Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 54  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

9.0
Didi 16-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Wat een reis

Ik was nog nooit naar Afrika geweest, tot een maand geleden. Mijn beste vriendin had het idee om een keer naar Afrika te gaan. Ik heb met Smaragd reizen een kleine reis van 8 dagen door Namibie, Zimbabwe en Botswana geboekt. Wat een geweldige tour was dat. Ik wist van te voren niet of ik nog eens naar Afrika zou gaan, omdat het best prijzig is. Maar wow, wat is het het waard! Ik weet 100% zeker dat ik nog een keer naar Afrika ga, en boek dan denk ik weer met Smaragd Reizen. De reis was goed geregeld, communicatie prima, goede informatie over de reis en accommodaties. Gewoon top.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.0
Arjan 09-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuke reis

Ik heb een reis geboekt met dit reisbureau en dat was leuk. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd. De reis was goed geregeld, we kregen voor de reis ook alle informatie wat duidelijk was.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Sil 09-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goede ondersteuning

Ik heb me georiënteerd voor een reis naar Indonesië. Contact gehad met een medewerker van Smaragd Reizen en ze hielp me heel goed bij het uitzoeken van de juiste reis, aansluitend op alles wat ik graag wil. Ik heb de reis gepland in juli en ben heel benieuwd hoe het zal zijn.. Ik heb er mega zin in!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Reem 21-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Anders

Goede service

We zijn door een hele vriendelijke meneer geholpen tijdens het boeken van de reis. Het voorstel wat hij aan ons heeft gedaan is precies wat we graag wouden

Pluspunten

De communicatie Klantvriendelijkheid

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
0.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.5
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
van Dijk 21-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

we hebben genoten!!

Ik ben met mijn vrouw samen naar de Maldiven geweest en wat was het mooi!! Luxe 5 sterren resort met een geweldig uitzicht, eten en alles erop en eraan. We hebben genotne.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Sofia 21-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top vakantie!

Voor de vierde keer op rij hebben wij een reis geboekt via Smaragd Reizen en elke keer weer is het super geregeld. De service is goed. Daarbij zijn de reizen ook goed betaalbaar in vergelijking met andere aanbieders.

Klantvriendelijkheid
 10
Informatieverstrekking
 10
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Imani 19-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

De reis door Afrika was ge-wel-dig

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
 10
Rianne 18-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Reis Indonesie

Ik ben met mijn vriend meegeweest met een groepsreis naar Indonesië. Wij hebben zoveel leuke nieuwe mensen leren kennen! Samen hebben we een geweldige reis gemaakt door Indonesië. De jungle tocht om de oerang oetangs te zien vond ik by far het bijzonderst van deze reis!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
9.5
Jeanine 18-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Reis door Thailand

Ik heb met drie vriendinnen een reis door Thailand gedaan verzorgt voor Smaragd reizen! De reis was geweldig en alles was goed geregeld. Bedankt voor deze ervaring!

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
9.5
Prijs
 10
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
 10
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
 10
Kristine 18-03-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Reis door Thailand

Ik heb met drie vriendinnen een reis door Thailand gedaan verzorgt voor Smaragd reizen! De reis was geweldig en alles was goed geregeld. Bedankt voor deze ervaring!

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
 10
Snelheid/Levertijd
9.5
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
 10
Totale klantervaring
 10
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen