Easy Living Slaapbanken & Bedkasten Amsterdam klantervaringen

Beddenwinkels 926  recensies

Klantervaring met Easy Living Slaapbanken & Bedkasten, Amsterdam

 10
Bram de Jonge 29-12-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Heel positief, erg vriendelijk en behulpzaam geholpen

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Kiki Poppes 17-11-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Deskundig advies bij het uitzoeken, leveren op de gewenste tijd, zetten de bank snel en vakkundig in elkaar en geven goed advies over het gebruik

Pluspunten

Top dat er een zaak is die alleen maar in bedbanken doet, ruime keuze heeft en gericht advies.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier met de slaapbank en zullen uw complimenten doorgeven aan het hele team.
9.0
Loes Valentijn 16-11-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

We werden deskundig geholpen.

Deskundig geholpen bij het zoeken naar een slaapbank. We wisten dat het even zou duren, maar de levering ging perfect.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Wat fijn om te horen dat u het zo positief heeft ervaren! En wat aardig dat u de tijd heeft genomen om deze review in te vullen. Wij wensen u veel plezier met de slaapbank
 10
J.A. Kes 24-10-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel goed. Snelle levering, vriendelijk personeel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Bedankt voor deze mooie review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om dit in te vullen. wij wensen u veel plezier met uw slaapbank.
 10
ans van Dijk 03-09-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

prima

heel fijn contact en supersnel geleverd. Erg fijn dat het bankje werd gemonteerd en alle dozen en plastic weer werden meegenomen.

Pluspunten

veel keus en zie boven

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Wat fijn om deze beoordeling te mogen ontvangen! Daar zijn wij heel trots op. Dank daarvoor. Wij wensen u heel veel plezier met uw slaapbank.
 10
Annemiek 24-07-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Mooie en stevige bank. Bedrijf goed bereikbaar.

Vragen werden snel beantwoord (via de site)

Pluspunten

Mooi product. Tevreden over de levering (op afgesproken tijd) bank werd op z'n plek gezet, uitgepakt en voorgedaan hoe t mechanisme van de slaapbank werkt.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Wauw allemaal tienen! Daar worden we stil van.. Bedankt hoor! veel plezier met uw slaapbank!!
9.0
Annet Frans 23-07-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Top

Een optimaal klap bed voor logees. En voor mantelzorg.

Pluspunten

Opklapbaar met opbergruimte. Staat niet in de wehg als het bed niet nodig is.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
6.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Prachtige beoordeling. Wat aardig dat u dit heeft ingevuld. Wij wensen u veel plezier van het opklapbed! En veel sterkte met de mantelzorg.
9.0
Duijvelshoff de Heij 22-07-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Gewoon DOEN! Betrouwbaar, degelijk, modern, mooi, keuze.

Je staat buiten, en denkt: "lijkt wat oubollig." Je komt binnen en ervaart: een en al verrassing wat er allemaal staat omtrent bedden, banken, fauteuils. Kortom: ga er naar binnen en loop rond!

Pluspunten

Maakt je kamer multifunctioneel. Veel extra ruimte als bed omhoog.

Suggesties

Nog iets beter toelichten de expliciete verschillen tussen verschillende modellen v.w.b. hoe makkelijk bed omhoog / omlaag te doen. Vooral voor oudere mensen is de keuze voor "zo licht mogelijk" essentieel.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
7.0
Bereikbaarheid
9.0
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Bedankt voor de mooie beoordeling en het advies voor toekomstige kopers. Ook jullie tips nemen wij zeker mee. Wij wensen jullie heel veel plezier met de bedkasten.
9.0
Ko 22-07-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Uitstekende service, grote aanrader

Toen het product binnenkwam hoorde ik dat montage niet meegeleverd werd, en ik schrok want ik wist zeker dat ik er bij de aankoop wel om had gevraagd. De reactie was geweldig: dan komen we het tegen een vriendelijke prijs wel installeren hoor. En niet alleen dat: de montage werd uiterst zorgvuldig gedaan, met aanpassing aan een oneffen vloer net zo lang tot alles perfect was. Top!

Pluspunten

Goede service Attente communicatie Uitstekende montage

Suggesties

Misschien iets meer aandacht besteden aan de info tijdens het verkoopproces. Eventueel een A4 met wat info meegeven met de bon? Verder niets dan lof

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
5.5
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
7.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Bedankt voor uw beoordeling. Er is inderdaad wat onduidelijkheid is geweest omtrent de montage van uw opklapbed. Wij hebben dit intern opgepakt om onduidelijkheden te voorkomen. Ik ben blij dat we samen het op kunnen lossen en goed te horen dat u onze service alsnog als uitstekend heeft ervaren. Onze excuses voor het ongemak. Ontzettend bedankt voor uw prachtige beoordeling. Dat stellen wij zeer op prijs!
9.0
Jos Ruijssenaars 16-07-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Vanaf het parkeren (voor de deur) tot en met het afleveren verliep alles perfect. Vriendelijkheid en vakmanschap kunnen wel degelijk samen gaan. In één woord : geweldig!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
logo Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Reactie van Easy Living Slaapbanken & Bedkasten
Nou dat klinkt zeker geweldig! Wij zijn trots om dit te lezen. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze beoordeling over ons achter te laten. Dat is echt heel erg aardig!
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden