Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 54  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

8.0
Esther 10-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed aanbod en advies

Een reis naar de Malediven boek je niet zomaar en daarom zochten we contact met Smaragd reizen. Hun aanbod en kennis van de bestemming en de hotels sprak ons erg aan. We hebben goed advies gehad en de prijzen waren prima in verhouding. We hebben een droomvakantie gehad!

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
7.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Karol 09-07-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

de Groot

Goede reis organisatie. Alles duidelijk. Tip: ik zou voortaan vooraf meer informatie willen ontvangen over de accommodaties

Pluspunten

Communicatie

Klantvriendelijkheid
7.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
7.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
7.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
9.0
Lieve 17-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Luisteren en omzetten in daden!

De reis die ik heb geboekt bij dit reisbureau was goed geregeld, zoals ik het voor ogen had. Al mijn wensen kwamen er in voor!!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Thijs 17-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima service

Prima service, alles wordt goed opgepakt. Telefonisch krijg je goede hulp en nette afhandeling.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.5
Evi 17-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goed geholpen

Wij zijn door een hele vriendelijke mevrouw geholpen tijdens het boeken van onze reis. Ze heeft naar ons geluisterd en dat was te zien in het voorstel wat ze ons heeft gedaan.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
9.0
Ingeborg 07-06-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Reis geboekt met Smaragd reizen

Via dit reisbureau een volledige reis laten boeken van a tot z. Onze wensen zijn goed meegenomen in de reis.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
9.5
Communicatie
9.5
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.5
Jara v. Dijk 28-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuke reis

Met mijn hele gezin hebben we met Smaragd gereisd. Het was mooier dan verwacht. De overnachtingen waren goed geregeld en zeer schoon. Dit vinden wij erg belangrijk en daar heeft Smaragd dan ook goed naar gehandeld.

Pluspunten

Wordt naar je geluisterd Weet waar ze goed in zijn

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
 10
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.5
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.5
Deel deze ervaring
9.0
Peter 08-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Goed contact

Goede service, alles wordt snel opgepakt. Ik heb verschillende keren telefonisch contact gehad en dat ging prima, vriendelijke medewerkers.

Klantvriendelijkheid
9.5
Informatieverstrekking
 10
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
 10
Kennis/Vakmanschap
 10
Kwaliteit
 10
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
9.0
Marscha 08-05-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Prima geregeld

Al meerdere vakanties geboekt via Smaragd en alles is altijd prima geregeld. Ik vind de site overzichtelijk en makkelijk te bedienen. De afhandeling is snel en de reserveringen zijn altijd goed gegaan.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
8.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
9.0
Deel deze ervaring
8.5
Daniel 24-04-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Leuke verrassing

Mijn vriendin en ik wouden een kort reisje maken, even lekker weg. Ik wou haar verrassen en heb de tien daagse reis naar Melbourne geboekt waarbij we de great ocean road hebben gereden. We hebben natuurlijk ook de kangoeroes gezien.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
9.0
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen