Cosmetisch Centrum Alkmaar Alkmaar klantervaringen

Cosmetisch artsen 46  recensies

Klantervaring met Cosmetisch Centrum Alkmaar, Alkmaar

 10
Iris 22-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel blij mee! Aanrader voor iedereen die twijfelt

Ik kwam bij Noortje voor mijn buik. Ondanks dat ik 3 keer in de week sport kreeg ik mijn buik niet in de shape die ik graag zou willen. Het keerpunt kwam toen ik tijdens het sporten in de plank stond en mijn hele buik voelde hangen. Ik wist dat het voor mij niet uitmaakte hoeveel ik aan sport deed of gezond at. Ik had extra hulp nodig. Noortje raadde mij een kuur van minimaal 10 x elektrostimulatie aan. Ik heb de kuur nu afgesloten en raad het iedereen aan die twijfelt. Ik kan weer panty’s/ leggings dragen zonder dat ik last krijg van mijn buik. Of aan het eind van de dag een hele afdruk in mijn buik heb. Met het sporten merk ik dat mijn buikspieren sterker zijn. Ook is mijn huid op mijn buik mooi opgeknapt. De straie en plooien zijn duidelijk minder geworden. Ik ben heel blij dat ik de kuur heb gedaan. Bedankt Noortje.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Tessa 03-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk en prachtig eindresultaat!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Barbara de Vries 03-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Mooi resultaat

Ik ben erg tevreden over de Cosmetisch Centrum Alkmaar, super vriendelijk personeel en een erg mooi resultaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Denise 03-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg tevreden!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Nanda 15-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hier wordt je blij van

Na wat onderzoek kwam ik uit bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Noortje heeft me goed voorgelicht en ik kon snel bij haar terecht. Ik heb een Cryo Anti Aging behandeling ondergaan. Ik was sceptisch over het te behalen resultaat, maar het resulaat was verbluffend. Hier wordt je blij van. Bedankt Noortje!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Yvette 04-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

De tijd is een flink aantal jaren terug gezet !

Mijn huid begon slapper te worden en te hangen. Ik heb toen besloten de facelift kuur van 6 behandelingen bij Noortje te ondergaan. In het begin was ik nog wel wat sceptisch. Had ik van het resultaat toch niet meer verwacht ? Tot ik na de kuur foto's van mezelf terug zag van vlak voor de kuur. Mijn gezicht en ogen zijn gelift en mijn huid ziet er frisser en strakker uit. Het gezicht wat ik nu in de spiegel zie is bekend maar van een flink aantal jaren geleden. Inmiddels ben ik gestart aan de onderhoudsbehandelingen eens per 6 weken. Mijn huid blijft verbeteren ! Dank je wel Noortje !

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
 10
Eline 09-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super blij

Ik heb net mijn 6 behandelingen cryo anti aging afgerond. Noor legde bij de intake duidelijk uit wat zij ging doen. Na de eerste behandeling zag je al gelijk resultaat ik was echt helemaal happy en had dat niet zo snel verwacht. Mijn huid voelt veel steviger en dat geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Noor is heel kundig en kijkt bij iedereen persoonlijk wat je gezicht nodig heeft. Ik voelde mij heel erg opgemak en Noor heeft mij super blij gemaakt.

Pluspunten

Vakmanschap

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Petra 13-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik kwam voor verslapping nek, .Geen operatie, wel spierprikkels waar ik in het begin aan moest wennen. Uiteindelijke resultaat na 6 keer mag er best wezen

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Petra 22-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Afgelopen week complimenten dat ik er jong en gezond uitzag. Precies wat ik graag wilde bereiken de "Facelift"!

Noor adviseerde om een serie van 6 behandelingen te volgen, met een tweetal behandelingen per week. In totaal 3 weken, waarin ik mijn gezicht zag opleven. Bij mijn hardloopochtenden merk ik dat mijn gezicht strakker en steviger is geworden.

Pluspunten

Het werkt echt, ik voel het en merk dat mijn spieren in mijn gezicht strakker en fitter zijn.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Mia 13-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Verrassende ervaring

Ouder worden komt met gebreken of je nu wilt of niet. Daar is van alles aan te doen. Plastische chirurgie is een mogelijkheid, maar vaak geeft dat alleen een mooi resultaat als verder door het leven gaat zonder een spier te vertrekken. Schiet in de lach en de kreukels lopen op de vreemdste plaatsen over je gezicht. Een gladde poppekop is dus niet mijn ideaal. Na wat rond zoeken kwam ik terecht bij Noortje op de website van het CCA. Hier wordt verbetering aangeboden zonder snijden. Kan dat echt? Gedurende het intakegesprek heb ik mij laten overtuigen en hebben we een traject van 6 behandelingen gedurende een periode van 3 weken uitgestippeld. Niet goedkoop, maar nu deze reeks is beëindigd kan ik alleen maar zeggen dat het de prijs dubbel en dwars waard is. De rimpels zijn duidelijk minder geworden en mijn gezicht komt frisser en minder vermoeid over. Met deze behandeling kun je mooier oud worden. Nu genieten van het resultaat en binnenkort maar eens nadenken over het onderhoudstraject.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12345
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen