5Fingers Amsterdam klantervaringen

Outdoorwinkel 13  recensies

Klantervaring met 5Fingers, Amsterdam

 10
Eric 14-04-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel prettige winkel, supersnelle verzending en leuk verpakt!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
A Alex 23-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede schoenen, goede communicatie en een groene verzendmethode (de schoenendoos verwikkelt in stevig papier). Top!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Henk 04-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

prima shop voor vibram schoenen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
logo 5Fingers
Reactie van 5Fingers
dankje wel Henk
 10
Paula Neefjes 10-09-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heerlijk lopen op mijn 5fingershoes. Lekker laag bij de grond. Mijn man en ik hebben de aanschaf in Hoorn als zeer prettig ervaren! Ook dat was een leuke ervaring.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
8.0
de Groot 08-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

super fijne winkel en vakkundig personeel..!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.5
Baukje van Bergen 03-01-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Zeer klant vriendelijk, zeer kundig en begeleiden het proces zeer goed naar het op 5fingers schoenen lopen.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Eugenie Rietbergen 15-11-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Ik heb twee paar minimalistische schoenen gekocht. Ik ben er heel erg blij mee. Ik vind het een heerlijke ervaring om op deze schoenen te lopen. Ik wil niet meer anders. Het is nu november en ik heb totaal geen koude voeten.

Ik ben heel goed geholpen in de winkel in Amsterdam. ik kreeg veel tips voor een goede houding voor het barefoot lopen. Ik loop nog maar weinig op normale schoenen.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Annet 10-08-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Geweldige schoenen ik loop er al 2 jaar op, voor mij zeer comfortabel. Ook als je rug probelemen hebt.

fijne afhandeling als de maat

Er wordt actief meegedacht, meegekeken. Kundig personeel.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
P. R De Vries 18-04-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

hele fijne winkel

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
5.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Koos 03-03-2017 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Perfecte service, groot aanbod

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?
Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden