Cosmetisch Centrum Alkmaar Alkmaar klantervaringen

Cosmetisch artsen 38  recensies

Klantervaring met Cosmetisch Centrum Alkmaar, Alkmaar

8.0
Petra 22-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Afgelopen week complimenten dat ik er jong en gezond uitzag. Precies wat ik graag wilde bereiken de "Facelift"!

Noor adviseerde om een serie van 6 behandelingen te volgen, met een tweetal behandelingen per week. In totaal 3 weken, waarin ik mijn gezicht zag opleven. Bij mijn hardloopochtenden merk ik dat mijn gezicht strakker en steviger is geworden.

Pluspunten

Het werkt echt, ik voel het en merk dat mijn spieren in mijn gezicht strakker en fitter zijn.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Mia 13-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Verrassende ervaring

Ouder worden komt met gebreken of je nu wilt of niet. Daar is van alles aan te doen. Plastische chirurgie is een mogelijkheid, maar vaak geeft dat alleen een mooi resultaat als verder door het leven gaat zonder een spier te vertrekken. Schiet in de lach en de kreukels lopen op de vreemdste plaatsen over je gezicht. Een gladde poppekop is dus niet mijn ideaal. Na wat rond zoeken kwam ik terecht bij Noortje op de website van het CCA. Hier wordt verbetering aangeboden zonder snijden. Kan dat echt? Gedurende het intakegesprek heb ik mij laten overtuigen en hebben we een traject van 6 behandelingen gedurende een periode van 3 weken uitgestippeld. Niet goedkoop, maar nu deze reeks is beëindigd kan ik alleen maar zeggen dat het de prijs dubbel en dwars waard is. De rimpels zijn duidelijk minder geworden en mijn gezicht komt frisser en minder vermoeid over. Met deze behandeling kun je mooier oud worden. Nu genieten van het resultaat en binnenkort maar eens nadenken over het onderhoudstraject.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Lotte 05-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben weer mijn oude jonge zelf!

Een heftige periode had zijn sporen nagelaten op mijn gezicht. Mijn huid zag er moe en slap uit. Ik ben op zoek gegaan naar een oplossing, die het beste bij mij past en kwam bij Cosmetisch Centrum Alkmaar terecht. Noortje heeft in zes behandelingen mijn huid enorm opgeknapt. Ik zie er weer frisser en strakker uit en voel me daardoor een stuk fijner. Noortje, dank je wel!!

Pluspunten

Huidverbetering zonder snijden of spuiten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Leonie 05-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Noor heb ik leren kennen als een vakvrouw, weet heel goed waar ze het over heeft! Daarbij een leuk, vlot mens met een open houding waarbij ik me snel op mijn gemak voelde!

Noor heeft bij mij cryiolipolyse toegepast op mijn heupen en het resultaat is geweldig! Daarna zijn we gestart met het verstevigen van mijn buik ook daar zie je al resultaat van, kortom blij met Noor!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Petra 22-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer tevreden!!

Al jarenlang was ik onzeker over mijn bilpartij en bovenbenen. Zag enorm op tegen de zomer als je weer in je bikini het strand op moest enz. Ik wist eerlijk gezegd niet dat er iets aan gedaan kon worden maar ben uiteindelijk bij CCA Alkmaar terecht gekomen. Noortje heeft er letterlijk en figuurlijk voor gezorgd dat ik strakker in mn vel ben komen te zitten en daar ben ik echt ontzettend blij om! Zowel persoonlijk als professioneel is ze een kanjer. Ze ziet in één ongenblik van...dit doen we even anders....voor het juiste resultaat. En tussen de bedrijven door komt ze even met gezellig een babbeltje met je maken als de tijd ervoor is. Nogmaals: zo blij met het resultaat en dat zonder behulp van spuiten en (chirurgische) ingrepen. Dank je wel Noortje!

Pluspunten

Geen medisch circuit. Geen spuiten in je lijf. Dus ook geen nazorg! Wonderbaarlijk dat zoiets kan..maar waar!!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Miranda 10-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooier dan hydralonzuur inspuiten!!

Ik heb een kuur van 6x gedaan. electroporatie, de nasa-lamp en hydralonzuur insluizen. Het resultaat is heel mooi!! Mijn rimpels zijn stukken minder zichtbaar.Dank je wel Noortje!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Ada Nuesink 26-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik vond het in eerste instantie eng om de behandeling te ondergaan, het is een vorm van overgave op een voor mij onbekend terrein. Tijdens de 2e keer voelde ik die onzekerheid wegglijden.

Het heeft me meer opgeleverd dan ik had durven wensen. Mijn vraag was om mijn oogleden te liften. Noortje stimuleerde mij om mijn hele gezicht te behandelen aangezien het gebied rondom mijn ogen een geheel vormt met het geheel. Ik ben haar daar dankbaar voor want mijn gezicht ziet en voelt nu veel energieker. Doordat mijn oogleden niet meer op mijn oogbollen liggen ben ik 's avonds minder vermoeid.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Carla Siera-van der Velpen 24-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super

Een week geleden had ik mijn laatste behandeling van 6. Ben zo ontzettend blij dat ik 4 weken geleden meteen stappen ben gaan ondernemen na het lezen over de behandelingen. In plaats van de kritische blikken in de spiegel kijk ik nu met een blij gevoel naar mijn spiegelbeeld. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren omdat je direct voelt dat er iets met je huid gebeurt. Ben zeker van plan om regelmatig mijn gezicht die heerlijke boost te geven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Charlotte Leegwater 27-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

In een ontspannen omgeving werken aan een stralend en jonger uiterlijk; het kan!

Wat ben ik blij met het CCA! Voor mijn 40e verjaardag heb ik mezelf getrakteerd op een fris, egaal en strak koppie. Al een paar jaar begon ik al harder te zuchten als ik mezelf in de spiegel zag: Hangende wangen, wallen, steeds dieper wordende plooien langs de mond... vroeg of laat krijgt iedereen er last van. Maarja, wanneer begin je te grijpen naar drastische middelen zoals een facelift, chemische peeling en botox? Ik wilde daar verre van blijven. Ik was al eens eerder bij CCA geweest voor wat hardnekkig buikvet en had daar een goede ervaring mee gehad, dus ik dacht; nu voor het gezicht maar eens heen. En wat een resultaat! Het overtreft al mijn verwachtingen. Want niet alleen heb ik nu weer een lekker strakke kaaklijn en zijn de vouwen rond mijn mond drastisch verminderd, ook zijn mijn wallen en rimpels bij de ogen verdwenen en heb ik een prachtig egale en gladde huid. WOWWWW... ik kijk elke dag wel honderd keer in de spiegel, het is gewoon een verbluffend resultaat! En dat na slechts 5 behandelingen! De laatste hebben we een paar weken vooruit geschoven om dan de puntjes op de i te zetten. Kan niet wachten tot ik weer mag :) Mensen, schroom niet want zonder snijden en prikken kunnen er onwijs mooie resultaten worden geboekt.

Pluspunten

In slechts twee weken en zes afspraken naar een jong, strak en fris uiterlijk! Geen gesnij, geprik en andere enge chemie, maar met elektrische pulsen, het huideigen hyaluronzuur en "de lamp" (zie verder op de website) worden verbluffende resultaten bereikt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marcel van Maasdam 11-02-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Professionele begeleiding plus werkende en goed onderbouwde behandelingen die gecombineerd met persoonlijke aandacht en passie voor het vak samenkomen in een geweldig resultaat.

Ik ben net 50 geworden en ik heb een dynamisch en druk leven. Aan de ene kant geef ik leiding aan een wereldwijd team van engineers, wetenschappers en consultants bij een grote industriële multinational, aan de ander kant sport ik erg veel als tegenhanger voor het voornamelijke (denk) werk. Daarnaast zijn er vrienden, familie, genieten van het leven en het daarbij behorende drukke sociale leven. Al met al genoeg factoren die de tekenen des tijds zichtbaar hebben doen worden, niet zozeer op het lichaam (veel sport) maar voornamelijk in mijn gezicht. En daarom ben ik research gaan doen naar wat ik zou kunnen doen om dat gezicht er wat minder getekend door de tijd te kunnen laten uitzien. Ik ben chemisch ingenieur van oorsprong en daarom spreekt de wereld van fillers, botox en chemische peelings mij niet echt aan. Naar mijn idee is dit tegennatuurlijk. Ik was op zoek naar een meer natuurlijke en blijvende oplossing die meer bij mijn levensstijl en overtuiging past en die heb ik gevonden bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Ik heb contact gezocht met Noortje en na een bijzonder prettig intake gesprek, waarin Noortje overduidelijk een hoge mate van expertise ten toon spreidde over de theorieën, toepasbaarheid en effectiviteit van de behandelmethoden, toegespitst op mijn situatie, heb ik Noortjes advies opgevolgd en 6 behandelingen gehad speciaal gericht op het verjongen van de huid. Het resultaat is verbluffend en voor mij toch wat onverwacht. De klok is daadwerkelijk 10 jaar terug gedraaid (als het al niet meer is). Ik had wel verbetering verwacht, maar niet zoveel ondanks het feit dat Noortje het uiteindelijke resultaat van te voren al voorspelde. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet en met Noortje in contact ben gekomen. Ik zie er veel beter uit, daardoor ook representatiever en eerlijk gezegd, ik voel me ook veel energieker. Mijn dank is groot en ik zal zonder enige twijfel Cosmetisch Centrum Alkmaar aanbevelen aan ieder die op een natuurlijke manier de klok een flink aantal jaren wil terug draaien.

Pluspunten

- Heel veel persoonlijke aandacht en persoonsgericht advies. Noortje is niet alleen deskundig maar ook een warm persoon. - Gastvrijheid in een fijne ambience, het Centrum is smaakvol en sfeervol ingericht. - Volledige onderbouwing en uitleg van alle achtergronden, werkzaamheid en effect van alle behandelmethoden. - Werkende methodes ;-)

Suggesties

Marketing : Marketing is niet makkelijk en goedkoop maar meer media exposure voor Cosmetisch Centrum Alkmaar zou zeker gepast zijn. Waarom? Omdat er heel veel mensen zijn die daadwerkelijk geholpen kunnen worden.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen