Uw goudsmid Amsterdam klantervaringen

Juweliers 28  recensies

Klantervaring met Uw goudsmid, Amsterdam

 10
Sander & Lisanne 06-05-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Uitstekende service en vakmanschap

Wij hebben onze trouwringen laten aanpassen. Deze ringen zijn rondom bewerkt en daarom moeilijk te repareren. Toch heeft Barbara een passende oplossing gevonden waardoor de ringen precies bleven zoals wij wilden. Wij zijn er erg blij mee.

Pluspunten

- warm vriendelijk ontvangst - neemt de tijd om samen naar het ontwerp te kijken en/of de aanpassing te bepalen - overlegt en geeft duidelijk aan wat wel en niet kan - duidelijk over levertijd - geen commerciele verkooppraatjes - puur en eerlijk

Suggesties

Ga zo door!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
 10
Willy Oosters 26-04-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben.

Die is heel goed.

Pluspunten

Komt na wat ze belooft

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
Maarten 09-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Uit de regio

Barbara's hamburgers zijn niet van echt te onderscheiden... behalve dat ze van goud zijn.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
7.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
S.Bierma 05-01-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Barbara is een vakvrouw!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.5
Theo 24-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

al verschillende prachtige sieraden laten maken

In prima verlopend overleg al verschillende juwelen laten maken. Van het ombouwen van onze versleten trouwringen tot een zeer mooie armband. Steeds opnieuw waren we verrast door het resultaat. We dragen de sieraden met plezier en krijgen vaak leuke reacties van anderen hierover.

Pluspunten

vakkundig advies, hulp bij uitwerken van een idee, betrouwbaarheid, originaliteit en vakkundigheid.

Suggesties

We komen bij gelegenheid graag weer terug!

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Steven 23-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Prachtige ringen en schitterende oorbellen gemaakt door een geweldige goudsmid!

Wij vonden het een heel bijzonder proces om samen met Barbara van Schajik onze trouwringen te ontwerpen. Onze eigen ideeën gecombineerd met haar creativiteit en vakmanschap leverde een paar schitterende ringen op die wij met trots dragen. Later zijn we bij haar terug gekomen voor het ontwerp van een oorsieraad ter gelegenheid van de geboorte van onze dochter. Wederom een schot in de roos! Barbara van Schajik is een zeer professionele goudsmit die op een prettige, informele en fijne manier met haar klanten omgaat.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.0
André 22-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Vakkundig en professioneel

Barbara heeft voor mij een trouwring en nog een paar andere sieraden waar ik nog iedere dag van geniet

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Y.C. Hesp - van Schaaijk 22-12-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super!

Ruim 4 jaar geleden onze trouwringen en mijn trouwsieraad laten maken en ontwerpen door Barbara. Beiden uniek en ik krijg nog steeds veel leuke, enthousiaste reacties op mijn ring. Nu pas geleden voor mijn moeder een mooie armband laten ontwerpen. We hadden zelf een hoop "oud" zilver en dat heeft Barbara omgesmolten tot iets nieuws. De veelzijdigheid en mogelijkheden zijn bij Barbara eindeloos. TOP!!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit
8.5
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Stella Visser 28-11-2014 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Prachtige manchetknoppen!

Ik wilde wat speciaals laten maken voor mijn man. Hij draagt niet vaak sieraden dus wilde ik een ontwerp en sieraad hebben, waar hij wat aan heeft. Barbara heeft mij uitstekend geholpen en heeft een paar prachtige manchetknopen gemaakt. Het is een uniek ontwerp en mijn man is er reuze blij mee.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen