Cosmetisch Centrum Alkmaar Alkmaar klantervaringen

Cosmetisch artsen 51  recensies

Klantervaring met Cosmetisch Centrum Alkmaar, Alkmaar

 10
Esther Hendriks 20-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Ontezettend goed resultaat!

Na een zware periode in mijn leven had mijn gezicht een oppepper nodig. En dat is gelukt! Ik heb 6 behandelingen gehad. Ben er super blij mee. Mijn gezicht straalt weer. Dank je wel Noortje!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Connie 21-03-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Terug in de tijd

Wie wil dat nou niet. Je uitstraling verjongen zonder chirurgische ingreep. Ik kwam de behandeling facelift tegen op het internet en besloot een afspraak te maken voor verdere info. Noortje heeft me heel duidelijk uit kunnen leggen wat de behandeling inhield. Al na 3 behandelingen zag ik duidelijke verbeteringen. En na 6 behandelingen was een prima resultaat bereikt. Ik blijf elke 6 week een onderhoudsbehandeling plannen om dit mooie resultaat vast te houden/ door te zetten.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Margreet 29-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mijn ervaring met het Cosmetisch Centrum Alkmaar is zeer positief.

Mijn ervaring met het Cosmetisch Centrum Alkmaar is zeer positief. Ik heb nooit (door schaamte en angst) iets durven ondernemen aan mijn borsten. Toen kwam ik dit tegen en heb ik de sprong gewaagd. Ik ben direct goed geïnformeerd en kon al snel worden. Ik ben blij met het resultaat. Ik heb stevigere borsten gekregen en ben er erg blij mee.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Elly Van der Linden 19-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Op de Facebook site zag ik bij Cosmetisch Centrum Alkmaar ook dat er behandelingen zijn voor facelift/halslift.Ik dacht dat is wat voor mij

Ik stoorde me erg aan mijn gezicht en hals . Na een intake gratis intake gesprek, zou ik 6 behandelingen ondergaan, Ik heb er ondertussen 5 gehad en nog 1 te gaan. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Mijn kaaklijn heb ik weer en mijn hals ziet er goed uit, minder kreukels en lijnen. Mijn gezicht is strakker en ik voel me goed zowel van binnen en van buiten.

Pluspunten

Ik wilde geen detox of operaties die er onnatuurlijk uitziet en veel geld kost. Dankzij Cosmetisch Centrum Alkmaar heb ik nu een natuurlijke en jongere uitstraling gekregen en betaalbaar, dat is ook heel belangrijk

Suggesties

Bedankt Noortje, je bent een toppertje! _ Elly Alkmaar

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Jan Herle 10-12-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Het heeft mijn een stuk jonger gemaakt

Het is mijn 100% meegevallen de pijn.

Pluspunten

En het is een gezellig en vriendelijk ontvangen.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Iris 22-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel blij mee! Aanrader voor iedereen die twijfelt

Ik kwam bij Noortje voor mijn buik. Ondanks dat ik 3 keer in de week sport kreeg ik mijn buik niet in de shape die ik graag zou willen. Het keerpunt kwam toen ik tijdens het sporten in de plank stond en mijn hele buik voelde hangen. Ik wist dat het voor mij niet uitmaakte hoeveel ik aan sport deed of gezond at. Ik had extra hulp nodig. Noortje raadde mij een kuur van minimaal 10 x elektrostimulatie aan. Ik heb de kuur nu afgesloten en raad het iedereen aan die twijfelt. Ik kan weer panty’s/ leggings dragen zonder dat ik last krijg van mijn buik. Of aan het eind van de dag een hele afdruk in mijn buik heb. Met het sporten merk ik dat mijn buikspieren sterker zijn. Ook is mijn huid op mijn buik mooi opgeknapt. De straie en plooien zijn duidelijk minder geworden. Ik ben heel blij dat ik de kuur heb gedaan. Bedankt Noortje.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Tessa 03-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vriendelijk en prachtig eindresultaat!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Barbara de Vries 03-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Mooi resultaat

Ik ben erg tevreden over de Cosmetisch Centrum Alkmaar, super vriendelijk personeel en een erg mooi resultaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Denise 03-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Erg tevreden!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Nanda 15-10-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Hier wordt je blij van

Na wat onderzoek kwam ik uit bij Cosmetisch Centrum Alkmaar. Noortje heeft me goed voorgelicht en ik kon snel bij haar terecht. Ik heb een Cryo Anti Aging behandeling ondergaan. Ik was sceptisch over het te behalen resultaat, maar het resulaat was verbluffend. Hier wordt je blij van. Bedankt Noortje!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
123...56
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen