Van Oers Loodgieters BV Oisterwijk klantervaringen

Loodgieters 1  recensie

Klantervaring met Van Oers Loodgieters BV, Oisterwijk

1.5
Suntjens 27-03-2023 Beveelt dit bedrijf aan: Nee
De klant kent ons van: Via kennissen

Helaas negatieve ervaring.

Helaas weer zo’n bedrijf die meer met geld binnenharken bezig is dan klanten van goede dienst te zijn. Mijn ervaring: komt niet de afspraken na en dan toch het volle pond voor niet geleverde dienst vragen! Zelfs toen ik voorstelde de rekening te delen omdat ik niet de gevraagde dienst heb gekregen, koos men daar voor het geld. Dit bedrag wel overgemaakt. Daarom deze deze negatieve recensie. Voor mij geldt: geld moet je eerst verdienen voordat je het krijgt.

Pluspunten

Bereikbaarheid goed

Suggesties

Service verlenen verdient zich altijd terug. Hebberigheid niet. Mijn suggestie is dat als iets niet goed gaat of als men een afspraak niet is kunnen nakomen, los het samen op. Ook financieel!

Klantvriendelijkheid
3.0
Informatieverstrekking
3.0
Prijs
2.5
Afspraken nakomen
1.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
5.5
Snelheid/Levertijd
3.0
Kennis/Vakmanschap
4.5
Kwaliteit
3.5
Professionaliteit medewerkers
2.0
Totale klantervaring
1.5
Deel deze ervaring

Schrijf u direct in en claim uw bedrijf  

Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt Klantervaringen Online bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die Klantervaringen Online biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door onderstaande gegevens in te vullen.

Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden