STAUDT Beverwijk klantervaringen

Verzorgingsproducten 14  recensies

Klantervaring met STAUDT, Beverwijk

9.0
Vennity 22-06-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Geweldig

Mijn tatoeages worden verwijderd met een lasertechniek. Dit zorgt voor hypo-, hyperpigmentatie en littekenvorming. Het betreft een groot oppervlak namelijk 600 cm2 Hiervoor is er een TCA behandeling gedaan met een heel lelijk eind resultaat. Gelukkig door Staudt littekencrème 100 ml wordt het al vager. Dus heb wederom een nieuwe tube besteld.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
LIEVER ANONIEM. 16-05-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Ik loop al jaren met grove littekens van acne van mijn jeugd. Heb pijnlijke gezichtsbehandelingen gehad, maar niets hielp. Ik had er alles voor over om een normaal gezicht te hebben. Nu smeer ik 1 maand deze creme. Mensen ik ben zooooo tevreden.

Parfumerie belofoofd van alles, schoonheidsspecialisten beloven van alles. DR STAUDT . GEBRUIK HET 1 MAAND EN ZIE VERSCHIL. Alles heb ik geprobeerd.

Pluspunten

Ik voel mij weer als een normaal mens zonder gaten in mn gezicht.

Suggesties

Dikke aanrader

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
7.5
Yvonne Martens 09-04-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

dagcreme, nachtcrem

Ik gebruik Staudt littekencreme voor littekens na laserbehandeling voor couperose (decolete) en inmiddels als dag- en nachtcreme. Het is het enige product waar mijn huid blij mee is en niet op reageert met pukkeltjes of trekkerige huid. Bij de parfumerie krijg ik heel leuke adviezen, maar kom altijd beteuterd uit...pukkeltjes, creme doet niet wat wordt beloofd en zorgt alleen maar voor irritatie, met Staudt nergens last van!

Pluspunten

Geen andere creme meer nodig

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
7.5
Deel deze ervaring
 10
Rose Veldhuis 25-02-2018 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Super creme

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.9
Raquel 18-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Tevreden!

Ik heb 8 jaar terug een ongeluk gehad waarbij ik diverse littekens heb opgelopen. In eerste instantie dacht ik dat deze littekens nooit meer weg zouden gaan of minder zouden worden. Totdat ik de litteken crème van Staudt ontdekte. Wat een top product! De littekens zijn stukken minder geworden, geweldig.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.9
Deel deze ervaring
9.7
Carla van Beveren 18-01-2016 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Tijdschriften / kranten

Fijne littekencrème

Ik gebruik deze littekencrème nu 4 maanden en ben erg blij met de resultaten. Ik zou deze crème bij iedereen die een litteken heeft aanraden.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.7
Deel deze ervaring
9.5
L. Visser 19-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top!

8 jaar geleden heb ik een brandwond opgelopen op mijn arm. De huid is hierdoor erg beschadigd en heeft veel littekenweefsel. Na al die jaren had ik nog steeds last van jeuk, roodheid en een trekkerige huid. Een collega vertelde over haar goede ervaringen met STAUDT. Ik was in eerste instantie sceptisch aangezien ik al veel had geprobeerd. Het feit dat het speciaal ontwikkeld is door plastisch chirurgen gaf mij wat meer vertrouwen. Ik gebruik de crème nu sinds 3 weken, twee keer per dag. De crème is heel zuinig en smeert gemakkelijk. Mijn litteken was al na een paar dagen een stuk rustiger en minder rood. Inmiddels heb ik er vrijwel geen last meer van en begint het litteken ook steeds meer te verdwijnen! Ik zou het iedereen aanbevelen!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
8.5
Dhr. Meijer 19-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Zeer effectief

In het najaar heb ik een operatie aan mijn knie gehad die een litteken van 20 cm achterliet. In het begin had ik er weinig last van, maar na een paar weken begon het litteken te irriteren. Mijn huid rondom het litteken werd rood en het litteken zelf was gevoelig en begon te jeuken. Mijn dokter adviseerde mij STAUDT litteken crème. De jeuk werd direct minder. Na enkele tijd de crème te hebben opgesmeerd had ik geen last meer van jeuk en was mijn huid weer rustig. Een goede bijkomstigheid: het litteken was ook zo goed als verdwenen.

Pluspunten

Effectief, zuinig, prettig in gebruik

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
S. van den Bos 18-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Na lang resultaat

Als kind ben ik met mijn been op een scherpe punt gevallen waardoor er een lelijk litteken achterbleef. Ik heb me er altijd voor geschaamd en van alles geprobeerd om het litteken minder zichtbaar te maken. Niets hielp ik was dan ook sceptisch toen een vriendin vertelde over dr. Staudt littekencrème. Gelukkig had ze gelijk: het helpt echt! De huid is zachter en het litteken is zichtbaar minder geworden!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Eva 18-02-2015 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Fijne crème met goed resultaat

Een paar maanden geleden heb ik bij de huidarts een paar moedervlekjes moeten laten weghalen in mijn gezicht. Ik was bang voor blijvende littekens en had daarom van te voren goed online onderzoek gedaan. Na een paar weken trouw 's ochtends en 's avonds de crème te hebben opgesmeerd zijn de littekens vrijwel helemaal weg! Een enorme opluchting!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.5
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
Notice [8]: Undefined index: page
Error in bestand /home/klantervar/domains/klantervaringen.nl/public_html/modules/ratings/templates/company/template.companySingle.php op regel 750
12
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen