen snijden of spuiten in je lichaam

Suggesties

Een dikke aanrader, als de prijzen je afschrikken; je bent het waard! Je lichaam draag je maar 1 keer mee, dus waarom niet een jonger ogende versie van jezelf?

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Miranda S 04-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Nu 3 behandelingen met cryo aging ondergaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Noortje is zeer vakbekwaam ze weer waar ze over praat!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Marga Butter 02-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wil je wat aan je uiterlijk doen? Twijfel niet, maak een afspraak en je zal versteld staan.

Ik ben een vrouw van in de 60, werkzaam in de sieraden branche en wil er net als iedere vrouw goed uit blijven zien. Maar wil je geen hydralion of botox inspuiten wat dan? Het scala aan behandelingen is groot, en wat kies je? Totdat ik advertentie van Cosmetisch Centrum Alkmaar las en mijn interesse gewekt werd. Afspraak gemaakt voor een intake bij Noortje, alles wordt goed besproken wat de mogelijkheden zijn. Ik moet jullie zeggen ik ben fan, wat een resultaat. Dus wil je wat aan je uiterlijk doen? Twijfel niet, maak een afspraak en je zal versteld staan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Nesjla van Twuijver 31-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn huid ziet er weer fris, glad en voller uit. En dat allemaal zonder inspuitingen en snijden in de huid.

Inmiddels 6 cryo anti aging facelift behandelingen gehad bij Noortje. Mijn huid ziet er weer fris, glad en voller uit. Fijne lijntjes zijn weg evenals de wallen onder mijn ogen. En dat allemaal zonder inspuitingen en snijden in de huid. Bedankt Noortje!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
irma van b 29-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Versteviging en liftinstallatie gelaat

Ik was op zoek naar een natuurlijke manier om mijn gezicht er wat jonger uit te laten zien. Ik heb bij cosmetisch centrum Alkmaar een intakegesprek gehad met Noortje. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook de prijs gelijk besproken. Ik moest een kuur van 6 behandelingen . Na de eerste vrijwel pijnloze behandeling zag ik gelijk al resultaat en mijn omgeving ook. Blijkbaar reageerde mijn huid goed op de behandeling. Ik ben heel tevreden met het resultaat en ga binnenkort weer voor een ander gebied te laten behandelen.

Pluspunten

Geen wachttijd en pijnloze behandeling met natuurlijk resultaat. Bovendien heel vriendelijke geholpen. Er hangt een relaxte sfeer

Suggesties

De filmpjes die op het scherm in de praktijk worden afgespeeld ook via internet bereikbaar maken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Dafne 14-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel geholpen

Super snel geholpen aan een ooglidbehandeling. Geen napijn, super tevreden!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Jan 03-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en heb de behandeling als een heerlijk moment van even relaxen ervaren.

Ik ben recentelijk door CCA behandeld voor groeven/lijnen in zijn gezicht. De behandeling “elektro-stimulatie VIP” door de uiterst geïnteresseerde en absolute vakvrouw Noortje heb ik als een prima behandeling ervaren. Elektro-stimulatie maakt de huid weer steviger met een lift als gevolg. Hierdoor verdwijnen de diepe lijnen en het gelaat verjongt zich weer in zijn geheel. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en heb de behandeling als een heerlijk moment van even relaxen ervaren.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Carry 27-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik vond het super! Mijn ervaring met het Cosmetisch Centrum Alkmaar is te gek!

Ik ben in aanraking gekomen met CCA door een "actie". De aanbieding betrof een rimpelbehandeling. Maar na overleg met Noortje heb ik de aanbieding op gepaste wijze om laten zetten naar een totale facelift. Ik was enorm verrast door het resultaat! Na de eerste keer zag ik echt al verbetering in mijn gezicht, ongelofelijk! Ik kon het niet laten om constant in de spiegel te kijken. De behandeling heeft mijn hele gezicht letterlijk opgehaald. Wat Noortje zegt, dat je feitelijk terug gaat in de tijd (dus leeftijd), is ook echt zo. En het fijne eraan is dat je niet onder het mes hoeft en je ook geen troep in je lichaam gespoten krijgt. Ik vond het super! Mijn ervaring met het Cosmetisch Centrum Alkmaar is te gek! Ik heb goede en eerlijke informatie gehad, je wordt niet voor de gek gehouden. Direct resultaat. Geen lange wachttijden, in 2 weken tijd was de gehele behandeling voltooid. Kortom, prima ervaring!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Marjan 09-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Na vijf behandelingen zag ik een goed resultaat en na tien is mijn buik bijna weer helemaal glad getrokken.

Hallo, ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Marjan 49 jaar en heb twee kinderen en woon in Alkmaar. In ongeveer een half jaar ben ik 20 kg afgevallen, met als gevolg overtollig huid, vooral op de hoogte van mijn buik. Hiervoor zocht ik een oplossing. Een van die oplossingen was een operatie, maar helaas, dit kwam niet voor vergoeding in aanmerking. Dit omdat mijn buik nog niet op mijn knieën hing. Toen zag ik in de zondagskrant de advertentie van Cosmetisch Centrum Alkmaar met de tevreden klant Angelique. Ik dacht niet geschoten is altijd mis, dus afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Deze verliep zeer goed en was zeer informatief. Er werd afgesproken voor 10 behandelingen. Na vijf behandelingen zag ik een goed resultaat en na tien is mijn buik bijna weer helemaal glad getrokken. Ik heb geen last meer van overtollig huid en kan zonder dat mijn huid pijnlijk dubbel gaat, mijn strakste broeken weer aan. En dit allemaal zonder operatie. Ik ben ook zeer tevreden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Ans Quint 07-06-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn intake gesprek bij Noortje heb ik ervaren als een warm bad.

Ergens vorig jaar kwam ik op internet tegen dat er ook facelifts zijn zonder operatie ...dat kan niet ! Ging door mijn hoofd. Toch bleef het mij intrigeren .... Zou dat echt kunnen? ...heb de site van cosmetisch centrum Alkmaar opgezocht en ja .. Het kan wel! Mijn intake gesprek bij Noortje heb ik ervaren als een warm bad. Noortje verteld je precies wat wel en niet kan en overtuigd je dat zij er alles aan doet om tot een mooi resultaat te komen, wat daarvoor nodig is en het aantal behandelingen. Het is de keuze aan mij om erop in te gaan. Ik heb niet lang nagedacht, zo vertrouwd en eerlijk dat ik de stap gemaakt heb. Ben superblij met het resultaat en mis eigenlijk wel de intense contacten bij de behandelingen, die in een rap tempo op elkaar volgen. Heb alweer een nieuwe afspraak zeer binnenkort voor de behandeling naar 6 weken.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen