Easy Living Slaapbanken & Bedkasten Amsterdam klantervaringen

Beddenwinkels 772  recensies

Klantervaring met Easy Living Slaapbanken & Bedkasten, Amsterdam

 10
Angela Tweedie-Kerr 17-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Very pleased with service and professionalism

Courteous delivery by professional people who took a real pride in their job and in asking my opinion/ensuring I was happy before they left. Took every scrap of wrapping/debris with them and even vacuumed.

Pluspunten

Worth every penny.

Suggesties

I now wonder if I should have left shelving brackets in place against the wall before the workmen installed the bed (thereby enabling me to fit a shelf above supported all along the wall). I do not know if this would have impacted the installation, but would have been an idea to ask or get advice from in advance.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
A.Krak 07-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede winkel, goede service

Vriendelijk en deskundig geholpen, ze doen wat er beloofd wordt.

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig, vakkundig

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Kees Koenen 07-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Easy Living heeft ons zeer zorgvuldig geinformeerd over een bijzondere slaapbank, zodat wij een weloverwogen keuze konden maken. De bank ('Jenny') staat inmiddels in ons vakantiehuisje en bevalt uitstekend.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.0
L.van Wersch 07-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede professionele begeleiding bij maken van keuze

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
6.5
Bereikbaarheid
7.0
Snelheid/Levertijd
6.0
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
6.5
Professionaliteit medewerkers
6.0
Totale klantervaring
7.0
Deel deze ervaring
 10
Desmond van der Moot 03-01-2022 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

De service van dit bedrijf is top

Na de aankoop van mijn bed, moest ik nog een aantal keer contact opnemen met het bedrijf. De klantvriendelijkheid en de snelheid van de aangeboden hulp is echt op

Pluspunten

Altijd vriendelijk en bereikbaar

Suggesties

Net

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Mulder 27-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bij tel contact prima geholpen en meegedacht.

Goed geholpen de slaapstoel konden snel geleverd worden precies op tijd voor m'n onverwachte logee's super ze hebben er heerlijk op geslapen prima kwaliteit bedden top

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Anne Hirschfeld-de Mik 26-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Heel fijn geholpen en de levertijd was veel korter dan verwacht in deze gekke Corona-tijd.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Fam. Ronner 24-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede uitleg in de winkel.

Pluspunten

De planner van Easy Living heeft veel moeite gedaan om onze bedbank eerder te laten leveren. Dat dat uiteindelijk toch niet is gelukt, lag zeker niet aan hem. Bij de levering kregen we een fles champagne cadeau, omdat we een nacht in een hotel moesten overnachten. Een heel leuk gebaar!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Bob Poldermans 23-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Heel blij met de nieuwe bank. Dank voor de fijne service!

We konden zonder probleem meerdere keren langskomen om de banken waar we tussen twijfelden uit te proberen. Heel blij met de uiteindelijke keuze. Fijn ook dat de bank door de bezorgers naar boven is getild en op zijn plek in elkaar gezet. Veel dank voor de vriendelijke en professionele service!

Pluspunten

+ niet opdringerige verkopers + veel keuze tussen stoffen + bezorgservice

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Bereikbaarheid
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Agnes Lammerts 23-12-2021 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Perfect

Van a tot z helemaal goed

Pluspunten

Vakkundig en erg aardige mannen die de bedkast hebben geïnstalleerd, maar dat had ik al per mail gemeld.

Suggesties

Zo doorgaan!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Bereikbaarheid
9.5
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 708
123...7778
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen