Cosmetisch Centrum Alkmaar Alkmaar klantervaringen

Cosmetisch artsen 56  recensies

Klantervaring met Cosmetisch Centrum Alkmaar, Alkmaar

8.0
Anne-Christien van Rooijen 31-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Nieuwe ervaring voor me, spannend en blij met het resultaat.

Totaal nieuw voor me, wist absoluut niet wat ik moest verwachten, uitvoerige uitleg van Noortje gehad die eindigde met een glaasje wijn. En ik was om. Ik dacht dit ga ik doen. Ik was op zoek naar een bovenooglidcorrectie maar doordat ik last heb van keloid wordt deze correcte niet aangeraden door diverse klinieken. Via internet kwam ik bij Noortje terecht.

Klantvriendelijkheid
6.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
6.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Carla van Thiel-Rijper 20-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Proffesioneel en fantastisch resultaat

Ben sinds vier jaar een zeer tevreden en trouwe klant van Noortje. Ik onderga een 'gezichtsverjongingsbehandeling' met als effect 'Terug naar je eigen schoonheid', maar vooral met het resultaat van het er niet ouder uit gaan zien (alleen in leeftijd, maar niet uiterlijk). Ik merk dit aan reacties van vrienden, maar vooral dat ik hen wel ouder vind worden. Ik hoop nog vele jaren van de 'herhalings- onderhoudsbehandelingen'' van Noortje te mogen genieten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Griet Flokstra 11-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top! Produkt. Ben meer dan tevreden. Professionele behandeling en begeleiding.

Produkt is met zeer goed resultaat. Ik ben content en vaste klant geworden.

Pluspunten

Top! Produkt. Goede Sfeer in alle opzichten professioneel.

Suggesties

nvt..

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Afke Van Dalsem 07-12-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Een heel fijn centrum dat doet wat het heeft!

Ik heb de behandelingen als zeer prettig, pijnloos en resultaat gericht ervaren. De eigenaresse, Noortje, geeft je een persoonlijk advies en is echt uit op resultaat! Ook is ze gewoon een prettig mens, evenals haar collega geven ze je een persoonlijk gevoel tijdens de behandelingen, met duidelijke uitleg.

Pluspunten

Pijnloos en geen snijden of spuiten in je lichaam

Suggesties

Een dikke aanrader, als de prijzen je afschrikken; je bent het waard! Je lichaam draag je maar 1 keer mee, dus waarom niet een jonger ogende versie van jezelf?

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.5
Miranda S 04-10-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer tevreden

Nu 3 behandelingen met cryo aging ondergaan. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Noortje is zeer vakbekwaam ze weer waar ze over praat!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.5
Marga Butter 02-08-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wil je wat aan je uiterlijk doen? Twijfel niet, maak een afspraak en je zal versteld staan.

Ik ben een vrouw van in de 60, werkzaam in de sieraden branche en wil er net als iedere vrouw goed uit blijven zien. Maar wil je geen hydralion of botox inspuiten wat dan? Het scala aan behandelingen is groot, en wat kies je? Totdat ik advertentie van Cosmetisch Centrum Alkmaar las en mijn interesse gewekt werd. Afspraak gemaakt voor een intake bij Noortje, alles wordt goed besproken wat de mogelijkheden zijn. Ik moet jullie zeggen ik ben fan, wat een resultaat. Dus wil je wat aan je uiterlijk doen? Twijfel niet, maak een afspraak en je zal versteld staan.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Nesjla van Twuijver 31-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn huid ziet er weer fris, glad en voller uit. En dat allemaal zonder inspuitingen en snijden in de huid.

Inmiddels 6 cryo anti aging facelift behandelingen gehad bij Noortje. Mijn huid ziet er weer fris, glad en voller uit. Fijne lijntjes zijn weg evenals de wallen onder mijn ogen. En dat allemaal zonder inspuitingen en snijden in de huid. Bedankt Noortje!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
irma van b 29-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Versteviging en liftinstallatie gelaat

Ik was op zoek naar een natuurlijke manier om mijn gezicht er wat jonger uit te laten zien. Ik heb bij cosmetisch centrum Alkmaar een intakegesprek gehad met Noortje. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook de prijs gelijk besproken. Ik moest een kuur van 6 behandelingen . Na de eerste vrijwel pijnloze behandeling zag ik gelijk al resultaat en mijn omgeving ook. Blijkbaar reageerde mijn huid goed op de behandeling. Ik ben heel tevreden met het resultaat en ga binnenkort weer voor een ander gebied te laten behandelen.

Pluspunten

Geen wachttijd en pijnloze behandeling met natuurlijk resultaat. Bovendien heel vriendelijke geholpen. Er hangt een relaxte sfeer

Suggesties

De filmpjes die op het scherm in de praktijk worden afgespeeld ook via internet bereikbaar maken

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Dafne 14-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Snel geholpen

Super snel geholpen aan een ooglidbehandeling. Geen napijn, super tevreden!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Jan 03-07-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en heb de behandeling als een heerlijk moment van even relaxen ervaren.

Ik ben recentelijk door CCA behandeld voor groeven/lijnen in zijn gezicht. De behandeling “elektro-stimulatie VIP” door de uiterst geïnteresseerde en absolute vakvrouw Noortje heb ik als een prima behandeling ervaren. Elektro-stimulatie maakt de huid weer steviger met een lift als gevolg. Hierdoor verdwijnen de diepe lijnen en het gelaat verjongt zich weer in zijn geheel. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en heb de behandeling als een heerlijk moment van even relaxen ervaren.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen