Cosmetisch Centrum Alkmaar Alkmaar klantervaringen

Cosmetisch artsen 40  recensies

Klantervaring met Cosmetisch Centrum Alkmaar, Alkmaar

 10
Eline 09-09-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super blij

Ik heb net mijn 6 behandelingen cryo anti aging afgerond. Noor legde bij de intake duidelijk uit wat zij ging doen. Na de eerste behandeling zag je al gelijk resultaat ik was echt helemaal happy en had dat niet zo snel verwacht. Mijn huid voelt veel steviger en dat geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Noor is heel kundig en kijkt bij iedereen persoonlijk wat je gezicht nodig heeft. Ik voelde mij heel erg opgemak en Noor heeft mij super blij gemaakt.

Pluspunten

Vakmanschap

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
Petra 13-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik kwam voor verslapping nek, .Geen operatie, wel spierprikkels waar ik in het begin aan moest wennen. Uiteindelijke resultaat na 6 keer mag er best wezen

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
6.0
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Petra 22-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Afgelopen week complimenten dat ik er jong en gezond uitzag. Precies wat ik graag wilde bereiken de "Facelift"!

Noor adviseerde om een serie van 6 behandelingen te volgen, met een tweetal behandelingen per week. In totaal 3 weken, waarin ik mijn gezicht zag opleven. Bij mijn hardloopochtenden merk ik dat mijn gezicht strakker en steviger is geworden.

Pluspunten

Het werkt echt, ik voel het en merk dat mijn spieren in mijn gezicht strakker en fitter zijn.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Mia 13-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Verrassende ervaring

Ouder worden komt met gebreken of je nu wilt of niet. Daar is van alles aan te doen. Plastische chirurgie is een mogelijkheid, maar vaak geeft dat alleen een mooi resultaat als verder door het leven gaat zonder een spier te vertrekken. Schiet in de lach en de kreukels lopen op de vreemdste plaatsen over je gezicht. Een gladde poppekop is dus niet mijn ideaal. Na wat rond zoeken kwam ik terecht bij Noortje op de website van het CCA. Hier wordt verbetering aangeboden zonder snijden. Kan dat echt? Gedurende het intakegesprek heb ik mij laten overtuigen en hebben we een traject van 6 behandelingen gedurende een periode van 3 weken uitgestippeld. Niet goedkoop, maar nu deze reeks is beëindigd kan ik alleen maar zeggen dat het de prijs dubbel en dwars waard is. De rimpels zijn duidelijk minder geworden en mijn gezicht komt frisser en minder vermoeid over. Met deze behandeling kun je mooier oud worden. Nu genieten van het resultaat en binnenkort maar eens nadenken over het onderhoudstraject.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
6.5
Communicatie
7.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Lotte 05-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik ben weer mijn oude jonge zelf!

Een heftige periode had zijn sporen nagelaten op mijn gezicht. Mijn huid zag er moe en slap uit. Ik ben op zoek gegaan naar een oplossing, die het beste bij mij past en kwam bij Cosmetisch Centrum Alkmaar terecht. Noortje heeft in zes behandelingen mijn huid enorm opgeknapt. Ik zie er weer frisser en strakker uit en voel me daardoor een stuk fijner. Noortje, dank je wel!!

Pluspunten

Huidverbetering zonder snijden of spuiten.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
6.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Leonie 05-07-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Noor heb ik leren kennen als een vakvrouw, weet heel goed waar ze het over heeft! Daarbij een leuk, vlot mens met een open houding waarbij ik me snel op mijn gemak voelde!

Noor heeft bij mij cryiolipolyse toegepast op mijn heupen en het resultaat is geweldig! Daarna zijn we gestart met het verstevigen van mijn buik ook daar zie je al resultaat van, kortom blij met Noor!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Petra 22-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer tevreden!!

Al jarenlang was ik onzeker over mijn bilpartij en bovenbenen. Zag enorm op tegen de zomer als je weer in je bikini het strand op moest enz. Ik wist eerlijk gezegd niet dat er iets aan gedaan kon worden maar ben uiteindelijk bij CCA Alkmaar terecht gekomen. Noortje heeft er letterlijk en figuurlijk voor gezorgd dat ik strakker in mn vel ben komen te zitten en daar ben ik echt ontzettend blij om! Zowel persoonlijk als professioneel is ze een kanjer. Ze ziet in één ongenblik van...dit doen we even anders....voor het juiste resultaat. En tussen de bedrijven door komt ze even met gezellig een babbeltje met je maken als de tijd ervoor is. Nogmaals: zo blij met het resultaat en dat zonder behulp van spuiten en (chirurgische) ingrepen. Dank je wel Noortje!

Pluspunten

Geen medisch circuit. Geen spuiten in je lijf. Dus ook geen nazorg! Wonderbaarlijk dat zoiets kan..maar waar!!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Miranda 10-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooier dan hydralonzuur inspuiten!!

Ik heb een kuur van 6x gedaan. electroporatie, de nasa-lamp en hydralonzuur insluizen. Het resultaat is heel mooi!! Mijn rimpels zijn stukken minder zichtbaar.Dank je wel Noortje!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Ada Nuesink 26-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik vond het in eerste instantie eng om de behandeling te ondergaan, het is een vorm van overgave op een voor mij onbekend terrein. Tijdens de 2e keer voelde ik die onzekerheid wegglijden.

Het heeft me meer opgeleverd dan ik had durven wensen. Mijn vraag was om mijn oogleden te liften. Noortje stimuleerde mij om mijn hele gezicht te behandelen aangezien het gebied rondom mijn ogen een geheel vormt met het geheel. Ik ben haar daar dankbaar voor want mijn gezicht ziet en voelt nu veel energieker. Doordat mijn oogleden niet meer op mijn oogbollen liggen ben ik 's avonds minder vermoeid.

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
7.5
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Carla Siera-van der Velpen 24-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super

Een week geleden had ik mijn laatste behandeling van 6. Ben zo ontzettend blij dat ik 4 weken geleden meteen stappen ben gaan ondernemen na het lezen over de behandelingen. In plaats van de kritische blikken in de spiegel kijk ik nu met een blij gevoel naar mijn spiegelbeeld. De behandelingen heb ik als zeer prettig ervaren omdat je direct voelt dat er iets met je huid gebeurt. Ben zeker van plan om regelmatig mijn gezicht die heerlijke boost te geven.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen