Smaragd Reizen Enkhuizen klantervaringen

Reisbureaus 74  recensies

Klantervaring met Smaragd Reizen, Enkhuizen

8.5
Rosa 12-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Reis met mijn zus

Heerlijk samen met mijn zus naar de Malediven geweest. We hebben twaalf dagen op het Baros Resort verbleven. Prachtige stranden en helder water waarin je lekker kan badderen tussen de vissen. Ook hebben we vrienden voor het leven gemaakt tijdens het tafeltennissen op het terrein!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
7.5
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Jan en Anja 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Honeymoon

Een onvergetelijke honeymoon gehad op Bali dankzij Smaragd reizen. We beschikten over een eigen villa met privézwembad, lekker eten en heerlijke massages.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Sabien 08-11-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Top vakantie gehad in Thailand!

Top vakantie gehad in Thailand! Vanuit Smaragd reizen hadden we een rondreis geboekt. Hierbij hoorde het Elephant Hills Khao Sok avontuur voor vier dagen. Echt een aanrader. De olifanten worden goed behandeld. De mangroves waren erg indrukwekkend en het eten was heerlijk (wel pittig).

Klantvriendelijkheid
7.5
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
7.5
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
Henk 31-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Indonesië

Ik ben meegegaan met een groepsreis door Indonesië. Het was een ervaring die mij altijd zal bijblijven. Organisatie was goed en de groep was leuk!

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
8.5
Afspraken nakomen
8.0
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
8.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.0
M. Kaars 31-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Korte trip Hongkong

Mooie korte trip naar Hongkong, de reis was goed georganiseerd door Smaragd reizen. Ik vind het altijd fijn om een bureau in te schakelen voor de reizen, zodat ik zelf niet veel tijd kwijt ben aan het plannen en organiseren van mijn reis. Smaragd reizen hebben aan mijn verwachtingen voldaan.

Pluspunten

De communicatie Planning Mooi hotel

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
9.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Karin Roos 16-10-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Leuke reis

Ik heb met een vriendin een reis gemaakt door Java. We hebben onze ogen uitgekeken hoe mooi Java is. De accommodaties waar we overnachtte waren super. Lekker eten en de reis was goed geregeld.

Pluspunten

Goede organisatie Mooie overnachtingen

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.5
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
7.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
6.5
Sven en Rachid 26-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Tevreden

Tevreden over dit reisbureau. Ik ben op groepsreis geweest met wat vrienden naar Zuid Afrika. Allemaal prima verlopen. Het contact kon trouwens wel wat beter want we probeerde ze op een dag na 18:00 uur te bereiken maar dit lukte niet. Jammer dat ze niet 24 uur telefonisch bereikbaar zijn.

Suggesties

24 uur helpdesk

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
7.0
Prijs
6.0
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
5.0
Communicatie
5.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
8.0
Totale klantervaring
6.5
Deel deze ervaring
8.5
Lotte van Rijn 19-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Me zoon heeft door Azie gereisd

Me zoon heeft de afgelopen 2 maanden door Azië gereisd met een vriend. Hij wilde alles zelf regelen maar als opstart kreeg hij hulp van de reisorganisatie. Hij vloog eerst voor 10 dagen naar Bali en daarna is hij het zelf gaan uitzoeken. Ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben over de reisorganisatie. Door hun heb ik hem met een gerust hart uitgezwaaid op het vliegveld.

Klantvriendelijkheid
8.5
Informatieverstrekking
8.5
Prijs
9.0
Afspraken nakomen
9.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
8.5
Kennis/Vakmanschap
9.0
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
8.0
Charlotte de Vries 19-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Internet

Bali reis met vriendinnen

Afgelopen zomer met 5 vriendinnen naar Bali geweest. Best spannend, maar alles verliep vlekkeloos. We hebben veel mooie dingen gezien en excursies gedaan. De reisorganisatie was goed bereikbaar want halverwege de vakantie besloten we om een paar dagen bij te boeken.

Klantvriendelijkheid
8.0
Informatieverstrekking
8.0
Prijs
7.0
Afspraken nakomen
8.5
Bereikbaarheid
8.5
Communicatie
8.5
Snelheid/Levertijd
7.5
Kennis/Vakmanschap
8.5
Kwaliteit
8.5
Professionaliteit medewerkers
8.5
Totale klantervaring
8.0
Deel deze ervaring
8.5
Chantal 13-09-2019 Beveelt dit bedrijf aan: Ja
De klant kent ons van: Via kennissen

Goede ervaring

Mijn man en ik wilde eens wat anders dan op vakantie naar een standaard ‘vakantieland’. Na wat onderzoek kwamen we al snel bij Smaragd-reizen en werd het een reis naar zuid Sri Lanka. Een prachtig land, geweldige cultuur en de natuur was verbazingwekkend mooi. De reisorganisatie wordt zeker aangeraden, we hoefden ons geen zorgen te maken om vervoer en de excursies waren tot in de puntjes voor ons geregeld.

Klantvriendelijkheid
9.0
Informatieverstrekking
9.0
Prijs
7.5
Afspraken nakomen
9.0
Bereikbaarheid
9.0
Communicatie
8.0
Snelheid/Levertijd
8.0
Kennis/Vakmanschap
8.0
Kwaliteit
9.0
Professionaliteit medewerkers
9.0
Totale klantervaring
8.5
Deel deze ervaring
Inloggen Registreren

Inloggen voor consumenten

Wachtwoord vergeten?

Nieuw? Registreer nu als consument!

Inloggen Registreren

Inloggen voor bedrijven

Wachtwoord vergeten?
Heeft u nog geen account? Klik dan hier om uw bedrijf aan te melden

Nieuw wachtwoord aanvragen