Cosmetisch Centrum Alkmaar Alkmaar klantervaringen

Cosmetisch artsen 53  recensies

Klantervaring met Cosmetisch Centrum Alkmaar, Alkmaar

8.0
Frank , 54 jaar 03-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bijzonder positief over de effecten van de behandeling.

Boven de 50 en ijdel, een beroep waarbij ik veel voor groepen mensen sta, werd de veroudering steeds meer zichtbaar. Rond de ogen kin, steeds diepere lijnen etc. Ik was op zoek naar hoe dit aan te pakken zonder medische ingrepen. En via het internet bleek ik dichtbij huis terecht te komen in het leukste straatje van Alkmaar, het Hekerstraatje, bij het Consmisch Centrum Alkmaar. Noor is niet te missen door haar présence en zij blijkt zelf een ambassadeur van haar eigen dienstverlening te zijn. Ik ben verbaasd en aangenaam verrast wat zijn heeft veroorzaakt in positieve zin. Zie er echt beter uit. De belofte bij de intake is geheel waargemaakt. Ik kan het een ieder aanbevelen!

Klantvriendelijkheid
0.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Mirjam 07-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben weer blij met mijn eigen gezicht! Steeds vaker krijg ik de reactie:'Wat zie je er goed uit!'. Ik ben dankbaar voor de puur natuur behandelingen van vakvrouw Noortje Visser! Nooit gedacht dat dit mogelijk was!

Een jaar geleden schrok ik van mijn eigen gezicht als ik in de spiegel keek. Diepe groeven liepen vanaf mijn ogen over mijn wangen en tekenden mijn gezicht. Ik zag er ineens veel ouder uit. Ik had een heftige periode achter de rug vanwege het overlijden van mijn zus, was blij dat ik 8 kilo was afgevallen en me beter in mijn lijf voelde en het voelde onrechtvaardig dat ik er alsnog slechter in mijn gezicht ging uitzien. Ik werd er ook verdrietig van. Ik ben 53 jaar en ben tevreden met mijn leeftijd. De ervaringen die ik heb meegemaakt hebben me levenswijsheid gebracht en gemaakt tot de mens die ik nu ben. Ik heb een intensief en waardevol beroep. Als theoloog en predikant zet ik me in voor verbindingen tussen mensen in de samenleving. Daarbij speelt spiritualiteit (geestelijke/goddelijke kracht die in mensen werkt) een mooie rol. Vanwege mijn werk sta ik vaak in de spotlights en wordt er ook door anderen op mij gelet. Vorig jaar vroegen veel mensen bezorgd: 'gaat het wel goed met je?'. Ze bedoelden het goed, maar het voelde echt vervelend, omdat ik me eigenlijk weer beter voelde. Maar ik begreep hun vraag wel, want mijn gezicht zag er getekend uit. Ik wilde er echt iets aan doen, maar voelde niets voor botox of een facelift waarin alles onnatuurlijk strak getrokken wordt en de expressie op je gezicht vaak verloren gaat. Toen kwam ik op internet Cosmetisch centrum Alkmaar tegen. Een natuurlijke facelift! Dat klonk te mooi om waar te zijn. Maar wie niet waagt, wie niet wint. Ik belde Noortje Visser en werd meteen blij verrast door haar eerlijke directe manier van communiceren. Ik maakte een afspraak waarin zij alle tijd voor me nam. Ik kon uitleggen waar ik moeite mee had en wat ik graag zou willen en zij liet mij zien wat er mogelijk was en het best geschikt voor mij. Ik kon haar belofte van 'de klok 10 jaar terugzetten' nog niet geloven, maar na elke behandeling ging mijn gezicht er beter uitzien. Lijnen werden zachter en sommige zijn zelfs niet meer zichtbaar. Mijn hele uitstraling werd strakker, frisser, gezonder en jonger. Na zes behandelingen was ik supertevreden met het resultaat. Wat ik mooi vind aan Noortje is de passie voor haar werk. Ze gaat als een beeldhouwster te werk om het gezicht en lijf van mensen op zo'n manier te stimuleren en naar haar handen te vormen, zodat mensen weer gelukkig of tevreden zijn met hoe ze eruit zien. Om de zes weken ga ik nu voor een herhaalbehandeling. Ik zie het als een investering in mijzelf. Ik werk hard genoeg. Soms heb je ook tijd en aandacht voor jezelf nodig. De behandeling en gesprekken met Noor zijn elke keer een verademing. Ik kan het iedereen aanraden!

Pluspunten

Eerlijke, directe communicatie met Noortje Visser. Vakkundige professionele behandeling. Natuurlijke behandeling op basis van lichaamseigen stoffen en stimulering van spierwerking in het gezicht. Zichtbare en blijvende resultaten. De klok tien jaar terugzetten is echt mogelijk!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Esther Hendriks 20-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ontezettend goed resultaat!

Na een zware periode in mijn leven had mijn gezicht een oppepper nodig. En dat is gelukt! Ik heb 6 behandelingen gehad. Ben er super blij mee. Mijn gezicht straalt weer. Dank je wel Noortje!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Connie 21-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Terug in de tijd

Wie wil dat nou niet. Je uitstraling verjongen zonder chirurgische ingreep. Ik kwam de behandeling facelift tegen op het internet en besloot een afspraak te maken voor verdere info. Noortje heeft me heel duidelijk uit kunnen leggen wat de behandeling inhield. Al na 3 behandelingen zag ik duidelijke verbeteringen. En na 6 behandelingen was een prima resultaat bereikt. Ik blijf elke 6 week een onderhoudsbehandeling plannen om dit mooie resultaat vast te houden/ door te zetten.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Margreet 29-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn ervaring met het Cosmetisch Centrum Alkmaar is zeer positief.

Mijn ervaring met het Cosmetisch Centrum Alkmaar is zeer positief. Ik heb nooit (door schaamte en angst) iets durven ondernemen aan mijn borsten. Toen kwam ik dit tegen en heb ik de sprong gewaagd. Ik ben direct goed geïnformeerd en kon al snel worden. Ik ben blij met het resultaat. Ik heb stevigere borsten gekregen en ben er erg blij mee.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Elly Van der Linden 19-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Op de Facebook site zag ik bij Cosmetisch Centrum Alkmaar ook dat er behandelingen zijn voor facelift/halslift.Ik dacht dat is wat voor mij

Ik stoorde me erg aan mijn gezicht en hals . Na een intake gratis intake gesprek, zou ik 6 behandelingen ondergaan, Ik heb er ondertussen 5 gehad en nog 1 te gaan. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn kaaklijn heb ik weer en mijn hals ziet er goed uit, minder kreukels en lijnen. Mijn gezicht is strakker en ik voel me goed zowel van binnen en van buiten.

Pluspunten

Ik wilde geen detox of operaties die er onnatuurlijk uitziet en veel geld kost. Dankzij Cosmetisch Centrum Alkmaar heb ik nu een natuurlijke en jongere uitstraling gekregen en betaalbaar, dat is ook heel belangrijk

Suggesties

Bedankt Noortje, je bent een toppertje! _ Elly Alkmaar

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Jan Herle 10-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het heeft mijn een stuk jonger gemaakt

Het is mijn 100% meegevallen de pijn.

Pluspunten

En het is een gezellig en vriendelijk ontvangen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Iris 22-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel blij mee! Aanrader voor iedereen die twijfelt

Ik kwam bij Noortje voor mijn buik. Ondanks dat ik 3 keer in de week sport kreeg ik mijn buik niet in de shape die ik graag zou willen. Het keerpunt kwam toen ik tijdens het sporten in de plank stond en mijn hele buik voelde hangen. Ik wist dat het voor mij niet uitmaakte hoeveel ik aan sport deed of gezond at. Ik had extra hulp nodig. Noortje raadde mij een kuur van minimaal 10 x elektrostimulatie aan. Ik heb de kuur nu afgesloten en raad het iedereen aan die twijfelt. Ik kan weer panty’s/ leggings dragen zonder dat ik last krijg van mijn buik. Of aan het eind van de dag een hele afdruk in mijn buik heb. Met het sporten merk ik dat mijn buikspieren sterker zijn. Ook is mijn huid op mijn buik mooi opgeknapt. De straie en plooien zijn duidelijk minder geworden. Ik ben heel blij dat ik de kuur heb gedaan. Bedankt Noortje.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Tessa 03-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk en prachtig eindresultaat!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Barbara de Vries 03-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Mooi resultaat

Ik ben erg tevreden over de Cosmetisch Centrum Alkmaar, super vriendelijk personeel en een erg mooi resultaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen