Beroepsvervoer College BVC Twisk klantervaringen

Opleidingsinstituten 33  recensies

Klantervaring met Beroepsvervoer College BVC, Twisk

1.0
iwan loermans 15-02-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

zelfstudie

Afgelopen jaren heb ik de thuisstudie voor de vakbekwaamheid voor beroepsgoederenvervoer gedaan. Het lespakket is super, naslagwerken en handige oefenexamens. studeren wanneer je wilt en zelf kiezen bij het CBR in data en locaties om de examens te doen. ik ben voor elke module in een keer geslaagd met goede cijfers.gemiddeld 8.3 Kan niet anders zeggen dat ze bij BVC goede service en materiaal leveren.. fantastisch.

Klantgericht / Informatie
8.5
Prijs / Kwaliteit
8.0
Professionaliteit
9.0
Bereikbaarheid
8.5
Totale klantervaring
1.0
Deel deze ervaring
8.0
Fouad ben haddi 19-01-2020 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Super professioneel., duidelijke taal, service en klantgericht

Pluspunten

Alles was tot de puntjes goed geregeld

Klantgericht / Informatie
8.0
Prijs / Kwaliteit
8.0
Professionaliteit
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
 10
Marloes kleine Snuverink 22-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Uitstekende en duidelijke cursus!

Nog nooit zo'n leuke (en gezellige) cursus gehad!!!

Pluspunten

In duidelijke taal wordt de lesstof uitgelegd. Leuke groep waarbij je kunt leren van de ervaringen van medecursisten Goede voorbereiding op het examen

Klantgericht / Informatie
 10
Prijs / Kwaliteit
 10
Professionaliteit
9.5
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
monsuur 12-10-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De combinatie van het lesmatriaal en hoe er les word gegeven, kan iedereen de stof begrijpen en makkelijker in je op te nemen, voor het leren.

Klantgericht / Informatie
9.0
Prijs / Kwaliteit
9.0
Professionaliteit
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Hans gerrits 28-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede manier van les geven , in begrijpelijke taal .

Groepen zijn niet te groot , is genoeg ruimte voor nadere uitleg . En zeer goede voorbereiding op de examens ..

Pluspunten

Genoeg pauze tussendoor ! Lunch is goed

Klantgericht / Informatie
 10
Prijs / Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Bereikbaarheid
9.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
BAYDiLLi A.Ö 25-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Zeer betrokken ,doel en klant gericht vriendelijke mensen . Ze zijn zeker aanrader .

Ik heb mijn ondernemers diploma beroepsgedoeren vervoer over de weg via BVC gehaald en ik ben er zeer tevreden mee . Ik zal ze zeker aanraden aan kennissen en mensen die graag hun diploma willen halen . Ik vind ze zeer betrokken en geervaard . Alles wat er veranderd en ontwikkeld ben je gelijk op de hoogte dankzij BVC practigge team . Martin, André en Marianne mijn dank is groot aan jullie .

Pluspunten

Geervaard, zeer betrokken en alles actueel .

Suggesties

Leslokaal Almere was beter en er werd zeker rekening mee gehouden met lunch terwijl Locatie leusden niets anders aanbod dan kaas broodje. Ze kunnen van Martin voorbeeld nemen .

Klantgericht / Informatie
 10
Prijs / Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Rob Bruin 26-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

duidelijk gedisciplineerd en kennis van zaken.

Pluspunten

de ervaring van de docenten over de cursussen en examens.

Suggesties

pauzes mogen korter vooral de pauze onder de middag.

Klantgericht / Informatie
 10
Prijs / Kwaliteit
8.0
Professionaliteit
 10
Bereikbaarheid
6.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Shiva Mangon 30-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende docent en leerstoffen zijn altijd uptodate

Klantgericht / Informatie
 10
Prijs / Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Marco kok 09-06-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top opleider

Ook als je geen leerheld ben helpt hij je

Klantgericht / Informatie
9.0
Prijs / Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mitchell Blei 03-05-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Vanuit een slechtere opleiding bij BVC aangekomen. Veel beter en niets anders dan lof

Boeken zijn uitermate goed samengesteld, makkelijk door te nemen, begrijpelijk en er is altijd extra informatie aanwezig in de boeken die behulpzaam zijn. Communicatief wordt er snel gehandeld en ik heb met plezier de opleiding bij BVC gevolgd. Examens heb ik dankzij BVC in één keer kunnen halen.

Pluspunten

Boeken zijn volledig; Snelle communicatie; Prijs/kwaliteit is voordeling; Uitermate vriendelijk

Suggesties

n.v.t.

Klantgericht / Informatie
 10
Prijs / Kwaliteit
9.5
Professionaliteit
 10
Bereikbaarheid
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
1234
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen